Jump to content

Nicoleta Luciu a "cântat" la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

In timp ce Nutu si Sile Camataru stateau in puscarie

Nicoleta Luciu le dadea dedicatii din Galati

Vedeta a fost angajata sa cante la o nunta la care invitatii au platit-o sa dedice anumite melodii celor doi interlopi aflati in spatele gratiilor. Cativa nuntasi au dezvaluit ca bruneta fusese angajata pentru acest eveniment mai mult pentru imaginea ei, decat pentru performantele ei artistice. Faptul ca Nicoleta Luciu este una dintre cele mai harnice vedete este deja un lucru arhicunoscut. Pe langa munca ei ca actrita de telenovela, bruneta a activat, pana sa nasca, si in industria muzicala, cantand la spectacole sau petreceri private. La sfarsitul anului trecut, chiar in preajma Revelionului, ea a fost angajata sa cante la o nunta a unui luptator din circuitul "Local Kombat" de la Galati. La eveniment a participat foarte multa lume, inclusiv persoane din randurile colegilor de breasla ai mirelui, precum Ciprian Sora sau Daniel Ghita.

A cantat pentru Sensual

Potrivit surselor noastre, prezente si ele la acea nunta, Nicoleta a fost platita de nasul luptatorului, un anume Mavlea, la propunerea unui alt nuntas care a vrut sa-i faca o surpriza Simonei Sensual. "Cred ca a dorit sa o tachineze ca era un fel de rivalitate intre cele doua pe tema sanilor si de aia a chemat-o. Nicoleta a venit si a cantat intai pentru Simona, iar apoi s-au trezit si altii sa faca dedicatii. Cineva a pus-o sa cante pentru Nutu si Sile Camataru, iar ea a cantat. Era vesela, nu parea sa o deranjeze. S-a plimbat printre mese si, daca era chemata, se aseza in bratele unora dintre invitati. M-a mirat putin, credeam ca este mai fitoasa, dar nu era asa", ne-a declarat sursa noastra.

De asemenea, invitatul care ne-a dezvaluit povestea ne-a mai precizat din start ca miza angajarii Nicoletei Luciu nu a fost nicio clipa talentul ei vocal. "Nu au chemat-o pentru ca are voce, ci pentru imaginea ei. Era asa, ca un trofeu mai mult. Cand au vazut-o, multi au inceput sa susoteasca si apoi au inceput dedicatiile pentru Camatari. Lumea se distra pe tema asta", ne-a precizat persoana care a participat la eveniment.

A primit 800 de euro

Pentru acest angajament, Nicoleta Luciu a primit onorariul ei standard de 800 de euro, la care s-au adaugat banii pentru dedicatii. Conform informatiilor noastre, invitatii s-au aratat destul de generosi la acest capitol, nefacand economie de bancnote pentru a rasplati evolutia bombei sexy.

http://www.cancan.ro/2008-10-11/Nicolet ... alati.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.