George Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Sau că unchiaşul Nicolae s-a senilizat de tot. În conferinţa de presă de marţea asta, Nicolae a declarat că preţul de referinţă la gigacalorie a fost aprobat în şedinţa de de îndată a Consiliului Local, care a avut loc pe 14.10. 2008, pe şestache, departe de ochii ziariştilor. Ei bine, potrivit intenţiei de primar, zis şi Nicolae, toţi consilierii locali, inclusiv cei din PD-L, au semnat această hotărâre privind stabilirea preţului la gigacalorie, la valoarea de 130 de lei. Lucru destul de dubios, în condiţiile în care consilierii locali PD-L au creat un adevărat tam-tam în jurul valorii preţului la gigacalorie, afirmând în nenumărate rânduri că nu vor vota preţul dorit de Nicolae. "Preţul local de referinţă pentru gigacalorie a fost aprobat în sedinţa de îndată. Au semnat toţi, nu vă faceţi griji. Preţul de referinţă s-a aprobat şi sigur că putem să-l prezentăm şi în Consiliul Local acum, la sedinţă, nu e nicio problemă, cu alte explicaţii. Dar a fost stabilit la 130 de lei. Sa fiţi siguri că e mai mic decât la Cluj, este cel mai mic după Bucureşti şi Ploieşti, este al treilea preţ de referinţă din ţară la gigacalorie. Nu e mare lucru, dar înseamnă că totuşi ne ocupăm un pic de cetăţenii oraşului. Factura cetăţeanului va fi de 130 de lei pe gigacalorie. Se mai scade din asta ceea ce primesc cei cu ajutoare de la stat pentru încălzire, iar în plus faţă de asta mai vine subvenţia pentru combustibil şi subvenţia pe care o dă Consiliul Local. La un apartament cu două camere consumul este cam de 1,3-1,5 gigacalorii pe lună", aşa grăit-a unchiaşul Nicolae. Ghinionul lui neica Nicolae fost că în aceeaşi zi, consilierul local Cosmin Păun şi consilierul judeţean Marius Necula au ţinut o conferinţă, unde evident, au fost luaţi la întrebări despre această chestiune. Aşadar, iacătă şi dovada că Nicolae ori minte precum respiră, ori s-a senilizat iremediabil şi irevocabil. " La 11.15 am fost la Primărie şi am făcut o copie Xerox după hotărârea de la şedinţa de îndată. Primarul Nicolae din punctul nostru de vedere nu mai este primarul municipiului Galaţi. În şedinţa de îndată s-a votat o rectificare de buget de venituri şi cheltuieli. Este vorba despre alocarea unei sume de 76 miliarde lei vechi, alocată de la stat, pentru ajutoarele la încălzire. Proiectul nu are nicio legătură cu stabilirea preţului de referinţă local, acesta se va supune discuţiilor joia viitoare. Hotărârea privind stabilirea preţului la gigacalorie nici măcar nu a fost vizată de Comisia de buget-finanţe. Primarul ori este în eroare, ori a fost dus în eroare. Proiectul de hotărâre prin care se bate în cuie valoarea gigacaloriei se va discuta în şedinţa de Consiliu Local din 30 octombrie", a explicat consilierul local Cosmin Păun. În concluzie, neica Nicolae e sorcovit de-a binelea şi face ziua ce visează noaptea. E clar, moşul ar trebui internat de urgenţă la azil. http://www.impact-est.ro/?module=disp_s ... ormat=html
Relu Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Eu tot trăiesc cu speranţa că într-o bună zi moşul îşi va da seama că e depăşit de situaţie şi îşi va da demisia. Îmi daţi voie să visez, nu?
riaji Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Eu mi-am cam luat gandul... cred ca fantoma lui Nicolae va bantui prin Primarie cand el nu va mai fi.. singura solutie ramane desteptarea cetatenilor.. dar aia e o alta dorinta muuult prea arzatoare!
silviudeep Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 propaganda la greu. Sa fim seriosi, decat sa-l vad pe Durbaca sau Lisinschi, mai bine mosu. Pe el l-am si votat (si eu si multi altii). Asa ca mai scuteste-ma cu propaganda asta ieftina!Post editat de admin, din cauza încălcării regulamentului.
riaji Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 propaganda la greu. Sa fim seriosi, decat sa-l vad pe Durbaca sau Lisinschi, mai bine mosu. Pe el l-am si votat (si eu si multi altii). Asa ca mai scuteste-ma cu propaganda asta ieftina!Daca as fi vrut sa fac propaganda, as fi facut, ca as avea pentru cine. Crede-ma ca e ultimul lucru la care m-am gandit, mai ales cand mi-am imaginat fantoma domnului primar. Felicitari pentru optiunea ta politica, pe care, din pacate pentru tine, eu si multi altii - iarasi...din pacate.. dar de data asta ptr mine si ceilalti, nu la fel de multi ca voi - nu o impartasim. Sper ca la sfarsitul mandatului sa poti spune cu mana pe inima ca ti-a placut cum au evoluat lucrurile in orasul asta de atata timp de cand este Dumitru Nicolae primar. Dar ma indoiesc.. de unde si atitudinea si parerea-mi de mai sus.. Si pe bune ca sunt serios.
silviudeep Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Interesant ca se cenzureaza posturi fara nici o baza. Nu am jignit, eu doar am raspuns cuiva care a atacat fara nici un motiv majoritatea galatenilor care au hotarat prin vot primarul. Pacat, ma asteptam la mai mult din partea dvs, domnule administrator.@riaji, este dreptul tau sa alegi pe cine vrei, insa nu arunca cu pietre in cei care au ales. Poate eu si altii suntem multumiti de primar. Nu am o afinitate pentru PSD si nici pentru Nicolae. Pur si simplu din oferta, am preferat sa-l aleg pe el, din cauza ca celorlalti nu am dorit sa le dau votul meu. Nu iti datorez explicatii, nici eu si nici majoritatea care au ales. Am participat la realizarea campaniei publicitare pentru ultimele alegeri (meseria mea o cere) pentru diverse partide si la ce am vazut si aflat, crede-ma ca nici nu ai idee cam cum stau lucrurile. Nu voi intra in detalii.
dcp100168 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Interesant ca se cenzureaza posturi fara nici o baza. Nu am jignit, eu doar am raspuns cuiva care a atacat fara nici un motiv majoritatea galatenilor care au hotarat prin vot primarul. Pacat, ma asteptam la mai mult din partea dvs, domnule administrator.Baza cenzurii de pe acest forum este bunul simt!P.S. Test de perspicacitate. Ce vi se pare ca este in plus in urmatorul dialog?"- Nicolae este un fraier!- Habar n-ai, Nicolae este un smecher, prostule!"
silviudeep Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Eu mi-am cam luat gandul... cred ca fantoma lui Nicolae va bantui prin Primarie cand el nu va mai fi.. singura solutie ramane desteptarea cetatenilor.. dar aia e o alta dorinta muuult prea arzatoare!Si cu asta eu ma opresc aici.
riaji Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 silviudeep, imi pare sincer rau daca te-ai consideri direct atacat si jignit in postul pe care l-am avut mai devreme.. intentia mea era o cu totul alta, si anume de a trasa anumite linii generale in legatura cu situatia din Primaria Galati. Nu cred totusi ca sunt prea radical cand spun ca cetatenii acestui oras, iar daca vrei, ai acestei tari chiar, dorm pe ei, in conditiile in care Romania se afiseaza asa cum o stim cu totii, iar Dumitru Nicolae vine sa sublinieze in situatia de fata tocmai aceste lucruri, prin lipsurile sale (dupa umila mea parere). Evidentiez totodata ca atunci cand am facut afirmatia, nu am pus la indoiala rationamentul alegatorilor si nu cred ca parerea mea are vreo influenta asupra algoritmului pe baza caruia tu sau altii ati votat - asa cum, de exemplu, e foarte putin probabil ca tu sa ma poti convinge sa-l aleg vreodata pe actualul primar -
Recommended Posts