Jump to content

Maşina Lucreţiei Roşca a fost spartă

Recommended Posts

Posted

Cine îi urmăreşte pe politicieni?

Candidat cu maşina spartă

* Consilierul local Lucreţia Roşca a descoperit că cineva i‑a furat din maşină o servietă cu hârtii * Acesta este cel de‑al treilea caz în care este implicat un politician * În toate situaţiile, incidentele s‑au petrecut în zona centrală a oraşului, iar autorii sunt până acum necunoscuţi

Surpriză neplăcută pentru consilierul local Lucreţia Roşca. Ieri dimineaţă a descoperit că maşina personală avea geamul din dreapta faţă spart, în interiorul autovehiculului găsind şi "arma crimei": o piatră de dimensiuni serioase. Doctoriţa a verificat ce i‑a dispărut din maşină: nu faţa de la casetofon, nu CD‑urile din torpedou, nici încărcătorul, ci... servieta cu actele cabinetului medical şi parafele! "Îmi parchez maşina de ani de zile acolo şi nu mi s‑a întâmplat niciodată nimic. Este drept, nu am alarmă la maşină, dar eu ştiam că e o zonă liniştită. Când am văzut pietroiul în maşină, este mare, ca o bucată de bordură, m‑am speriat. Am şi chemat poliţia, să ia amprente. Normal că sunt supărată, mai ales că mi‑a dispărut geanta cu actele de la cabinet", ne‑a declarat doctoriţa. Lucreţia Roşca ne‑a explicat şi motivul pentru care avea în maşină actele de la cabinet: "În ultimul timp am avut controale de la Casa de Sănătate şi luasem actele la mine, pentru că voiam să fac un memoriu în acest sens... Venisem seara de la cabinet şi am zis că nu mai iau geanta în casă. Nu am lăsat‑o la vedere, dar uite că a dispărut. Acum trebuie să refac tot, actele de la cabinet, parafele... chiar mă gândesc să ofer vreo recompensă celui care va găsi servieta cu actele".

Deşi candidează pentru un mandat de deputat, Lucreţia Roşca nu este sigură că ceea ce i s‑a întâmplat are vreo legătură cu activitatea ei politică. Însă, doctoriţa nu se poate abţine să nu constate că Ťîn ultimul timp prea mi s‑au întâmplat multe rele: şi controale de la Casă, tot felul de telefoane... ".

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Cristina Tatulici, a confirmat faptul că pe numele Lucreţiei Roşca se află o sesizare înregistrată şi că poliţia va ancheta cazul.

Trei politicieni până acum

Purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, Claudiu Brânzan, a declarat: "sperăm ca acest caz să nu fie o răzbunare politică. Aş vrea ca măcar această campanie să nu debuteze ca cea anterioară".

Lucreţia Roşca nu este însă singurul politician din Galaţi care a avut experienţe neplăcute. Anul trecut, în luna martie, directoarea adjunctă a AJOFM Galaţi, Victoria Movileanu (PD‑L), a fost tâlhărită şi lovită în scara blocului său, din Mazepa II. Deşi a trecut mai mult de un an şi jumătate, nimeni nu a auzit că făptaşul a fost prins... Anul acesta, tot prin primăvară, vicepreşedintele PSD Galaţi, Gheorghe Saghian, care era şi director de campanie, a depus la poliţie o reclamaţie după ce a fost victima a doi necunoscuţi care l‑au lovit. Şi în acest caz, zona în care s‑a petrecut incidentul este tot Mazepa şi, la fel ca în situaţia doamnei Movileanu, nici până acum făptaşii nu au fost prinşi, deşi social‑democraţii gălăţeni au oferit chiar o recompensă celui care ar putea da informaţii despre bătăuşi.

Coincidenţă sau nu, din cele trei cazuri s‑ar putea concluziona că oamenii politici sunt urmăriţi cel puţin de ghinion dacă nu de cineva anume. Ciudat, dar toate cazurile de până acum s‑au petrecut în zone centrale, unde, teoretic, astfel de incidente nu ar trebui să aibă loc...

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=27510

Posted
Cine îi urmăreşte pe politicieni?

Candidat cu maşina spartă

....Coincidenţă sau nu, din cele trei cazuri s‑ar putea concluziona că oamenii politici sunt urmăriţi cel puţin de ghinion dacă nu de cineva anume. Ciudat, dar toate cazurile de până acum s‑au petrecut în zone centrale, unde, teoretic, astfel de incidente nu ar trebui să aibă loc...

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=27510

1. Cred ca jaful nu are legatura cu politica.

2. "Ciudat, dar toate cazurile de până acum s‑au petrecut în zone centrale, unde, teoretic, astfel de incidente nu ar trebui să aibă loc... " - DAR EXISTA VREO ZONA UNDE AR TREBUI SA AIBA LOC ACESTE "INCIDENTE" ????? Daca masinile politiei ar patrula permanent in toate cartierele orasului nu s-ar intampla nici un astfel si nici un ALT FEL de "INCIDENT"!

• 4 months later...
Posted

Autorii spargerii autoturismului unui deputat, identificati

Doi tineri din Galati s-au ales cu dosar penal, dupa ce au spart, in timpul campaniei electorale din toamna anului trecut, autoturismul deputatului PSD Lucretia Rosca. Purtatorul de cuvant al IPJ Galati, subcomisar Cristina Tatulici a declarat, vineri, ca la sfarsitul lunii octombrie a anului trecut, Lucretia Rosca, de 50 ani, pe atunci consilier local, a sesizat Politia Municipiului Galati cu privire la faptul ca persoane necunoscute au sustras, prin spargerea geamului portierei, o geanta cu documente din autoturismul sau, care era parcat la domiciliu. In urma cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Compartimentului Furturi Auto au identificat principalii suspecti ca fiind Marian B., de 15 ani si Stefan T., de 18 ani, ambii din Galati. In urma verificarilor, s-a mai stabilit faptul ca minorul este suspect in alte doua cazuri de furt din autoturisme, prin acelasi mod de operare. Celor doi le-a fost intocmit dosar penal pentru furt calificat.

http://www.stirilocale.ro/galati/Autori ... 91788.html

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.