Jump to content

Grigoraş nu vrea să antreneze (acum) Steaua


dcp100168

Recommended Posts

Grigoraş consideră că nu e nevoie de el în Ghencea

* "Nu vin la Steaua! Nu pot lucra cu un patron care nu are limite!"

Steaua este în căutare de antrenor, după ce Marius Lăcătuş a demisionat în această dimineaţă. Unii dintre oameni care ar fi putut lua loc pe banca Stelei este tehnicianul de la Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş. Antrenorul oţelarilor este măgulit de interesul arătat de vicecampioană pentru a-şi asigura serviciile sale, dar nu consideră că ar putea colabora cu Gigi Becali, iar acesta nu este un moment bun pentru el de a ajunge în Ghencea. "Sunt măgulit de acest lucru. Dar nu se pune problema să vin la Steaua. La o echipă trebuie să ai continuitate, cel puţin până la iarnă trebuia să rămână antrenor. Sincer îmi pare rău de Lăcătuş, dar nu sunt în măsură eu să comentez decizia lui. Nu ştiu ce antrenor ar putea reuşi ceva senzaţional ca să scoată Steaua din impas. Nu cred că nu există antrenor în România care nu vrea să ajungă la Steaua, dar nu cred că este acum momentul ca să fac acum un pas benefic pentru mine şi pentru echipă. Nu cred ca aş putea lucra cu un patron care nu-şi cunoaşte limitele", a spus Grigoraş la Sport.ro.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Grigoras: Nu merg la o echipa la care patronul se baga peste antrenor

Petre Grigoras a declarat ca nu ar accepta o oferta de la Steaua deoarece nu concepe sa lucreze la o echipa la care patronul se baga peste antrenor. "Lumea intreaba de ce nu merg la o echipa mai mare, insa eu le raspund ca nu am fost ofertat de nimeni. Daca m-ar cauta cineva, as analiza propunerea si as vedea daca merita sa parasesc Otelul. Deocamdata, mai am un an si jumatate de contract la Galati si ma simt foarte bine aici. Desigur, as vrea sa ajung candva la o echipa care isi doreste mai mult. Daca as accepta sa merg la Steaua? Am mai spus-o, nu as accepta sa merg la o echipa in care patronul impune echipa. Nu as putea lucra in astfel de conditii. Accept discutiile cu sefii, despre probleme, despre transferuri, insa nu as accepta ca finantatorul sa se bage peste mine, indiferent cine ar fi acesta", a spus Grigoras pentru gsp.ro.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.