Jump to content

Înjunghiat de un coleg


dcp100168

Recommended Posts

Înjunghiat de un coleg

Un elev de 17 ani a ajuns la Spitalul de Urgenţă Galaţi după ce a fost înjunghiat în spate cu un briceag de un coleg, în urma unui meci de fotbal, acesta fiind cel de-al doilea caz în acest an, în Galaţi, în care doi elevi ajung să se bată folosind şi un cuţit. "Adrian T., de 17 ani, elev, în urma unui conflict spontan, a fost înjunghiat în spate cu un cuţit tip briceag multifuncţional de către A. Marius Iulian, de 16 ani, elev", se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Galaţi, unde a primit îngrijiri medicale, fără a necesita internarea. Tânărul agresor s-a ales cu dosar penal pentru port ilegal de cuţit în locurile publice. Dacă victima va decide să depună reclamaţie, în funcţie de certificatul medico-legal, se vor lua măsurile corespunzătoare, potrivit sursei citate.

Acesta este cel de-al doilea caz, anul acesta, în Galaţi, când se foloseşte cuţitul în certa dintre doi elevi. La mijlocul lunii ianuarie, după o discuţie aprinsă purtată pe internet, prin intermediul programului yahoo messenger, doi copii de 12 şi, respectiv, 13 ani au ieşit în fata blocului, să se bată. Cearta s-a sfârşit rău pentru cel mai mare, înjunghiat de celălalt copil în spate, foarte aproape de inimă. Viaţa adolescentului este acum în afara oricărui pericol.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.