Jump to content

Emisiuni "cu plic" la OTV

Recommended Posts

Posted

Spagi in deplasare

Pe vremea cind spoturile publicitare difuzate pe OTV erau facute de clienti pe loc, cu creionul, pe coli A4, conducerea postului a gasit noi metode de rotunjire a bugetului grav afectat de mustrarile parintesti ale CNA. Mai exact, echipe OTV bateau tara in lung si, uneori, in lat, in cautarea unor potentiale subiecte de presa. Spunem „potentiale“ pentru ca nu erau difuzate decit dupa ce oamenii care voiau sa-si vada mecla si, mai ales, cazul la televizor trebuiau sa treaca de un test. Testul consta in pasarea unui plic cu euro catre Doru Iuga, cel care conducea, de obicei, temerarele expeditii. Ii dam cuvintul domnului Constantin Lovin, om de afaceri din Hirlau, Iasi, care ne explica procedeul: „Pentru a difuza un reportaj cu niste abuzuri ale autoritatilor din Hirlau, Doru Iuga a solicitat 1.000 de euro, iar eu i-am dat banii. Nu mi-a dat chitanta, nu mi-a dat factura, nu mi-a dat nimic. Materialul nu a mai fost difuzat nici pina in ziua de azi“. Senzational, stimati cititori! Rasturnare de situatie! Bagati-va miile de euro inapoi in buzunare, va rugam. Deci nici spaga nu iti asigura gloria eterna prin aparitia pe sticla OTV.

Era si greu sa intre materialul care a costat 1.000 de euro, de altfel, din moment ce n-au intrat altele mult mai scumpe, la vreo 5.000 bucata. Dar pentru povestea asta coborim putin la sud de dulcele tirg moldovenesc, ca sa ajungem pe lunca Dunarii, la Galati, unde un om de afaceri pe nume Israel Vider a avut, la un moment dat, o problema. Nu insistam asupra naturii ei, sa zicem ca omul avea niste necazuri in afaceri soldate cu niste procese pe rol. In acest caz, vedeta OTV Doru Iuga a recurs si la alta tehnica specific jurnalistica: santajul. Sau, cel putin, asa reiese din declaratia domnului Vider: „I-am dat lui Doru Iuga o data 5.000 de euro, o data 40 de milioane, ca sa ma bage la Diaconescu. Pe mine nu m-a deranjat neaparat ca mi-a luat banii, nu mi-a dat chitanta si nici nu mi-a dat cazul pe post, ci ca apoi s-a dus la persoana cu care eu ma judecam si m-a vindut“.

http://www.catavencu.ro/la_zi/din_editi ... spaga.html

Posted

Hahaha, e bine ce se intampla. Ba frate, cat de prost sa fii sa le dai bani astora si mai ales... cat de prost sa fii sa te uiti la televiziunea aia de nici 2 bani?

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.