Jump to content

lege noua la votare

Recommended Posts

Posted

Ce am aflat acum de la radio Impuls Cluj. Ca nu mai avem voie sa votam decat la sectiile arondate din care facem parte. Nu mai ai voie sa votezi pe liste speciale daca esti in alta localitate. Mie mi se pare o aberatie si ca aici miroase iar a ceva interese, diminuand astfel numarul votantilor care si asa prezenta oricum va fi scazuta. Interesul lor e sa se prezinte numai pensionarii pe care ii amagesc cu marirea pensiei, si lor sa le ramana fotoliile inca 4 ani in care sa doarma linistiti si nepasatori.

Un articol din vara de la adevarul preciza: Peste 1,2 milioane de români care locuiesc, trăiesc, muncesc şi plătesc impozite în România nu vor putea să îşi exercite dreptul fundamental de vot la alegerile parlamentare uninominale din toamnă. Motivul? Pentru că nu se vor afla în oraşul, comuna ori satul în care locuiesc. http://www.adevarul.ro/articole/un-mili ... -vota.html

Posted

Mie mi se pare mai mult anormal pentru ca este o impiedicare a dreptului CONSTITUTIONAL de a vota!

Daca pur si simplu esti plecat cu munca in alta localitate de ce sa ti se obstructioneze dreptul de a vota?

Dar ce sa ne asteptam de la fosti comunisti.

Tara asta va intra in normalitate abia peste 30 de ani cand toti fostii comunisti care acum se dau drept democrati vorba aia "Lupul isi schimba parul dar naravul ba" , vor fi oale si ulcele.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.