Jump to content

TVR face curăţenie în Galaţi!


dcp100168

Recommended Posts

MaiMultVerde şi TVR organizează, joi, Gala Verde

Asociaţia MaiMultVerde, Cosmopolis şi TVR organizează, joi, Gala Verde, primul eveniment de strângere de fonduri pentru proiecte de mediu din România, informează un comunicat al asociaţiei. Gala Verde va avea loc la Domeniul Stirbey de la Buftea, de la 18:00, va fi prezentată de Mihaela Rădulescu şi Dragoş Bucurenci şi va fi transmisă parţial în direct de TVR 1. Evenimentul va cuprinde o petrecere câmpenească, o cină festivă, o licitaţie deschisă, dar şi momente artistice. Programul include momente inedite susţinute de personalităţi precum Mihaela Rădulescu, Amalia Enache şi Dragoş Bucurenci, intervenţii ale Principesei Margareta, Oanei Pellea, a lui Cătălin Ştefănescu şi Korodi Attila, ministrul Mediului, dar şi recitaluri ale trupelor Holograf, 4Given şi Mara. Fondurile strânse la Gala Verde vor fi folosite pentru acţiuni de plantare şi curăţenie în Pădurea Cernica, la periferia oraşului Galaţi, pe Valea Trotuşului, pe Valea Ierii, pe drumul E60 Gilău-Cluj, pe Valea Jiului, în Petroşani, în Lereşti, în Geoparcul Platoul Mehedinţi şi în Măguri-Răcătău. MaiMultVerde este o organizaţie non-profit, înfiinţată, în martie 2008, sub înaltul patronaj al Principesei Margareta, şi este condusă de Dragoş Bucurenci.

Link to comment
Share on other sites

S-au strâns 121.500 de euro

Gala Verde, organizată de Asociaţia MaiMultVerde, Cosmopolis şi TVR, destinată strângerii de fonduri pentru proiecte de mediu, a reuşit să strângă, prin licitaţia unor sticle de "apă curată", "aer proaspăt", "sol nepoluat" şi "vegetaţie", suma de 121.500 de euro pentru voluntarii în domeniu. Fondurile strânse vor fi folosite pentru acţiuni de plantare şi curăţenie în Pădurea Cernica, la periferia oraşului Galaţi, pe Valea Trotuşului, pe Valea Ierii, pe drumul E60 Gilău-Cluj, pe Valea Jiului, în Petroşani, în Lereşti, în Geoparcul Platoul Mehedinţi şi în Măguri-Răcătău.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.