Jump to content

Şoferii idioţi !

Desire

Recommended Posts

Deja am mai spus ca marlaniile sunt extrem de grave la volan. Nesimtirea este un minim de adjectiv fata de pericolul creat de analfabetii civilizatiei. Ar trebui CONFISCAREA MASINII celor care depasesc viteza, nu semnalizeaza, nu au centura pusa sau vorbesc la telefon. Nu cred ca cineva care se crede buricul pamantului pentru ca a tras tepe si s-a vazut cu un covrig (covrig=volan, morcov = limitator de viteza - beton, plastic, simplu sau colorat in dungi-la vale) de piele are dreptul. SA OMOARE OPAMENI SI SA FUGA DE LA LOCUL ACCIDENTULUI. SAU SA TREACA CA NESIMTITII MAI DEPARTE.

astazi dimineata, la stiri, am aflat ca in ian-mar 2011, din totalul accidentelor petrecute pe plaiuri romanesti, mai multe au fost reusite de catre femei...numaru accidentelor cu conducatori masculini au scazut, CRESCAND numarul accidentelor cu conducatoare auto. 8-}

Statistic vorbind, e adevarat ce spui. Dar marea si importanta diferenta rezulta din aceea ca daca accidentele provocate de femei s-au soldat cu pagube minore, cele savarsite de barbati au fost cele mai grave, cu cele mai multe victime/morti.

Sofer idiot, adica eu, cu pasager barbat, in dreapta, de 3* idiot.

Ce era sa fac azi, din cauza cui??? cred ca 90% din cauza istetului meu de sot...si 10% din cauza mea.

Desi deobicei sunt extrem de atenta, azi, iesim de la Metro, asezam bagajele, pun baiatul in spate pe scaunelul lui, si cand inchid portiera... dupa spusele dragului meu sot... cica am trantit-o naspa rau tare de tot... dai cearta, ca de ce trantesc portierele, ii explic ca poate i s-a parut, nu.. el mai tare.. dai cearta tipete... semnalizez iesirea din parcare... intru pe sensul meu.. el dai filosofie... ca mereu trantesc portierele.. indrept masina pe sens, insa nu si rotile si... am oprit.. ca sa-mi arate dragul meu sot cum se inchide o portiera.. desi fierbeam de nervi.. il ascult, il rog sa inceteze... ma rog.. in final se opreste din trancanit... bag in viteza sa plec, insa dupa atata filosofie am uitat rotile indreptate spre dreapta, cum iesisem din parcare, evident ca accelerez cu nervi (mama ei de portiera si de barbat in dreapta), noroc ca am avut instinct si rapiditate sa aduc rotile drepte ca daca nu calcam un baietel si pe mama lui care erau in dreapta masinii... slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic, adica probabil am speriat baietelul, eu nu voi dormi la noapte, insa sotul meu drag a continuat cu trancaneala.. iar acum erau si mai multe motive sa trancane in dreapta mea... a creierului meu, sa-mi puna nervii la incercare, dupa ce eram socata de ce era sa fac... DECI.. DIN CAUZA CUI????? a mea?? sau a celui care e in dreapta???

Deci, trebuie luat in considerare de ce fac cele mai multe femei accidente?? Mi-am jurat ca la urmatoare abatere, cand ma va mai supune unui stres cat de mic, voi chema un taxi, si las masina in drum. El nu mai are nicio remuscare, dar eu... voi dormi la noapte??

Edited by peaceman

asteptam si varianta sotului...39.gif

varianta apropiata - shotia trancane langa mine, astfel incat la momentul cand cel din fata a schimbat brusc directia, am calcat violent frana si am intrat in derapaj, rezultat cu un mic contact.

cine-i de vina? nevasta ca m-a iritat? cela care a schimbat brusc si fara semnalizare directia sau tolomacul de la volanul masinii mele?!?

Opinia mea - intotdeauna CONDUCATORUL AUTO ESTE DE VINA! daca nu se poate controla fie renunta la masina, fie renunta la factorul perturbator - pasagerul! m/

Edited by Legumix

Sofer idiot, adica eu, cu pasager barbat, in dreapta, de 3* idiot.

Ce era sa fac azi, din cauza cui??? cred ca 90% din cauza istetului meu de sot...si 10% din cauza mea.

Desi deobicei sunt extrem de atenta, azi, iesim de la Metro, asezam bagajele, pun baiatul in spate pe scaunelul lui, si cand inchid portiera... dupa spusele dragului meu sot... cica am trantit-o naspa rau tare de tot... dai cearta, ca de ce trantesc portierele, ii explic ca poate i s-a parut, nu.. el mai tare.. dai cearta tipete... semnalizez iesirea din parcare... intru pe sensul meu.. el dai filosofie... ca mereu trantesc portierele.. indrept masina pe sens, insa nu si rotile si... am oprit.. ca sa-mi arate dragul meu sot cum se inchide o portiera.. desi fierbeam de nervi.. il ascult, il rog sa inceteze... ma rog.. in final se opreste din trancanit... bag in viteza sa plec, insa dupa atata filosofie am uitat rotile indreptate spre dreapta, cum iesisem din parcare, evident ca accelerez cu nervi (mama ei de portiera si de barbat in dreapta), noroc ca am avut instinct si rapiditate sa aduc rotile drepte ca daca nu calcam un baietel si pe mama lui care erau in dreapta masinii... slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic, adica probabil am speriat baietelul, eu nu voi dormi la noapte, insa sotul meu drag a continuat cu trancaneala.. iar acum erau si mai multe motive sa trancane in dreapta mea... a creierului meu, sa-mi puna nervii la incercare, dupa ce eram socata de ce era sa fac... DECI.. DIN CAUZA CUI????? a mea?? sau a celui care e in dreapta???

Deci, trebuie luat in considerare de ce fac cele mai multe femei accidente?? Mi-am jurat ca la urmatoare abatere, cand ma va mai supune unui stres cat de mic, voi chema un taxi, si las masina in drum. El nu mai are nicio remuscare, dar eu... voi dormi la noapte??

24.gif Esti sigura ca sotul era in dreapta? Nu cumva soacra? Se spune ca soacrele trancanesc intr-una... dar soacrele ginerilor. 21.gif

PS

De ce nu te-ai dat jos si s-o pui pe "soacra" sa conduca? Varianta taxiului e mai costisitoare!39.gif ... cu toate ca-i mai sigura.

Statistic vorbind, e adevarat ce spui. Dar marea si importanta diferenta rezulta din aceea ca daca accidentele provocate de femei s-au soldat cu pagube minore, cele savarsite de barbati au fost cele mai grave, cu cele mai multe victime/morti.

da' stirile de dimineata asta le-ai vazut? doua autovehicule, cu 7 pasageri si DOUA conducatoare auto - 1 decedat, restul raniti.

se pare ca au tinut, ambele, sa-ti dea dreptate :))

Domnul Legumix are perfecta dreptate. Pe DN25 Tecuci Galati, intre Hanu si Vames exista vreo 12 cruci. Unele cu Casuta. In memoriam. Aparute de vreo 30 de ani. Din care 10 sunt cele datorate soferitelor la intoarcere de la chef, nunta, sarbatoare intre 11 seara si 4 dimineata. Toti ceilalti soferi platesc ZONA NEAGRA decisa de Administratia DN Romania nu prin amenajari simple - parcari, refugii, benzi de acces stanga-dreapta pentru sensurile mai des accesate ci a introdus limitarea la 60 (Galati-Sendreni), 70 Vames-T.Vladimirescu si TV-Hanu. Dupa rezultatele studiului de circulatie din 2005, pe acest tronson de drum, 80% erau soferi, 20% soferite. In oras (Galati si Tecuci) 60 - 40%. Nu ne spune Pol.Rutiera cum stam cu CAUZELE PRODUCERII accidentelor. (ACESTE DATE NU LE PRIMIM PENTRU A REALIZA NISTE PROIECTE MAI BUNE). Cat % conducatori/conducatoare auto, cati motociclisti, mopedisti, carute pe DN, pietoni. Sa vedem daca si amenzile sunt echivalente cu numarul de provocari de accidente dar si cu numarul de PARTICIPANTI LA TRAFIC. Sper ca nu sunt prea multe date tehnice. Parerea mea este ca, desi raportul este defaforabil conducatoarelor, cu toata atentia cu care evitam evenimentele IN SITUATIA a ceea ce eu numesc ATENTIE BLONDE LA VOLAN, la engleji s-a dovedit ca soferitele provoaca mei multe accidente decat soferii. Chiar daca a venit, din nou primavara si ne atrage atentia fie un minijup de exceptie fie o patachina manjita cu toate culorile, soferii sunt ceva mai putin provocatori de accidente - numerar-, raportat la numar de participanti - mult mai putini. PENTRU CA BARBATII AU O FAMILIE DE SUSTINUT. O RESPONSABILITATE GENETICA. Dar mai este un aspect. Acela in care, alaturi de soferita este sotul, putin sau mai mult ciupit sau nervos. Care o tracaseaza. Nu asa, nu-i bine, fa asa. Cand ea conduce accidental. Vezi ca o lovesti. Aici, injosite, fetele pot deveni, normal, disperate de aceste tracasari. Pana la accident mai este doar un singur pas.

Edited by bosorogu'

Deja am mai spus ca marlaniile sunt extrem de grave la volan. Nesimtirea este un minim de adjectiv fata de pericolul creat de analfabetii civilizatiei. Ar trebui CONFISCAREA MASINII celor care depasesc viteza, nu semnalizeaza, nu au centura pusa sau vorbesc la telefon. Nu cred ca cineva care se crede buricul pamantului pentru ca a tras tepe si s-a vazut cu un covrig (covrig=volan, morcov = limitator de viteza - beton, plastic, simplu sau colorat in dungi-la vale) de piele are dreptul. SA OMOARE OPAMENI SI SA FUGA DE LA LOCUL ACCIDENTULUI. SAU SA TREACA CA NESIMTITII MAI DEPARTE.

Omul a dat bani grei e masina de ce sa i se confiste masina? Sa i se anuleze permisul fara drept de al mai repcapata vreodata.

Unde te crezi tu? In ce regim politic crezi tu ca esti? In democratie niciodata nu se confisca nimic. Daca nu iti convine in Romania mu-tate la musulmani prin libia poate te trezesti tui cu totul confiscat si iti e mai bine asa.

Aceeași părere ca și boșorogu o am și eu. De ce trebuie să fie mai presus de lege un șmecher care nu știe ce înseamnă să muncești pentru un Logan? Nu ești în stare să mergi civilizat și să respecți pe cei din jur, lași mașina frumos la garaj și mergi cu bicicleta. De ce să sufere cei din jur pentru idioțenia unor dobitoci ?

Si eu am aceeasi parere ca si voi dar e logic ca masina sa fie confiscata doar acelora care o conduc fara permis. Daca omul dupa ce i-ai suspendat permisul sau i l-ai anulat sta cuminte acasa si nu se atinge de masina, nu inteleg de ce sa ii fie confiscata in loc sa o foloseasca sotia, fratele, sora sau parintii smecherului care acei oameni nu sunt asa de smecheri ca el sau cel putin nu se dau in stamba.

De ce nu te-ai dat jos si s-o pui pe "soacra" sa conduca? Varianta taxiului e mai costisitoare!39.gif ... cu toate ca-i mai sigura.

Ca nu are permis.. dar si cand va avea.. :))

asteptam si varianta sotului...39.gif

o nuuu.... mai bine nu!!

da' stirile de dimineata asta le-ai vazut? doua autovehicule, cu 7 pasageri si DOUA conducatoare auto - 1 decedat, restul raniti.

se pare ca au tinut, ambele, sa-ti dea dreptate :))

hai legumics, ca te stiu baiat serios. nu-mi da mie un exemplu, doua, trei, o suta. eu vorbesc de de rezultatul acela ce iese cand tragi linie la sfarsit de an, sau pe un anumit interval:)

Omul a dat bani grei e masina de ce sa i se confiste masina? Sa i se anuleze permisul fara drept de al mai repcapata vreodata.

Unde te crezi tu? In ce regim politic crezi tu ca esti? In democratie niciodata nu se confisca nimic. Daca nu iti convine in Romania mu-tate la musulmani prin libia poate te trezesti tui cu totul confiscat si iti e mai bine asa.

Nu asi dori sa vi se intample ceva asemanator prin Libia. Din cate am auzit. Nu am fost pe acolo. Daca ai voie ceva cu o oarecare toleranta, depasirea pragului este marlanie de 2 bani. Daca respectivul va sta nu fara permis ci la mititica vreo 2-5 ani, se va linisti. Dar nu stiu de unde ati gasit pererea mea ca si la noi ar trebui confiscarea prin postarile mele!

• 3 weeks later...

am avut azi oroarea si neplacerea sa conduc din str Domneasca pana in bd.cosbuc - gh.doja, in spatele unui logan argintiu - GL-xx-ALE

NICIODATA nu a semnalizat schimbarea directiei: stanga-dreapta, depasire...NIMIC

probabil...abtibildul cu BOU lipit sub MPI sa determine comportamentul conducatorului??

Da, si eu stau cateva secunde cand se face verde, dar ce am observat, este ca sa intamplat o data sa astept si din cauza unor astfel de soferi a tb sa stau pe loc timp de 2 semafoare :d Cred ca in B se intampla sa ai cateofdata ghinionul de a astpta si 5 semafoare datorita unor marlani ca sa nu le zic mai urat

Aici vreau sa te corectez. M-am mutat in B de un an si aveam impresia ca e haos total in trafic. Total gresit! Oamenii astia stiu sa se descurce, sa se inteleaga intre ei, sa-si acorde prioritate cand schimba benzile...lucru care nu mi s-a intamplat in Galati decat de foarte putine ori. Aaaaa...aici dam prioritate pietonilor. Am vazut ca in Galati toti pietonii sunt traumatizati. Ma opresc, le fac semn cu mana sa treaca si uneori astept pana cand e nevoie sa-i claxonez sa treaca. De multe ori ma intreb daca voiau sa traverseze sau i-am trimis eu pe partea cealalalta?:) Toate asta din cauza inaptilor care "se dau cu masina" prin oraselul nostru. Ba chiar mi s-a intamplat sa ma opresc la o trecere de pietoni pentru ca traversa o doamna cu un copil si inca vreo doua persoane (am retinut doar doamna cu copilul...motivul urmeaza) iar un baiat destept a trecut chiar pe langa mine de parca stateam acolo de prost. Evident, inca doi l-au urmat. Intr-un final pietonii au reusit sa traverseze. Cum se zice la EuropaFM "mai sunt multe de rezolvat".

Numai bine tuturor si conduceti cu grija! Sunt si pietoni kamikaze care se arunca pe trecere chiar daca te vad ca esti langa ei si n-ai avea timp sa opresti, de parca zebra i-ar face invincibili.

Aici vreau sa te corectez. M-am mutat in B de un an si aveam impresia ca e haos total in trafic. Total gresit! Oamenii astia stiu sa se descurce, sa se inteleaga intre ei, sa-si acorde prioritate cand schimba benzile...lucru care nu mi s-a intamplat in Galati decat de foarte putine ori. Aaaaa...aici dam prioritate pietonilor. Am vazut ca in Galati toti pietonii sunt traumatizati. Ma opresc, le fac semn cu mana sa treaca si uneori astept pana cand e nevoie sa-i claxonez sa treaca. De multe ori ma intreb daca voiau sa traverseze sau i-am trimis eu pe partea cealalalta?:) Toate asta din cauza inaptilor care "se dau cu masina" prin oraselul nostru. Ba chiar mi s-a intamplat sa ma opresc la o trecere de pietoni pentru ca traversa o doamna cu un copil si inca vreo doua persoane (am retinut doar doamna cu copilul...motivul urmeaza) iar un baiat destept a trecut chiar pe langa mine de parca stateam acolo de prost. Evident, inca doi l-au urmat. Intr-un final pietonii au reusit sa traverseze. Cum se zice la EuropaFM "mai sunt multe de rezolvat".

Numai bine tuturor si conduceti cu grija! Sunt si pietoni kamikaze care se arunca pe trecere chiar daca te vad ca esti langa ei si n-ai avea timp sa opresti, de parca zebra i-ar face invincibili.

Ai foarte mare dreptate cu trecerile de pietoni, eu le urasc si vad ca apar peste noapte treceri si sunt si cam prea dese... :(

• 3 weeks later...

merg pe bd.republicii dinspre centru catre prefectura.intrucat doresc sa intru pe str.universitatii, din fata primariei semnalizez si incetinesc pentru a face loc microbuzelor si autobuzului ce vin catre centru.

dinspre str.universitatii, un vw golf break (cu soferul vorbind la telefon) intra DIRECT in autobuz (al carui sofer, evident, vorbea si el la telefon). Desi, la iesirea din str.universitatii figureaza indicatorul STOP, soferul vw-ului a intrat direct in autobuz, lovindu-l in lateral, fara macar a reduce viteza...

bara de protectie si alte accesorii au zburat atat de artistic =))

Edited by Legumix

doresc sa intru pe str.universitatii

E permis? Fara misto, nu era interzis sa intri din Domneasca?

In rest, nu e primul accident de gen acolo. Multi "nu se asteptau" sa vina troleul fix in momentul in care dadeau ei buzna cu marile lor limuzine.

E permis? Fara misto, nu era interzis sa intri din Domneasca?

In rest, nu e primul accident de gen acolo. Multi "nu se asteptau" sa vina troleul fix in momentul in care dadeau ei buzna cu marile lor limuzine.

Si eu stiam ca accesul e interzis...39.gif

str. universitatii cred ca are si un apendice pe cealalta parte a strazii domneasca, adica prin fata fostului club cfr pana la intersectia cu cuza. totusi tinand cont de faptul ca

merg pe bd.republicii dinspre centru catre prefectura.intrucat doresc sa intru pe str.universitatii, din fata primariei semnalizez si incetinesc pentru a face loc microbuzelor si autobuzului ce vin catre centru.

ma duce la gandul ca Legumix incerca cu toata a sa experienta de sofear sa patrunda pe amarata aia de straduta ignorand semnul de circulatie ce ii interzice respectiva miscare.

asa-i nenea?

Am sentimentul ca tot mai multi conducatori auto OMIT sa se uite pe stalpi, si traiesc din povestile bunicilor.

- semnul de ACCES INTERZIS dinspre str.republicii in str.universitatii NU MAI EXISTA DE CATEVA LUNI. a fost inlocuit cu DRUM INFUNDAT.

dar, telectualii galateni, care traiesc din amintiri, omit faptul ca str.N.Balcescu, fiind in reparatii de aceeasi perioada de timp, PE UNDE ALTA PARTE SE PUTEA INTRA IN STR.UNIVERSITATII???

am avut o discutie cu un astfel de savant, care intra in str.universitatii DIN STRADA AFLATA IN LUCRU, neasfaltata (la acel moment) si cu utilaje grele - str.N.Balcescu, dar care-mi reprosa mie ca am intrat ...pe contra!

deja m-ai lasat fara adjective :-

apropo...la semaforul de la vechea Policlinica din str.primaverii, colt cu str.Balcescu este instalat semnul STOP. l-a remarcat cineva, ori circulam tot dupa instinct???

Edited by Legumix