Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu nevoie de adresele urmatoare:

Teatrul Dramatic Fani Tardini, Teatrul Liric Nae Leonard, Teatrul Gulliver, Muzeul de istorie Galati, Casa Memoriala Alexandru Ioan Cuza, Muzeul de arta vizuala, Biserica fortificata Sf Precista, Biserica Romano-Catolica, Biserica Greaca, Catedrala Episcopala Dunarea de Jos, Catedrala Ortodoxa, Biserica Mavromol, Biserica Vovidenia, Biserica Sf Spiridon, Parcul Eminescu, Gradina Botanica, Complexul Muzeal Stiintele Naturii, Muzeu de stiinte ale naturii, (astea ingrosate banuiesc ca sunt una langa alta), Gradina Zoologica, Complexul de agrement Priza Dunarii, Turnul de televiziune, Casa Macri, statuia Fata pe Valuri, Palatul Navigatiei, Casa Robescu, Casa Corpului Didactic.

Posted

Ai nevoie de adresa de corespondenţa sau eşti interesată de amplasarea lor geografică? :lol:

Hai s-o luăm în ordine:

Cum vii de la Spitalul Judeţean, spre Rondou, la Parc, faci la dreapta, pe lângă magazinele de piese auto şi cobori în vale, spre bac; lângă IVAS, pe dreapta e intrarea la Grădina Botanică, Complexul Muzeal; mai sunt alte două intrări dar dau în cartier, în Ţiglina I (să nu te rătăceşti).

Pe Faleză, ajungi la Elice. Aici e şi Precista. De acolo o iei înainte, printre blocuri, pe alee. Cum ieşi de pe alee, pe dreapta e "Fata pe valuri". Biserica Mavromol e chiar lângă Hotel Dunărea, undeva prin stânga, traversezi N. Bălcescu.

Biserica Greacă şi Parcul Eminescu sunt vizavi de Winmarkt, pe Domnească; biserica are culoarea galbenă. Puţin mai încolo, pe stânga, găseşti Muzeul de istorie.

În spatele Primăriei, e Biserica Vovidenia.

Vizavi de Prefectură, e Teatrul "Fani Tardini". Dacă te abaţi pe Eroilor, găseşti Teatrul de Păpuşi Gulliver. Mai departe, tot pe Domnească, la intersecţia cu Gării, la semafor, e Biserica Romano-Catolică.

La următorul semafor, după Poliţia Rutieră e Catedrala Episcopală.

Vizavi de Grădina Publică e Muzeul de Artă Vizuală. Tot lângă Grădina Publică, e şi Teatrul Muzical.

Poate te ajută şi harta asta :)

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Materiale pentru pictura- este un magazin pe str. Traian in zona Centrului cultural - vis a vis de parcare, pe partea magazinului de optica medicala de langa en gros-ul fostei unitati de pompieri!?! (venind din piata centrala, sau dinspre Potcoava de aur), iar cel profesional/specializat/expensiv, la Arta plastica centru Winmarkt, sau...Diverta, Kaufland si celelalte marketuri

• 3 months later...
Posted
Exista in Galati vreo Asociatie Sindrom Down?

Daca sunteti interesat de programe, dar mai ales activitati sportive pentru persoane cu sindrom Down(de orice varsta), si in mod special pentru cei cu un IQ

Toate cele bune!

• 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Unde gasesc lumanari glade in Galati?(cele in borcan) Am fost prin toate centrele astea si nu am gasit. Stiu ca trebuie sa caut pe unde sunt si odorizantele airwick si n-am gasit.....

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mai exista ,undeva,prin oraselul nostru drag,magazin filatelic? Copilul meu a descoperit,foarte incantat,intr-un ungher al bibliotecii un vechi si prafuit clasor cu timbre.Am cautat pe la chioscurile de ziare si la oficiile postale acele plicuri cu timbre ,care se gaseau odata de vanzare.Raspunsul a fost negativ peste tot.Poate sa ma sfatuiasca cineva de unde as putea sa achizitionez un clasor nou,timbre in mod regulat si eventual o penseta filatelica?????????

Multumesc!

Posted

Din pacate nu mai exista magazin "Filatelia". Ultima "ramasita" era la Oficiul Postal din Tiglina, undemai aveai o sansa sa gasesti lista de preturi.

Timbre de vanzare, cel mai sigur si regulat poti cumpara de la "club" - Casa Sindicatelor, duminica, cam din jurul orei 9.30-10.00. Undeva la parter se mai strang cei care au microbul colectionatului in diverse domenii: filatelie, numismatica, cartofilie etc.

Posted

stie cineva despre vreun magazin care vinde margele la kilogram?La suta de grame?Sarma de cupru?Am ramas in pana si ca sa astept 3 zile coletul prin posta sau curierat[cum numai eu am norocul...]

Comenzile sunt stresante si eu... 8-| inca mai astept ajutor!Multumesc anticipat! ;;)

Posted

Buna ziua,

Poate cineva sa-mi spuna unde pot gasi o sala de culturism in Galati?

Eu stau pe Basarabiei (Baia Comunala ) si as dorii sa merg la o sala din aceasta zona .

Am auzit ca ar exista una pe langa gara dar nu am gasit-o(poate cineva sa ma ajute cu o adresa , nr de telefon ).

Postati adresele sau nr de telefon de la alte sali daca mai stiti din zona sau nu numai .

multumesc

Posted (edited)

Mersi pentru raspuns

Poti sa-mi zici care ar fi preturile la abonamente ?

Nu dispun de prea multi bani alte variante ar exista?

Edited by adi007
Posted

Nu stiu sa-ti zic preturile dar sunt putin cam piperate.

Cea mai ieftina varianta ar fi sa te duci frumusel in metro sa-ti cumperi niste gantere, niste greutati pentru picioare si te apuci frumusel si alergi pe faleza + exercitii fizice ( flotari , abdomente si alte exercitii de acest gen )

• 4 weeks later...
Posted

am si eu o intrebare...va rog tare frumos sa ma ajutati!!!!!!!!!!exista in galati un coafor pe nume "la chiaburul"?sau estre discoteca?cine este patronul sau patroana?unde se afla?va rog,sa imi raspunda cineva!!!!!!!!!