George Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Elev ucis în bătaie de un colegClaudiu Daniel M., de 16 ani, elev în clasa a IX-a la Grupul Şcolar Industrial „Matei Basarab“ din Strehaia, a fost omorât în bătaie ieri după-amiază de colegul său de clasă Claudiu M., de 16 ani. Cei doi s-au luat la ceartă din cauza unei fete, în jurul orei 12.30, în timpul cursurilor. După zece minute, la câteva sute de metri de poarta şcolii, într-un parc din faţa Primăriei Strehaia, cearta a culminat cu o bătaie, în urma căreia unul dintre elevi a căzut inconştient. Conform martorilor, Claudiu M. care este un cunoscut scandalagiu, l-a luat la bătaie din senin pe colegul său. După ce l-a împins de mai multe ori, l-a lovit cu piciorul în plex şi l-a lăsat inconştient în stradă.„S-au luat la bătaie, i-a dat un picior în stomac şi l-a omorât pe loc. El este la karate, l-a lovit puternic“, spuneau colegii.„Ofiţerul de serviciu al Postului de poliţie Strehaia a fost sesizat că, în centrul oraşului, pe strada Republicii, a avut loc o altercaţie între doi minori. În urma altercaţiei, unul dintre ei a decedat la spital. Cercetările în acest caz continuă“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Carin Sică.Medicii spun că lovitura a fost foarte puternică, iar cele 60 de minute în care s-a încercat resuscitarea au fost zadarnice.„A fost adus la spital un minor în stare de şoc. Era aproape mort. S-a încercat resuscitarea, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Elevul a primit o lovitură mult prea puternică în plex, care i-a provocat decesul. Aşteptăm rezultatele necropsiei“, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului din Strehaia.Claudiu M. a fost prins şi va fi acuzat de omor, riscând să stea 20 de ani în închisoare.Sursa: http://www.gds.ro/Eveniment/2008-10-25/ ... e+un+coleg
Anonim Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Si paza scolii unde era?Fuma in baie cu gagicile de clasa a 12-a?
Rami Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 "la câteva sute de metri de poarta şcolii"Si paza scolii unde era?QED
Anonim Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Cei doi s-au luat la ceartă din cauza unei fete, în jurul orei 12.30, în timpul cursurilor. E frumos ca le luati apararea Adevarul e ca si mie mi se pare normal sa platesc gardianul la scoala,din salariul meu,si sa imi vina copilul acasa in sicriu.romani in romania..... ......s-au poate copiii s-au luat la cearta in soapta nu?De nu i-a vazut gardianul.Si s-au facut invizibili si in acest fel gardianul nu i-a vazut cand au iesit pe poarta imbrancindu-se.Da! E si asta o idee.Atunci imi cer scuze ca am adus injurii la adresa conducerii scolilor
riaji Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 E frumos ca le luati apararea Adevarul e ca si mie mi se pare normal sa platesc gardianul la scoala,din salariul meu,si sa imi vina copilul acasa in sicriu.romani in romania...........s-au poate copiii s-au luat la cearta in soapta nu?De nu i-a vazut gardianul.Si s-au facut invizibili si in acest fel gardianul nu i-a vazut cand au iesit pe poarta imbrancindu-se.Da! E si asta o idee.Atunci imi cer scuze ca am adus injurii la adresa conducerii scolilor Sa stii ca nu stau treburile chiar asa, din pacate. Cand e un singur gardian, cu greu poate face fata intr-o scoalas sau intr-un liceu. Pot avea loc astfel de evenimente oriunde in jurul scolii, e foarte greu sa fii de fata la toate. In plus, rareori vezi colegi saritori care sa mearga sa atraga atentia "cutare mananca bataie, iar noi suntem mai curiosi de cum o sa termini dumneata conflictul decat de cum o sa-si ia respectivul suturi in stomac"..
Anonim Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cand eram eu la liceu pe langa gardian,de fiecare palier raspundea cate un profesor de serviciu care pe tot parcursul pauzei facea "patrula".Si nu s-au inregistrat astfel de evenimente.
Aiyana Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Da, Anonim, dar bănuiesc că tu n-ai studiat în Strehaia. Un gardian poate face faţă într-un mediu cât de cât civilizat. Mă abţin de la alte comentarii că iar sunt acuzată de discriminare...
Recommended Posts