Jump to content

Vas de 21 de milioane de euro, năşit de o fată de 9 ani!


dcp100168

Recommended Posts

Vas de 21 de milioane de euro, nasit de o fata de 9 ani!

In timp ce copiii de varsta ei isi boteaza papusile sau animalele, o fetita de 9 ani a dat numele ei unui vas de 21 de milioane de euro, lansat la apa la Santierul Naval din Galati. Extrem de emotionata, micuta a ramas muta de uimire cand a vazut ca nava care-i poarta numele, Johanna, pluteste pe Dunare.

Portcontainerul lansat luni la apa a fost comandat de un armator german. Beneficiarul navei a decis ca Johanna Schepers, fiica lui cea mica, este cel mai potrivit nas pentru vas. Nu era pentru prima data cand lua o astfel de decizie. In urma cu cateva luni, fiica sa cea mare, de 12 ani, a botezat la randul ei un alt portcontainer facut la Galati. Convins ca odata ce poarta numele celor dragi, navele vor fi ferite de incidente, armatorul a procedat la fel si cu primele trei portcontainere facute pentru el la Galati si le-a dat numele sotiei sale sau al celor doua cumnate.

http://stirileprotv.ro/locale/31/vas-de ... 9-ani.html

Navă de 21 milioane de euro, lansată la Damen Galaţi

Şantierul Naval Galaţi a lansat la apă nava “Johanna Schepers”, transmite corespondentul AMOS News.

Potrivit reprezentanţilor Damen Galaţi, nava face parte dintr-o serie de 20 de vase de tip port-container şi are o lungime de 140 de metri, o lăţime de 21 metri, şi o capacitate de peste 800 de containere. “Până la sfârşitul lui 2008, vom mai achiziţiona trei remorchere şi un port container. Nava lansată astăzi este de tip port-container şi are o valoare de 21 de milioane de euro” a declarat Gelu Stan, directorul Şantierului Naval Galaţi.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.