Jump to content

Un medic gălăţean s-a supărat pe drapelul României


dcp100168

Recommended Posts

S-a suparat pe drapelul Romaniei!

Un medic in varsta de 40 de ani din Galati a vrut sa dea foc, vineri seara, drapelului national arborat in interiorul Arcului de Triumf din Capitala. A strans frunze uscate si le-a aprins sub steagul care, sustine el, nu respecta standardele.si, in fapt nu este drapelul Romaniei. Barbatul avea asupra sa sticle cu detergent, dar si un bon pentru cumpararea a trei litri de benzina. Politistii Sectiei 2 au ajuns rapid la fata locului, au stins focul si l-au imobilizat pe barbat. Acesta a ajuns la politie si va fi supus unui examen medical, lucru pe care chiar el l-a solicitat in scris. Daca medicii vor spune ca are discernamant, risca sa fie acuzat de distrugere prin incendiere si ofensa adusa insemnelor de stat.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... aniei.html

Link to comment
Share on other sites

S-a suparat pe drapelul Romaniei! A protestat la Arcul de Triumf

Un medic galatean in varsta de 40 de ani a incercat sa incendieze drapelul Romaniei. Era suparat foc. In viziunea lui, acesta nu avea nici dimensiunile "legale", nici culorile in nuante potrivite. Barbatul imbracat in negru se plimba cu pasi mari in jurul unei gramezi de frunze aprinse. Din cand in cand mai turna un lichid dintr-un bidon ca sa inteteasca flacara. Totul semana cu un ritual, iar scopul era acela de a da foc drapelului national arborat in interiorul Arcului de Triumf. Dupa cateva minute o masina de politie a ajuns in zona, iar barbatul a fost poftit la sectie.

Omul, pe numele sau Adrian Tatu, este de profesie doctor si este si presedintele unei asociatii cu un nume la fel de ciudat ca si actiunile lui: Asociatia pentru Dezvoltarea Organizata a Romaniei. A mai avut probleme cu steagurile. In octombrie 2006, la Timisoara, l-a incendiat pe cel al Uniunii Europene nemultumit ca nimeni nu l-a intrebat si pe el daca este de acord cu integrarea. Dupa aceasta actiune, barbatul a dat in judecata Consiliul Judetean Timis si a cerut despagubiri de 100.000 de euro pentru ca drapelul Uniunii Europene a fost arborat inainte de aderarea tarii noastre.

Doctorul a fost dus aseara la Spitalul Alexandru Obregia si daca medicii vor stabili ca a avut discernamant, va fi cercetat pentru distrugere si ofensa adusa insemnelor de stat.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... aniei.html

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Un fost deţinut de origine evreiască intenționează să protesteze împotriva condițiilor de detenție

Adrian Tatu, un fost deţinut de origine evreiască, condamnat la doi ani de închisoare cu executare, după ce a fost prins conducând un autoturism deşi avea permisul suspendat, ameninţă că va protesta în faţa Penitenciarului şi a SRI Galaţi. Chiar dacă Primăria Galaţi nu i-a aprobat solicitarea privind organizarea unui protest în faţa sediilor celor două instituţii, Adrian Tatu le-a transmis consilierilor locali, reuniţi marţi în şedinţă extraordinară, că nu va renunţa la acţiunile de protest, pe care intenţiona să le organizeze pe data de 9 mai, de Ziua Europei. Fostul deţinut a declarat că protestul este îndreptat împotriva condiţiilor de detenţie din România, „a relelor tratamente şi a bătăii de joc la care sunt supuşi deţinuţii. Am fost la Jilava, Brăila, Galaţi şi Poarta Albă, unde am constatat că Legea 275/2006 privind executarea pedepselor şi a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal nu este respectată”.

Adrian Tatu a solicitat Primăriei, printr-o adresă, pe data de 21 martie, aprobarea celor două acţiuni de protest, însă municipalitatea a refuzat întrucât, conform legii, organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice sunt interzise în imediata apropiere a obiectivelor militare ori a instituţiilor de ordine publică şi siguranţă naţională a statului.

Fostul deţinut, coordonator al Asociaţiei „Royal Mossad”, a avertizat consilierii municipali că vor avea parte de un protest spontan.

nepasadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.