Jump to content

Loteria vizelor


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Loteria vizelor pentru specialişti

Agenţia americană de imigraţie a sistat procesul de înregistrare a cererilor de eliberare a vizei tip H-1B pentru imigranţii cu înaltă calificare profesională după doar o săptămână şi va organiza o loterie pentru a le acorda, a anunţat marţi administraţia de la Washington. Congresul american limitează numărul vizelor tip H-1B la 65.000 pe an. Această măsură a fost însă criticată de Microsoft şi alte companii din domeniul IT, tehnologiei şi electronicii, care susţin că sunt nevoite să angajeze personal străin deoarece în Statele Unite nu sunt suficient de mulţi candidaţi pentru posturile vacante. Serviciile americane de Imigraţie şi Cetăţenie (USCIS) au anunţat că loteria va include cererile de eliberare a vizei tip H-1B primite până la 7 aprilie, la doar o săptămână după debutul perioadei de înregistrare a acestor cereri din cursul anului fiscal 2009, care a început la 1 octombrie.

Agenţia a organizat o loterie similară anul trecut după ce a primit aproximativ 120.000 de cereri de eliberare a vizei tip H-1B doar în prima zi a perioadei de depunere. În ultimii cinci ani, limita impusă numărului de vize tip H-1B a fost depăşită înainte de începerea noului an fiscal. Viza tip H-1B permite unei companii americane să angajeze un străin posesor a unei licenţe într-un post specializat timp de trei ani de zile. Viza poate fi ulterior extinsă pe alţi trei ani.

Agenţia a anunţat că va organiza separat o loterie pentru un număr de 20.000 de vize tip H-1B acordate solicitanţilor cu înaltă calificare profesională. Candidaţii din această categorie care nu au fost selectaţi vor fi incluşi în cea de-a doua loterie care va desemna câştigătorii a 65.000 de vize, potrivit USCIS.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Românii se pot înscrie de astăzi la loteria vizelor

Anual, SUA acordă 50.000 de vize de rezidenţă permanentă cetăţenilor străini care îndeplinesc "criterii simple, dar stricte". Potrivit Ambasadei SUA la Bucureşti, în perioada 2 octombrie - 1 decembrie se vor face înscrierile în programul Diversity Visa. Persoanele care îndeplinesc criteriile de eligibilitate vor participa la o tragere la sorţi generată automat de computer. Vizele sunt distribuite de-a lungul a şase regiuni geografice. În regiunile din SUA care au rate de imigraţie mai scăzute se va aloca un număr mai mare de vize. În programul Diversity Visa 2010 nu se pot înscrie cetăţenii ţărilor care au trimis, în ultimii cinci ani, mai mult de 50.000 de imigranţi în SUA. Potrivit site-ului Departamentului de Stat american, nu pot participa la loteria vizelor cetăţeni care s-au născut în următoarele ţări: Marea Britanie (cu excepţia Irlandei de Nord), Brazilia, Canada, China, Columbia, Republica Dominicană, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Haiti, India, Jamaica, Mexic, Pakistan, Filipine, Polonia, Rusia, Coreea de Sud şi Vietnam. Înscrierile pentru Diversity Visa 2010 se completează în format electronic, numai în perioada înregistrărilor. Pentru transmiterea formularului nu se percepe nici o taxă. Cei interesati se pot inscrie la adresa www.dvlottery.state.gov. Un calculator va alege aleator din lista persoanelor care s-au înscris în program. Cei care au fost selecţionaţi vor fi anunţaţi prin poştă în perioada mai-iulie 2009, urmând ca ulterior să primească mai multe informaţii.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Încep înscrierile în programul Loteria Vizelor pentru anul 2011

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti anunta ca, incepand de vineri, 2 octombrie, cetatenii romani se pot inscrie in programul anual Diversity Visa (DV), care pune la dispozitia persoanelor care indeplinesc cerintele simple dar stricte de calificare, vize de resedinta permanenta in Statele Unite. Inregistrarile pentru programul DV 2011 trebuie transmise electronic incepand cu vineri 2 octombrie 2009 si se incheie luni 30 noiembrie 2009. Inregistrarea incepe si se incheie la ora 19:00, ora Romaniei. Solicitantii pot accesa formularul electronic la adresa www.dvlottery.state.gov numai in perioada de inregistrare. Solicitantii sunt incurajati sa nu astepte ultima saptamana a perioadei de inregistrare pentru a aplica, intrucat cererea foarte mare poate conduce la intarzieri. Nici o inregistrare nu va fi acceptata dupa orele 19:00, ora Romaniei in ziua de 30 noiembrie 2009. Ambasada americana precizeaza ca cerintele de calificare presupun ca solicitantul trebuie sa fie nascut intr-o tara care participa la program. In plus, el trebuie sa indeplineasca criteriul educational: sa fie absolvent de liceu, cu diploma de bacalaureat sau in ultimii cinci ani sa fi lucrat cel putin doi ani intr-o meserie care se afla in zona de lucru patru a Departamentului Muncii al SUA. Baza de date folosita pentru determinarea parametrilor de calificare a meseriei este O*Net Online : www.onetcenter.org. Solicitantii de vize DV sunt selectionati printr-o tragere la sorti aleatorie, facuta de un computer. Vizele sunt distribuite pe sase regiuni geografice, cu un numar mai mare de vize acordat regiunilor cu o rata de imigrare mai redusa. Nu se acorda vize tarilor care in ultimii cinci ani au trimis mai mult de 50.000 de imigranti catre SUA. Romania se afla si in acest an printre tarile participante la program. Inainte de a trimite o inregistrare la programul DV-2011, aplicantii sunt rugati sa consulte instructiunile detaliate ale programului care se gasesc pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite, precum si pe pagina de internet a Departamentului de Stat. Aplicantii vor fi selectionati aleatoriu de un calculator, din toate formularele de inregistrare care se califica. Cei selectionati vor fi instiintati prin posta in perioada mai – iulie 2010 si vor primi instructiuni ulterioare, inclusiv informatii asupra taxelor legate de imigrarea in Statele Unite. Persoanele neselectionate NU VOR PRIMI nici o instiintare. Ambasada SUA la Bucuresti precizeaza ca daca primiti un e-mail care va anunta ca sunteti selectionat, acel mesaj nu este legitim.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-62 ... l-2011.htm

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

SCHIMBĂRI MAJORE PENTRU PROGRAMUL „LOTERIA VIZELOR 2012”

Programul anual DV pune la dispoziţie vize de reşedinţă permanentă persoanelor care îndeplinesc câteva criterii simple dar stricte de calificare. Înregistrările DV sunt selecţionate printr-o tragere la sorţi generată de un computer. România va participa în programul din acest an.

Programul din acest an se va desfăşura complet online. Înregistrările pentru programul DV-2012 trebuie transmise electronic între amiaza zilei de 5 octombrie 2010 (GMT-4) şi amiaza zilei de 3 noiembrie 2010 (GMT-4). Solicitanţii pot accesa formularul de înregistrare electronică la adresa www.dvlottery.state.gov numai în timpul perioadei de înregistrare. Nu se percepe nicio taxă pentru a trimite o înscriere electronică.

Înainte de a trimite formularul de înregistrare electronică pentru programul DV-2012, solicitanţii trebuie să citească cu atenţie instrucţiunile detaliate care sunt postate pe pagina de web a Ambasadei SUA la adresa http://romania.usembassy.gov/visas/diversity.html

Odată ce solicitantul a reuşit să transmită înregistrarea electronică, acesta va vedea un ecran de confirmare cu numele său şi un număr unic de confirmare. Solicitanţii trebuie să tipărească acest ecran şi să păstreze numărul de confirmare într-un loc sigur. Solicitanţii nu vor putea să verifice dacă au câştigat şi să continue cu solicitarea de viză fără acest număr de confirmare.

Numărul de confirmare nu se mai poate obţine ulterior momentului înregistrării electronice.

Începând cu data de 1 mai 2011 solicitanţii pot verifica situaţia înregistrării lor cu informaţiile personale şi numărul de confirmare la rubrica Entry Status Check pe pagina de web www.dvlottery.state.gov. Entry Status Check va fi singura modalitate pentru solicitanţi de a verifica dacă au câştigat sau nu. Solicitanţilor nu li se va trimite nicio înştiinţare prin poştă sau prin e-mail. Mesajele primite prin e-mail care pretind că un solicitant a câştigat Loteria Vizelor şi va primi un număr de serie pentru un paşaport sau că a câştigat o sumă de bani, sunt escrocherii. Aceste mesaje pot părea oficiale şi pot folosi simboluri sau imagini ale Guvernului Statelor Unite, dar ele şi paginile de internet asociate lor sunt false.

Solicitanţii trebuie să fie de asemenea, precauţi în privinţa firmelor de intermediari care se oferă să transmită înscrierile în cadrul programului DV în numele acestora. Firmele de intermediere sunt cunoscute pentru faptul că reţin numerele de confirmare ale solicitanţilor până la achitarea unor sume de bani, uneori împiedicându-i pe aceştia să continue procesul de solicitare şi de primire a vizelor. Departamentul de Stat al Statelor Unite nu autorizează nicio companie privată să acţioneze în numele său. Pentru mai multe informaţii referitoare la escrocherii, vă rugăm să vizitaţi pagina de internet care alertează publicul asupra înşelătoriilor legate de programul DV la adresa http://romania.usembassy.gov/root/pdfs/diversity-visa-brochure.pdf

Ambasada Statelor Unite ale Americii

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Filmuleţ de avertizare asupra fraudelor pentru Loteria vizelor, inspirat de "Ursul păcălit de vulpe"

Ambasada SUA atrage atenţia asupra escrocheriilor privind Loteria Vizelor, printr-un film de animaţie postat pe Internet, în fapt o alegorie a poveştii "Ursul păcălit de vulpe", cu un "ursuleţ emoţionat", un "vulpoi viclean" şi un pescar naiv.

"Într-o frumoasă dimineaţă însorită, ursuleţul nostru se trezeşte foarte bine dispus. A aflat că este perioada de înregistrare pentru programul Loteria Vizelor şi plănuieşte să meargă la un Internet-cafe să se înscrie", este mesajul cu care începe filmul realizat de ambasadă. Însă, "vulpoiul cel viclean" îl vede pe ursuleţ în timp ce se îndrepta către oraş şi intră în vorbă. "Vulpoiul cel viclean" îi spune "ursuleţului emoţionat" că are propria afacere prin care poate intermedia formalităţile necesare înscrierii. "Ursuleţul este în culmea fericirii şi nu poate să creadă că este atât de simplu", continuă mesajul filmului. Între timp, în poveste apare şi un pescar care "merge agale cu căruţa pe drumul care duce către lac". "Deodată îşi aduce aminte că nu şi-a mai verifcat mail-ul de multă vreme aşa că se opreşte la un Internet-cafe", continuă povestitorul. Şi ursul şi pescarul sunt păcăliţi de vulpoi, care primeşte de la aceştia şi câte o mie de euro.

Filmul redă în cele 6 minute şi jumătate principalele modalităţi de fraudă legate de Loteria Vizelor. Ambasada arată într-un comunicat remis marţi că, de-a lungul întregului an şi în special în perioada de înscriere în programul Loteria Vizelor, "spaţiul virtual este inundat de oferte ale diverşilor intermediari de viză şi ale unor escroci". Misiunea diplomatică anunţă că, pentru contracararea acestor escrocherii, a creat povestea video în forma unei alegorii, iar versiunea în limba română a filmului poate fi văzută pe contul de YouTube al ambasadei şi pe contul de Facebook. "Ambasada Statelor Unite este foarte îngrijorată de apariţia companiilor intermediare şi a escrocilor care îşi fac publicitate pe internet atrăgând victimele încrezătoare prin intermediul unor contracte şi al altor escrocherii care înşală publicul din România. Dorim să reamintim publicului că înscrierea în programul Loteria Vizelor este gratuită, iar asistenţa unei agenţii sau a unei terţe persoane nici nu este necesară, nici nu creşte şansa unei persoane de a fi selecţionată", a apreciat Laurie Meininger, consul general adjunct şi şefa Secţiei de Vize a ambasadei.

Înscrierile în programul Loteria Vizelor 2012 trebuie transmise electronic până la 3 noiembrie. Solicitanţii pot accesa formularul electronic de înregistrare pe pagina oficială www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare. Nu există nicio taxă pentru trimiterea electronică a înregistrării. Publicul trebuie să fie atent la adresa de internet şi să folosească numai pagina oficială.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Rezultatele pentru la Loteria Vizelor 2012 au fost anulate!

Informaţie-şoc pentru cei care se bucurau că au câştigat la Loteria Vizelor. Un oficial american a anunţat că peste 22.000 de oameni din întreaga lume au fost informaţi "din greşeală" că ar fi fost selecţionaţi.

Potrivit Reuters, computerul a extras câştigătorii doar dintre cei care au depus aplicaţiile în primele două zile, şi nu din întreaga perioadă de înscrieri, care a durat 30 de zile.

În aceste condiţii, extragerea pentru 2012 va fi reluată. Rezultatele vor fi anunţate în jurul datei de 15 iulie.

Oficialul american a declarat că Statele Unite regretă "orice neplăcere sau dezamăgire".

Loteria Vizelor este un program anual prin care se oferă circa 50.000 de vize de reşedinţă permanentă în SUA persoanelor care îndeplinesc anumite criterii, foarte simple, dar stricte. Alocarea vizelor se face printr-o tragere la sorţi facută de computer, după care urmează un interviu. Anul acesta, în program s-au înscris 19,6 milioane de persoane. Nu se cunoaşte numărul aplicanţilor români în programul Loteria Vizelor, pentru că toţi aceştia se înregistrează în programul online. Se cunoaşte, în schimb, numărul românilor care au primit vize. În 2005, 1.515 români au primit vize pentru SUA, în timp ce anul trecut numărul lor a scăzut la 366.

realitatea.net

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Înscrieri pentru Loteria Vizelor

Ambasada Statelor Unite la Bucureşti anunţă începerea programului Loteria Vizelor pentru 2013, din data de 4 octombrie, România fiind şi în acest an printre ţările ai căror cetăţeni sunt eligibili pentru o astfel de viză. Cei care doresc să aplice pot face acest lucru în perioada 4 octombrie - 5 noiembrie. Cei interesaţi pot descărca formularul electronic de înscriere de la adresa www.dvlottery.state.gov, precizează ambasada, care le recomandă aplicanţilor să evite înscrierea în ultima săptămână.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Loteria vizelor 2015
Ambasada Statelor Unite anunţă programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru anul 2015. Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. România se află printre ţările participante la programul DV-2015.
Înregistrările pentru programul DV-2015 trebuie transmise electronic în perioada care începe marţi 1 octombrie 2013 şi se încheie sâmbătă 2 noiembrie 2013. Înregistrarea începe şi se încheie la ora 12:00 PM ora de vară a Coastei de Est (GMT-4). Solicitanţii pot accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare. Solicitanţii sunt sfătuiţi să nu aştepte până în ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a aplica. Cererea foarte mare poate duce la întârzieri la conectarea online. Nicio înregistrare nu va fi acceptată după orele 12:00 PM, ora de vară a Coastei de Est (GMT-4) a zilei de 2 noiembrie 2013. Dacă trimiteţi mai mult de o înregistrare de persoană veţi fi descalificaţi.
Participarea la program este GRATUITĂ.  Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare din afară pentru a opera programul DV. Orice intermediari sau alte persoane care oferă asistenţă pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimţământul Guvernului SUA.
Cerinţele de calificare presupun ca solicitantul să îndeplinească atât condiţia de a fi născut într-o ţară care participă la program, cât şi criteriul educaţional, adică să fie absolvent de liceu, cu diplomă de bacalaureat sau în ultimii cinci ani să fi lucrat cel puţin doi ani într-o meserie care se califică. Pentru determinarea calificării pe baza experienţei în muncă se va folosi baza de date O*NET OnLine, http://www.onetonline.org/ a Departamentului Muncii al SUA.
Înainte de a trimite o înregistrare la programul DV-2015, aplicanţii sunt rugaţi să consulte instrucţiunile detaliate ale programului care se găsesc pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite Diversity Visas la http://romania.usembassy.gov/visas/diversity.html precum şi pe pagina de internet a Departamentului de Stat la http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html
Solicitările care se califică vor fi selecţionate în mod aleatoriu de un computer. Toţi participanţii la program pot să verifice statutul solicitării lor pe pagina de internet E-DV la www.dvlottery.state.gov la secţiunea Entrant Status Check, pe baza numărului de confirmare, începând cu data de 1 mai 2014. Aceasta va fi singura modalitate prin care câştigătorii din cadrul programului de loterie vor fi înştiinţaţi despre selecţionarea lor în programul DV-2015. 
Vă rugăm să vizitaţi pagina "Întrebări frecvente" la http://travel.state.gov/pdf/DV_2015_Instructions.pdf  pentru mai multe informaţii despre procesul de selecţie şi despre posibilele fraude legate de acest program.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

LOTERIA VIZELOR pentru anul 2016

Cetăţenii români pot beneficia, prin tragere la sorţi, dacă îndeplinesc o serie de criterii de calificare, de vize de rezidenţă permanentă în SUA, prin Loteria vizelor (Diversity Visa) 2016, perioada de înscriere fiind 1 octombrie - 3 noiembrie 2014, informează Ambasada SUA la Bucureşti.

"Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte, de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. România se află printre ţările participante la programul DV-2016", se arată în comunicat.

Potrivit Ambasadei, înregistrările pentru programul DV-2016 trebuie transmise electronic în perioada care începe miercuri, 1 octombrie 2014 la ora 12.00 PM ora de vară a Coastei de Est (GMT-4) şi se încheie luni, 3 noiembrie 2014 la ora 12.00 PM ora de iarnă a Coastei de Est (GMT-5).

"Solicitanţii pot accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare. Solicitanţii sunt sfătuiţi să nu aştepte până în ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a se înregistra. Numărul mare de înregistrări simultane poate duce la întârzieri la conectarea online. Nicio înregistrare online sau pe hârtie nu va fi acceptată după orele 12.00 PM, ora de iarnă a Coastei de Est (GMT-5) a zilei de 3 noiembrie 2014. Dacă trimiteţi mai mult de o înregistrare de persoană veţi fi descalificaţi. Participarea la program este gratuită. Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare externe pentru a opera programul DV. Orice intermediari sau alte persoane care oferă asistenţă pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimţământul Guvernului SUA", se mai arată în comunicat.
Cerinţele de calificare presupun ca solicitantul să îndeplinească atât condiţia de a fi născut într-o ţară care participă la program, cât şi criteriul educaţional, adică să fie absolvent de liceu, cu diplomă de bacalaureat sau în ultimii cinci ani să fi lucrat cel puţin doi ani într-o meserie eligibilă. Pentru determinarea calificării pe baza experienţei în muncă se va folosi baza de date O*NET OnLine (http://www.onetonline.org) a Departamentului Muncii al SUA.
Înainte de a trimite o înregistrare la programul DV-2016, aplicanţii sunt rugaţi să consulte instrucţiunile detaliate ale programului care se găsesc pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite Diversity Visas la http://romania.usembassy.gov/visas/diversity.html, precum şi pe pagina de internet a Departamentului de Stat la http://travel.state.gov/content/visas/english/immigrate/diversity-visa/instructions.html.
Solicitările care se califică vor fi selecţionate în mod aleatoriu de un computer, precizează Ambasada SUA. "Toţi participanţii la program pot să verifice statutul solicitării lor pe pagina de internet E-DV la www.dvlottery.state.gov la secţiunea Entrant Status Check, pe baza numărului de confirmare, începând cu data de 5 mai 2015. Aceasta va fi singura modalitate prin care câştigătorii din cadrul programului de loterie vor fi înştiinţaţi despre selecţionarea lor în programul DV-2016", se arată în comunicat.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Loteria Vizelor 2017

Ambasada Statelor Unite ale Americii anunţă programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru anul 2017. Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. România se află printre ţările participante la programul DV-2017. 

Înregistrările pentru programul DV-2017 trebuie transmise electronic în perioada care începe joi 1 octombrie 2015, la ora 12:00 PM - ora de vară a Coastei de Est, şi se încheie marți, 3 noiembrie 2015, la ora 12:00 PM - ora de iarnă a Coastei de Est. Înregistrările pe hârtie nu sunt acceptate. Pagina Departamentului de Stat pentru transmiterea formularului electronic E-DV este www.dvlottery.state.gov . Nicio înregistrare nu va fi acceptată după orele 12:00 PM, ora de iarnă a Coastei de Est a zilei de 3 noiembrie 2015, indiferent de întârzierile cauzate de sistem în perioada de înregistrare. 

Legea permite o singură înregistrare de persoană. Tehnologia sofisticată folosită de Departamentul de Stat detectează înregistrările multiple. Dacă trimiteţi mai mult de o înregistrare de persoană veţi fi descalificaţi.

Participarea la program este GRATUITĂ. Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare din afară pentru a opera programul DV. Orice intermediari sau alte persoane care oferă asistenţă pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimţământul Guvernului SUA.

Înregistrările conforme cu cerințele de participare vor rezulta în emiterea unui ecran cu o pagină de confirmare care conține numele și numărul de confirmare ale participantului, pagină care va trebui tiparită.  Această pagină de confirmare va furniza informații pe care participantul va trebui să le folosească pentru a verifica electronic statutul înregistrării sale la secțiunea Entrant Status Check, disponibilă la www.dvlottery.state.gov. Numai participanții care au informațiile de confirmare vor putea verifica statutul înregistrării lor, iar în cazul selecționării lor vor putea primi instrucțiuni despre solicitarea vizei și programarea interviului de viză. Numărul de confirmare a înregistrării va putea fi recuperat printr-un link de pe pagina Entrant Status Check folosind adresa de email, numele de familie și anul nașterii participantului.

Participanții pot completa și transmite personal înregistrarea lor sau pot apela la ajutorul altei persoane. Indiferent dacă înregistrarea este trimisă direct de participant sau prin asistența unui avocat, prieten sau rude etc, se poate trimite o singură înregistrare pentru fiecare persoană, iar persoana participantă în programul DV-2017 este responsabilă pentru ca informațiile să fie corecte și complete.

Toţi participanţii la program. indiferent dacă au fost selecționați sau nu, pot să verifice statutul solicitării lor pe pagina de internet Entrant Status Check  la www.dvlottery.state.gov. Aceasta va fi singura modalitate prin care câştigătorii din cadrul programului de loterie vor fi înştiinţaţi despre selecţionarea lor în programul DV-2017.

Instrucțiunile pentru programul DV-2017 se găsesc pe pagina de internet a Departamentului de Stat, la http://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/instructions.html sau pe pagina de internet a Ambasadei SUA la București, la http://romania.usembassy.gov/vize/diversity.html

Public Diplomacy - Press Office

U.S. Embassy-Bucharest

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.