Jump to content

colaborator vanzari produse cosmetice. castig garantat


burlesti84

Recommended Posts

Sunt coordonator retea al firmei ABC Cosmetics (REFAN) si caut parteneri pentru a intra in afacere.Castigurile variaza de la cateva sute de euro pana la mii de euro.

Pt contact mailsi mess: burlesti84@yahoo.com.Tel: 0727352672

Aveti reducere la produsele cumparate, aveti reducere de ziua de nastere, aveti bonus la alti 6 membrii inscrisi si de asemenea aveti procent din valoarea produselor vandute atat dvs cat si membrii pe care i-ati inscris, deci poti primi ajutorul celor de sub nivelul dvs sau deasupra. Foarte atractiv.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Imi cer scuze daca deranjez, numele meu este Marius , sunt coordonator retea al firmei ABC Cosmetics (REFAN) si caut parteneri pentru a intra in afacere. Castigurile variaza de la cateva sute de euro pana la mii de euro.

Pt contact site: http://www.burlesti84.webnode.com

Adresa mail: burlesti84@yahoo.com

Adresa messenger: burlesti84

Tel: 0727352672

Daca nu doresti sa intri in afacere ai posibilitatea sa achizitionezi produse de calitate si la preturi promotionale de pe magazinul online din cadrul site-ului http:// www.burlesti84.webnode.com

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.