dcp100168 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Oţelul Galaţi - CFR Cluj 1-1Formaţia Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1, partida susţinută, duminică, pe teren propriu, în faţa echipei CFR Cluj, contând pentru etapa a X-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Panin '21 (autogol), respectiv G. Mureşan '19.În minutul 19, Gabriel Mureşan a deschis scorul în urma unei lovituri de cap al lui Gabriel Mureşan, care a fructificat centrarea lui Culio, profitând şi de faptul că portarul Kolev a alunecat. Trei minute mai târziu, Sălăgean a centrat de pe partea stângă, Viglianti a trecut pe sub balon şi Panin a deviat cu genunchiul în proprie poartă.Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 16. Sârghi (8. Tismănaru '55), 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 23. Sălăgean - 6. L. Iorga (21. R. Stancu '87), 2. Cârjă, 19. Vitaici, 37. Viglianti, - 17. M. Tănasă, 27. Pena (28. Nikolici 90+2). Antrenor: Petre Grigoraş.CFR Cluj: 44. Stăncioiu - 2. Tony, 27. De Sousa, 20. Cadu, 4. Panin - 8. Peralta (28. E. Kone '75), 6. G. Mureşan, 31. Dani - 7. Dubarbier (17. Y. Kone '60), 29. Didy, 19. Culio (10. Trică '84). Antrenor: Maurizio TrombettaCartonaşe galbene: Tony '34, Cadu '40.Partida a fost arbitrată la centru de Tiberiu Lajos, ajutat la cele două linii de Nicolae Marodin, Cornel Fecioru, în timp ce Radu Petrescu a fost rezervă. Observatori au fost delegaţi Sorin Satmari şi Ioan Mureşan.La partidă au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.
dcp100168 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Grigoraş: Ne-a ajutat şi râul, şi ramul, şi ploaia Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, că Oţelul Galaţi a avut şansă în partida de pe teren propriu, cu CFR Cluj, din etapa a X-a a Ligii I, încheiată la egalitate, scor 1-1, dar jucătorii săi au muncit mult şi au obţinut un punct meritat. "Pentru noi acest egal este un rezultat extraordinar. Când a început meciul şi am văzut ce nume are CFR-ul pe bancă, faţă de ai mei Tismănaru sau Schwarz, m-a cam luat durerea de cap. Am avut şansă, am muncit mult şi spun că este, totuşi, un punct meritat. Astăzi ne-a ajutat şi râul, şi ramul, şi ploaia", a spus Grigoraş. "Sper ca acest punct cu CFR să ne ajute şi în meciurile viitoare, când vom juca numai cu echipe din partea superioară a clasamentului, de Champions League şi Cupa UEFA şi sperăm să obţinem puncte şi cu ele", a precizat tehnicianul grupării gălăţene.Stan: Pentu noi, acest egal este ca o victorie Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, duminică, la finalul partidei cu CFR Cluj, încheiată la egalitate, scor 1-1, că remiza obţinută în faţa campioanei României echivalează cu o victorie. "Am fost egala lui Chelsea şi superiori Romei", a spus glumind Marius Stan. "Cred că acest punct a fost obţinut meritat, deşi cred că sunt subiectiv când spun asta. Recunosc că am avut şi şansă multă astăzi, iar punctul a fost obţinut după ce s-a muncit foarte mult. În ciuda oboselii acumulate de jucătorii de la CFR, ei au fost mai proaspeţi decât noi, prospeţime dată de valoarea indiscutabilă a lor. Pentu noi, acest egal este ca o victorie. Să obţii un punct în faţa CFR-ului este un lucru mare şi, în plus, este bun pentru moralul nostru pentru partidele care vor urma", a continuat Stan.Trombetta: Oţelul a marcat la singura ocazie pe care a avut-o Antrenorul Maurizio Trombetta a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că adversara echipei CFR Cluj din etapa a X-a a Ligii I, Oţelul Galaţi, a marcat la singura ocazie pe care a avut-o. "Din păcate nu am reuşit să încheiem acest ciclu cu o victorie, echipa a jucat bine şi-a creat ocazii de gol, însă am greşit la finalizare. Ca să câştigi un meci trebuie să înscrii. Oţelul a marcat la singura ocazie pe care a avut-o, după cum curgea jocul nu era normal să se întâmple aşa. Nu am subestimat Oţelul, ştiam că este o echipă bună şi a demonstrat-o şi astăzi", a spus Trombetta.
tigeratlantic9945 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 E un punct foarte valoros,Otelul a meritat acest punct,s-a chinuit sa tina scorul si sa faca fata presiunii Cfr-ului.Sa speram ca si cu Steaua la fel se va descurca
Recommended Posts