Yan Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Haideti sa vedem cu ce va "laudati ". Incep eu cu un bonsai ! Astazi l-am cumparat !
Rami Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Inainte de a ma lauda cu florile de acasa, ma laud cu cele pe care le ingrijesc la serviciu : un Ficus, o Yucca si o a treia, care nu stiu cum se numeste. Pe toate trei le-am salvat de la "aruncarea pe pierderi". Adica de pe raionul de legume fructe, unde nu s-au vandut si urmau a fi aruncate.
Yan Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Inainte de a ma lauda cu florile de acasa, ma laud cu cele pe care le ingrijesc la serviciu : un Ficus, o Yucca si o a treia, care nu stiu cum se numeste. Pe toate trei le-am salvat de la "aruncarea pe pierderi". Adica de pe raionul de legume fructe, unde nu s-au vandut si urmau a fi aruncate. Daca cea de-a treia este in dreapta am si eu asa ceva . Un pui mic ! Luni aflu cum ii spune
Rami Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Cea de-a treia din drepata e ficus. Prima din stanga nu stiu cum se numeste.
Yan Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Pui de Crassula . Stiti care este denumirea populara ?
lumy Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 o floare pe care i-am cumparat-o mamei de 8 martie-begonie,a inflorit intruna cateva luni,dar am pierdut-o apoi ...imi era tare draga
Yan Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 un lamâi . nu cred ca voi avea parte de fructe (fiind nealtoit ) dar ca plante decorative sunt perfecte in apartament .
Rami Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ultima mea achizitie si nu o pot atasa, pentru ca : "Sorry, the board attachment quota has been reached."
lumy Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 rami imi faci in ciuda foarte frumoasa floarea,am avut si eu,dar nu stiu ce s-a intamplat ca a "murit"
Rami Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 rami imi faci in ciuda foarte frumoasa floarea,am avut si eu,dar nu stiu ce s-a intamplat ca a "murit" sper sa nu mi se intample si mie. Are nevoie de o ingrijire speciala si sa nu fii generoasa cu apa.
Rami Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Am nevoie de o poza mai clara ! am rezolvat misterul, e Pheonix
mikis Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Am o problema.De craciun au venit niste rude din Grecia i mi-au adus un portocal. Planta e frumoasa, dar am inteles ca ar fi mult mai pretentioasa decat lamaiul.Mai are cineva astfel de plante acasa sa-mi zica si mie daca este adevarat ?
Recommended Posts