Jump to content

A prins un somn de 105 kg şi doi metri!

Recommended Posts

Posted

Captură de somn de 105 kg şi doi metri!...

Toamna monştrilor de Dunăre

‑ Performerul e gălăţeanul Alexandru Lungu -

Am aflat în timp util despre o proaspătă performanţă pescărească de invidiat şi anume că, la început de "brumar", pe 1 octombrie, un gălăţean, Alexandru Lungu, a scos din adâncurile Dunării uriaşul somn din imagine. În aceeaşi zi am primit şi poza pe mobil. Dar n‑am vrut să aduc vestea în lumina tiparului până nu m‑am convins că totul e aievea. Acum vă pot spune cu certitudine că somnul a avut 105 kilograme în greutate şi doi metri lungime. A fost prins la lansetă, în Dunărea din dreptul localităţii Rachelu. E, trebuie să recunoaştem, o captură de invidiat, râvnită evident de toată suflarea pescărească. Cel care l‑a prins a şi recunoscut că, cel puţin până acum, e peştele vieţii sale. Am vorbit cu Sandu Lungu, care a rememorat momentele teribilei lupte cu monstrul apelor. Despre drill, despre momeala şi firul folosit, dar şi despre alte lucruri interesante veţi afla într‑un număr viitor al ziarului nostru. Până atunci vă propun o temă de meditaţie. Să vă gândiţi cum v‑aţi fi simţit dacă dumneavoastră aţi fi fost în locul norocosului, fericitului, şi bineînţeles, priceputului pescar.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=27344

Se mai laudă cineva că e pescar pe-aici? ;)

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.