dcp100168 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Poliţiştii comunitari au amendat 20 de suporteri stelişti Şeful Poliţiei Comunitare din Galaţi, Cristian Gâscă, a declarat, luni, că subalternii săi au reţinut şi amendat 20 de suporteri stelişti, vineri, după partida pierdută de echipa antrenată de Marius Lăcătuş, cu scorul de 0-2, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Poliţiştii comunitari au văzut cum un tânăr se afla culcat la pământ şi lovit cu pumnii şi cu picioarele de un grup de aproximativ 20 de persoane, recunoscuţi ca fiind suporteri ai Stelei după eşarfele pe care le purtau la gât. Pentru că aceştia au refuzat să-i însoţească pe agenţi, au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul unităţii. Ei au fost apoi sancţionaţi contravenţional şi predaţi Secţiei 2 de Poliţie. Cred că problema lor era faptul că Jandarmeria i-a fotografiat şi s-au gândit că vor intra în baza de date şi li se va interzice accesul pe stadioane. De aici cred că a plecat toată tevatura, că au fost bătuţi... După verficările făcute de noi s-a constat că nu au fost bătuţi nici la noi, nici la Jandarmerie şi nici la Poliţie", a declarat Cristian Gâscă, într-o conferinţă de presă. Oţelul Galaţi a învins, vineri, Steaua, cu scorul de 2-0, într-o partidă din cadrul etapei a XI-a a Ligii I.
areazisi Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 personal ....cred ca putina mai multa civilizatie, inainte si dupa finalizarea meciurilor de fotbal, nu ar strica. In cazul in care suporterii o iau razna in timpul meciului sau oriunde pe raza orasului gazda as fi de acord cu interventia, echipelor de mentinere a ordinii si linistii publice, in forta. Oricum ...este un subiect care trebuie dezbatut.
Recommended Posts