George Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Investitii gandite cu creier de gaina! Din 2009, RATP va vinde bilete valabile doua ore Proiectul de hotarare CL ce prevede introducerea biletelor RATP care sa fie valabile pe o perioada de doua ore de la validare are sanse minime de a fi pus in aplicare, in curand. "Suntem de acord cu acest proiect si il aveam in vedere, dar pretul unui astfel de bilet trebuie fundamentat pe baza costurilor. In plus, pentru a-l putea implementa avem nevoie de validatoare adaptate si ceasuri in toate mijloacele de transport", a spus Maricel Gherca, directorul RATP. Pe de alta parte, planul regiei de monitorizare a traficului intampina inca probleme. Pentru achizitionarea logisticii necesare, RATP a organizat o licitatie care a fost contestata de trei ori. Pe 7 noiembrie a fost fixat termenul pentru a patra procedura, insa directorul Gherca este convins ca licitatia va fi contestata din nou. "Motivul contestarii a fost acela ca integrarea actualelor validatoare pe care le avem in autobuzele MAZ limiteaza unele oferte, dar nu este adevarat. Nu am cerut acelasi tip de validatoare, ci unul compatibil". http://www.iasiplus.ro/news/5/7293/Din+ ... a+ore.html Nu e de ajuns ceasurile de mana ale controlorilor? Oare de unde pana unde au ajuns la concluzia ca trebuiesc ceasuri in autobuze,troleibuze si tramvaie? Probabil si pe aici miroase a ceva interese O fi avand un prieten al lui Maricel Gherca, vreo fabrica de ceasuri
Relu Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Băăăi, ăştia nu mai ştiu cum să ne arate cum e cheltuit anapoda banul public! Şi de ce, mă rog, bilete valabile numai două ore? Dacă mă răzgândesc şi nu mai fac călătoria, primesc banii înapoi?
Recommended Posts