dcp100168 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Un poliţist gălăţean vrea şefia IPJ VranceaFunctia de sef al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vrancea este rivnita de un ofiter de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Galati. Este vorba de comisarul sef Cristache Jipa, care lucreaza in cadrul BCCO de aproximativ 3 ani. Anterior, timp de 3 luni, comisarul a fost adjunctul sefului IPJ Galati, fiind demis, prin ordin al sefului Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), din cauza mai multor abateri disciplinare. Cristache Jipa a fost acuzat, in perioada in care era adjunctul sefului IPJ Galati, ca a facut presiuni asupra unui jurnalist pentru a afla sursa unor informatii privind furtul unei mari cantitati de fero-aliaje de la combinatul Mittal Steel. Dupa citeva saptamini, el a insistat sa intre la o petrecere a stripperilor de la Chippendale, desi accesul barbatilor este interzis la astfel de show-uri. La concursul pentru sefia IPJ Vrancea s-a inscris si comisarul sef Sandel Doaga, numit cu delegatie la comanda institutiei in urma cu citeva luni. Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane, data urmind a fi stabilita in zilele urmatoare. Potrivit purtatorului de cuvint al IGPR, subinspector Alina Enciu, candidatii vor trebui sa sustina un interviu si sa prezinte propriul proiect managerial. Media mi-nima de admitere este 7.00.http://www.monitorulvn.ro/?stire=3385
dcp100168 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 IPJ Vrancea are un nou inspector şefComisarul şef Săndel Doagă este noul inspector şef al IPJ Vrancea, transmite corespondentul AMOS News. Azi a avut loc la IGPR concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al IPJ Vrancea. La concurs au participat comisarul şef Săndel Doagă, cel care a ocupat această funcţie cu delegaţie până acum, şi comisarul Cristache Jipa, de la IPJ Galaţi. În urma susţinerii probelor, noul inspector şef al IPJ este Săndel Doagă. “Concursul a fost unul destul de greu însă m-am pregătit foarte bine. Vom continua pe aceeaşi linie pe care am început şi sper ca toate lucrurile să fie bune“, a declarat comisarul şef Doagă.http://www.amosnews.ro/Vrancea_IPJ_Vran ... sef-259051
Recommended Posts