dcp100168 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Poliţist comunitar, filmat în timp ce-şi făcea nevoile în stradă!Dezbracat de prejudecati, un politist comunitar din Galati a uitat de uniforma pe care o poarta si a cedat in fata nevoilor fiziologice. Asa ca a urinat pe un stalp, ziua in amiaza mare, pe o strada extrem de circulata. Surprins in "flagrant" de un cameraman amator, politistul comunitar nu parea deloc deranjat de cei care sunt in zona. O femeie a trecut chiar prin fata sa si, jenata, a grabit pasul, pentru a nu mai asista la spectacolul oferit. Agentul insa si-a vazut nestanjenit de treaba. "Pur si simplu nu era jenat ca trece lume pe acolo, el a continuat sa-si faca nevoile in continuare, dupa care s-a suit intr-un taxi si a plecat. Era foarte baut, ca l-am vazut ca se clatina. Nu ma gandeam insa ca poate sa faca asa ceva intr-un loc public." (martor la incident) La prima vedere, imaginile au starnit ironia celor din conducerea Politiei Comunitare din Galati. Culmea e ca un agent de la politia comunitara poate da amenzi pentru cei care sunt prinsi ca urineaza in public. Daca va fi identificat, politistul risca sa fie taxat de seful sau. Are insa toate sansele sa scape nepedepsit, pentru ca a fost filmat cu fata la stalp.http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... trada.html
Relu Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Poate omul a vrut să atragă atenţia, într-un mod original, asupra lipsei toaletelor publice din oraş :mrgreen:
Mikka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 "Dezbracat de prejudecati" - destul de originala expresia. Btw, cred ca era prea beat ca sa-si mai dea seama ce face!
djabar1523 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Nu comentez gestul insa se naste o intrebare: daca "te apasa nevoile" cum rezolvi problema? Pt ca toaletele publice le poti numara pe degete (doar de la o mana).
dorian Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Fantastic mi se pare cu cata lejeritate si ingaduinta se comenteaza acest eveniment.Daca, o uniforma, poate face PIPI la stalp, in plina zi,imi imaginez respectul pe care-l inspira institutia posesoare a specimenului uman respectiv,cat si a costumatiei din dotare.Data viitoare, cand voi intalni un purtator de uniforma,ii voi aminti ca urinatul este interzis in locuri publice si-l voi amenda moral ptr. port ilegal de...Camarazii respectivului cum comenteaza? Sau,probabil,prefera rolul stalpului???????
kos Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Plecand de la vorbele lui Dorian: "Daca, o uniforma, poate face PIPI la stalp, in plina zi..." , legat de politistii comunitari sa va povestesc pe scurt: am intrat intr-o zi intr-un pet-shop. In magazin erau foarte multe animale de toate felurile. Doi politisti, in uniforma (deci in timpul serviciului!!!) stateau aplecati la colivia papagalilor. Pistolul si bastonul ieseau in evidenta datorita pozitiei. Ca sa vada mai bine, unul dintre ei si-a lasat sapca pe ceafa. Pe loc m-a bufnit rasul dar fiind o persoana educata mi-am afisat un zambet (pe care l-am scapat pana la urechi pentru ca formau o imagine ridicola ). Mai mult, erau atat de captivati de micutele pasarele si incercau un dialog cu ele gesticuland, scoatand tot felul de sunete, fluerand, etc. etc., incat nu au realizat ca in magazin s-au adunat cumparatori. Erau imaginea tipica a lui Garcea. La un moment dat, unul dintre ei, cel cu sapca, se "trezeste", se ridica din pozitia ridicola in care statea, isi prinde sapca chiar in momentul in care dadea sa-i cada si uitandu-se pe peretii magazinului, spune: "Oare n-o fi vreo camera pe aici sa ne vedem pe "IUTUB" (YouTube)?" Ei, cum sa nu razi, si cum sa nu se ridiculizeze atat "uniformele" acestea???
George Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Mersi, Kos. Mi-a luat o portie buna de ras. Chiar ca politistii din realitate nu sunt cu mult mai buni decat Garcea.
Recommended Posts