dcp100168 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Paul Păcuraru: ”Dacă PNL pleacă de la putere, românii vor căuta cu lumânarea în istorie rezultate similare”Senatorul PNL, Paul Păcuraru, a comentat ieri la Galaţi, de o manieră bulversantă, realizările actualei guvernări. ”Dacă PNL pleacă de la putere, românii vor căuta cu lumânarea în istorie rezultate similare” a spus fostul ministru al Muncii, citat de Newsin. El a susţinut că alternativa actualei guvernări liberale "responsabilă şi serioasă", este reprezentată de “circarii şi saltimbancii, ale căror politici demagogice au consecinţe directe asupra populaţiei”. Păcuraru a oferit auditoriului o disertaţie pe tema circului absolut, oferit de Cotroceni, de televiziuni, de politicieni în general – mai puţin liberalii - pe acolo pe unde îi poartă interesele. "Dacă aveţi nevoie de oameni serioşi, veţi vota liberalii. Dacă aveţi nevoie de circ, de la Cotroceni la vale găsiţi suficient circ", a spus mai spus vicepreşedintele PNL, transmiţând alegătorilor că “întotdeauna la circ vine nota de plată”, iar populaţia este nevoită să plătească reprezentaţia.http://www.gandul.info/politica/paul-pa ... 28;3336171
riaji Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Pe scena politica, Paul Pacuraru este una dintre acele marionete la care el insusi face referire, si nu o oarecare marioneta, ci una dintre acele unelte cel mai putin in masura sa-si dea cu parerea cu privire la situatia din societatea de astazi. A contribuit din plin, de mai bine de 10 ani, la mulgerea acestui stat, iar deocamdata, este cu atat mai mult de pus in podul politicii cu cat ii atarna in spate o serie de acuzatii grele. In functie de rezultatul anchetelor, va fi mai usor (desi poate ca totodata va fi si prea tarziu) pentru unii dintre alegatori sa-si faca o idee despre acest tip de politician. Un alt motiv pentru care nu ma intereseaza nicio opinie a lui este faptul ca in urma a mai multe mandate concomitente de parlamentar, nu a avut nicio initiativa concreta pentru nimic. Tipic, alaturi de ceilalti reprezentanti din parlament ai judetului Galati, de unde si dezgustul meu fata de un astfel de personaj. In concluzie, tot ceea ce vor cauta romanii cu lumanarea cand se vor destepta, va fi domiciliul fiecarui astfel de sacal.
webstar Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 "Românii vor căuta cu lumânarea rezultate ca ale PNL"----Singurele lucruri care sunt cautate cu lumanarea sunt cele aflate in bezna. Oare la asta facea referire Paul Pacuraru?. Sau facea referire la voturi date la doua maini in calitate de deputat... Mai aveam ceva de spus, dar eu nu am imunitate parlamentara sa-mi permit sa-i interpelez ca la usa cortului asa cum fac unii demnitari.
Recommended Posts