Jump to content

"Băgaţi-i dracu' în şcoală pe toţi şoferii!"

Recommended Posts

Posted

Săptămâna Prevenirii Criminalităţii - în stradă

"Să vină Miliţia Rutieră"

* "Băgaţi-i dracu' în şcoală pe toţi şoferii!"

Încântat de iniţiativa Poliţiei Rutiere de a organiza un filtru dincolo de podul peste Siret, motociclistul gălăţean Nicolae Roşu i-a implorat timp de 15 minute pe oamenii legii ca "...Miliţia Rutieră să îi ia dracului pe toţi ăştia care umblă cu maşinile şi să-i bage înapoi în şcoli!". Nu, omul nu era băut, ba mai mult, conform propriilor spuse, n-a consumat nici apă distilată.

Prevenire şi relaxare

Săptămâna Prevenirii Crimi-nalităţii a însemnat, la Galaţi, organizarea, zi după zi, în instituţiile gălăţene de învăţământ sau la sediul Inspectoratului Poliţiei Judeţene, de diverse simpozioane pe tema stopării fenomenului violenţei şi infracţionalităţii. Şi dacă tot am fost serioşi timp de patru zile, vineri, poliţiştii de la rutieră, împreună cu colegii lor de la prevenire şi cu ziariştii prezenţi la filtrul făcut la podul peste Siret au făcut o graţioasă burtă de râs cu un nene care s-a oprit din proprie iniţiativă şi a cerut imperativ "Mai multă Miliţie Rutieră!".

Şi pentru că orice cetăţean are voie să se exprime liber, iată ce avea de spus - benvol! - gălăţeanul Nicolae Roşu: "Nu vreau decât să fie Miliţie Rutieră. Multă! Actele? Imediat vă dau... Eu am văzut un accident mortal... ehei, ăia stau acum liniştiţi, la ei, în cimitir! Ia să îi strângeţi pe ăştia toţi cu maşinile, să-i trimiteţi dreacu' la şcoală? Băut? N-am băut. Nici apă distilată n-am consumat. Ştiţi, eu atâta vreau: să-i aresteze pe brăileni. Şi mai multă Miliţie Rutieră!...". Deşi tindeam să-i dăm dreptate gălăţeanului (mai ales în ceea ce îi priveşte pe brăileni, dar asta rămâne între noi), şi noi, ziariştii, şi ei, poliţiştii, aveam treabă. "Cred că aş vrea să mă oprească oricând Poliţia, dacă e vorba de împărţitul fluturaşilor şi avertismente pentru mersul corect cu maşina", a declarat unul dintre şoferii opriţi la filtru. Luaţi prin surprindere, oamenii se destindeau rapid când primeau brelocuri şi fluturaşi cu mesajul "STOP ACCIDENTELOR! VIAŢA ARE PRIORITATE!".

Până şi unul dintre puţinii gălăţeni amendaţi (pentru uitatul centurii), a plecat zâmbind. Odată îi prinzi bine dispuşi pe băieţii de la Rutieră...

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=27117

Posted

Sa vina!!!! Are omul dreptate. Nu militia, nu cum zice el, dar evolutia numarului de masini i-a prins pe politisti in inferioritate numerica. Sa-si mareasca efectivul pt ca au cu ce sa-i plateasca: amenzi date idiotilor de toate nationalitatile de pe la noi.

LA MAI MULTI....POLITISTI RUTIERI !!!!

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.