dcp100168 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Dinamo Bucureşti - Oţelul Galaţi 1-0 Echipa Oţelul Galaţi a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 1-0 (0-0), partida susţinută în deplasare cu formaţia Dinamo Bucureşti, meci contând pentru etapa a XII-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Torje în minutul 60. Mijlocaşul dinamovist Gabriel Torje a pătruns în careu pe partea stângă şi a înscris cu un şut puternic de la 15 metri la colţul lung. În minutul 82, mijlocaşul echipei Oţelul Galaţi, bulgarul Jelev, a ratat un penalti acordat de centralul partidei după un fault în careu al fundaşului dinamovist George Blay la Tănasă. Dinamo: 1. Lobonţ - 16. Blay, 55. J. Cesar, 30. Tamaş, 2. Diabate (5. Izvoranu '10) - 22. Torje, 20. Ad. Cristea, 25. Ropotan, 14. Mitea (8. Boştină '46) - 10. Dănciulescu (18. L. Goian '86), 28. Miranda. Antrenor: Mircea Rednic. Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 23. Sălăgean, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 2. Cîrjă - 37. Viglianti (14. S. Ilie '72), 6. L. Iorga (8. Tismănaru '84), 5. Bourceanu, 19. Vitaici - 17. M. Tănasă, 27. Pena (26. Nikolici '75). Antrenor: Petre Grigoraş. Cartonaş galben: Blay '81 Meciul a fost arbitrat de centralul Marius Martiş (Focşani), ajutat la cele două tuşe de asistenţii Sebastian Stoianof (Constanţa) şi Daniel Demetrescu (Rm. Vâlcea). Observatori au fost Florin Gâtejeanu (Bucureşti) şi Constantin Ştefan (Bucureşti). La partida de pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat 1.000 spectatori. Păcat de şutul în plopi al lui Jelev
Mikka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Otelul a jucat suspect de jenant in repriza a doua... Iar penatly-ul a fost a naibii de ratat...parca s-a ferit sa traga pe poarta, nu cumva sa se intample ceva... :evil:
floriano Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 E și mai păcat când pierzi după un joc excelent, cum a fost prima repriză, dar mai ales doare că echipa deși reușește unele rezultate cel puțin surprinzătoare nu iși menține contanța pentru mai mult timp. Oricum locul ocupat în clasament este cel puțin decent dar de ce să nu fie și mai sus? Sper și eu la ceva cupă Intertoto la Galați să am ce fotografia
dcp100168 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 De ce a căzut Oţelul în partea secundă a meciului cu Dinamo?Grigoraş: "Lipsă de experienţă"* Petre Grigoraş susţine că oboseala "i‑a curăţat" linia mediană în repriza a doua a disputei din Şoseaua Ştefan cel Mare * În opinia sa, acuzele de blat aduse de o parte a opiniei publice sunt jigniri fără margini"I‑am avut în mână"Antrenorului roş‑alb‑albaştrilor încă nu‑i vine să creadă că n‑a smuls niciun punct din deplasarea de la Dinamo. "Am avut prima repriză în mână, i‑am ţinut la respect pe dinamovişti, dar iată că am plecat învinşi", a îngăimat Petre Grigoraş, după ce trupa sa a fost învinsă cu 1‑0 în Şoseaua Ştefan cel Mare. Tehnicianul Oţelului s‑a enervat când l‑am întrebat despre suspiciunile de non‑combat cu care o parte a opiniei publice s‑a grăbit să‑i califice reprezentaţia. "Am rămas perplex când am auzit că suntem suspectaţi de blat. Eu sunt convins că suporterii Oţelului n‑au putut gândi o asemenea enormitate. Este o jignire profundă adusă de aşa‑zişi cunoscători care vor să murdărească activitatea noastră de zi cu zi. Pur şi simplu, este un subiect de doi lei şi‑l tratez ca atare. Cel care mă acuză să vină în faţă să mi‑o spună", a replicat Grigoraş.Viglianti şi Iorga ‑ la limita rezistenţeiDiferenţa de atitudine dintre prima şi cea de‑a doua repriză - marele semn de întrebare după partida de sâmbătă seară - este explicată astfel de omul de pe banca formaţiei dunărene. "Ştiam de la pauză că vom avea o cădere în repriza a doua. Eram obligat să fac două înlocuiri, ambele în linia mediană. Viglianti, care n‑a lipsit nicio zi de când au început pregătirile în luna iulie, pur şi simplu nu mai putea din punct de vedere fizic. Ar fi culmea să nu‑l înţeleg, iar Iorga, care a stat din cauza unei pubalgii, avea şi el o acumulare de oboseală ieşită din comun. Aşadar, linia mediană nu mai avea forţa din prima repriză, iar Dinamo, imediat după pauză, l‑a aruncat pe Boştină, care ştie să ţină foarte bine de minge", susţine Grig."Cu Para şi Gado nu ne băteau"Tehnicianul "oţelar" consideră că absenţele lui Gabriel Paraschiv şi Ramses Gado s‑au dovedit a fi capitale. "Am ratat destule ocazii în prima repriză, pentru că acolo avem doi jucători de câte 23 de ani aduşi din Liga a II‑a, fotbalişti fără experienţă. Dacă, de pildă, l‑am fi avut noi pe Dănciulescu în atac, intram la pauză cu avantaj de 3‑0. În plus ne‑au lipsit Para şi Gado, două mari soluţii la mijloc. Cu ei pe teren, nu ne bătea Dinamo nici dacă juca cinci zile cu noi!", a conchis Petre Grigoraş.http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=27781
Mikka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Fara niciun misto: cu Steaua au jucat excelent si meciul a avut tot 90 de minute, exact cat cel cu Dinamo. Sau nu??? Totusi, sa fii in prima divizie si sa spui ca ai jucatori care rezista doar o repriza, e jenant. Si pentru jucatori si pentru antrenor si pentru cei din conducere.
tigeratlantic9945 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Multi zic ca a fost blat dar tot atat de multi spun ca in Romania numai se fac blaturi in Liga 1 de mult.Acum ramane la latitudinea fiecaruia.
Recommended Posts