dcp100168 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 O fată de 16 ani a murit după ce a scăpat foenul în cadă în timp ce-şi usca părul O tânără de 16 ani din Galaţi a murit electrocutată după ce a scăpat foenul în cada plină cu apă, în timp ce-şi usca părul, adolescenta încercând să recupereze aparatul, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" Galaţi, dr. Dumitru Isfan, accidentul s-a produs duminică seara, după ce adolescenta făcuse baie şi se pregătea pentru o nouă zi de şcoală. Potrivit acestuia, mama fetei a solicitat intervenţia ambulanţei, însă cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul tinerei. "Duminică seara, a fost solicitată intervenţia unui echipaj SMURD pentru o pacientă care se electrocutase. La faţa locului au găsit o tânară de 16 ani, care, cu toate eforturile depuse de echipa de intervenţie, n-a mai putut fi salvată. Am înţeles că pur şi simplu a făcut o baie şi apoi a vrut să-şi usuce părul, moment în care a scăpat feonul în cadă. Necropsia confirmă decesul prin electrocutare şi înec", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" Galaţi, Dumitru Isfan.
lumy Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dumnezeu sa o ierte!Eu nu am prize in baie si nu cred ca daca as fi avut as fi ramas in baie sa ma usuc
Laurentziu Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 din cate reiese din articol .. fata era afara din cada..si se usca la par.. cand hopa a scapat feonul in cada plina cu apa. ce i-a venit in minte.. imediat si pe loc.. sa-l scoata.. dar nu de fir cumva.
lumy Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 dar daca terminase de facut baie de ce nu daduse drumul la cada?si uite tocmai de asta nu e bine sa ai priza in baie,pentru ca pe moment cred ca multa lumea nu constientizeaza ca daca scapa vreun obiect in cada sa-l scoata intai din priza
Relu Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Din construcţie, băile nu au instalaţii electrice în interior, cu excepţia lămpii... Aşa se întâmplă când îţi faci modificări cu mâna ta ... Dumnezeu să o ierte!
Desire Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Saraca de ea... :cry: Nu stiu ce ma face sa cred ca a incercat sa-l prinda in cadere...stiti cu totii ca avem acel reflex, numai ca in cazul ei s-a sfarsit tragic.Pacat ! Era frumusica tare si mult prea tanara... Daca vreti s-o vedeti, puteti intra pe pagina ei : http://simonalacramioara.hi5.com/
Zuzyk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Era din Cuza si ea...o cunosteam..cel putin din vedere.Mare pacat saraca! In clasa ei e liniste, colegii ei au pastrat cu ea 2 poze... familia ei probabil e distrusa si surioara ei mai mica probabil uraste viata acum...DUMNEZEU SA O IERTE!
Recommended Posts