Jump to content

Unde-a ajuns mitocania de cartier...

Recommended Posts

Posted

In genunchi, fraiere! Se intampla in Galati

"- Tu esti Mircea? - Da, bastane! - Am venit sa-mi pupi soseta." De fapt nu, ca probabil pustiul habar nu are daca Eminescu e var primar cu Eminem sau e doar potrivire de nume. Din pacate, nu avem la dispozitie decat un film mut, o capodopera a mitocaniei si a prostiei de care dau dovada adolescentii din ziua de azi, crezandu-se mari smecheri.

http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile ... alati.html

Asadar, nu putem decat sa ne imaginam cum a decurs toata scena.

Gigel cel Groaznic, incercand sa demonstreze cat de tare este el, il prinde la cotitura pe Marinica.

- Pai ce facem frate? Nu ti-am zis sa nu te mai prind pe-aici pana nu dai taxa si-mi aranjezi o intalnire cu bunaciunea de sora-ta? Ne jucam sau cum?

- A-a-a.

- Ce a-a, ma? Sa nu-ti dau eu la o-o acum, de nu te vezi. Tu n-ai auzit cine-i sefu’ aici? Hai, asaza-te in genunchi. Ia uite fetita, a-nceput sa planga. Cara-te o data pana nu-ti ard si una peste mecla.

Posted

Pentru mine, nu-i nimic nou. Vedeam aşa ceva şi când eram copil...

Dar parcă mai abitir le-am văzut în armată, unde orice târlan, ajuns "veteran" (eventual cu ceva grade pe umăr), făcea ce poftea cu "bibanii" :evil:

Ăştia nu merită altceva decât să le faci la fel.. Da' ce om cu capu' pe umeri şi cu bun simţ ar face aşa ceva? Iar ei profită de asta, ne socot "fraieri", "sclavi"... :evil: :evil: :evil:

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.