Jump to content

Studenţii din Galaţi, obligaţi să-şi facă asigurări


dcp100168

Recommended Posts

Studenţii din Galaţi, obligaţi să-şi facă asigurări

Studentii din Galati, obligati sa-si faca asigurare de risc civil. Asta presupune ca eventualele daune pe care le pot provoca institutiei de invatamant sa poata fi decontate de o firma de asigurari. Parerile tinerilor sunt impartite. Unii accepta ideea si chiar o considera eficienta, altii cred insa ca universitatea a mai inventat un motiv pentru care sa ia bani de la studenti. Ca le place sau nu, toti studentii, indiferent de an, trebuie sa scoata din buzunar 15 lei, daca nu au solicitat cazare, sau 35 de lei, daca locuiesc intr-unul din caminele din campusul Alexandru Ioan Cuza. Cei care au fost pe faza au profitat de moment. In incinta fiecarei facultati exista cate un birou special amenajat pentru o firma asigurari care incheie polita pe loc. Studentii trebuie sa stie ca pot alege orice alta societate de asigurari din Galati.

http://stirileprotv.ro/locale/31/studen ... civil.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Scoti 15 lei din buzunar dar nu iti nimeni nici un contract,nu iti explica pentru ce e.Iti da doar o chitanta,si asta bineinteles ca sa o prezinti la secretariat cand te inscrii.Daca nu era nevoie acolo de ea,bat pariu ca nici pentru asta nu se oboseau.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.