Legumix Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 daca nu se vedea acea mana sprijinita, ar fi putut fi ata arc in sus, cat si arc in jos :? faina idea.
catilina22003 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 crede-ma, abia m-am abtinut sa nu o eradichez cu un photoshop, sau gimp:)..dar, deh..
oana6200 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Nu ma-ntreci! ... peisajele tale in schimb, sunt minunate 10-Q!!! Ramisor, sa te faci bine! am auzit ca esti racita, sau erai racita atunci cand am vorbit despre tine cu cineva, duminica, dupa ce am fost la expozitia de imbracaminte si incaltaminte de langa Kaufland - daca-ntelegi ce vreau sa spun.
toto Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Superb orasul asta, Clujul ! Mai are si "ghinionul" sa fie plin de ardeleni
Rami Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Superb orasul asta, Clujul ! Intr-adevar, frumos oras
oana6200 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Foarte frumoasa poza, Rami! sper ca te-ai simtit bine in Bucuresti; nu am mai vazut Bucurestiul de mult.
Rami Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Foarte frumoasa poza, Rami! sper ca te-ai simtit bine in Bucuresti; nu am mai vazut Bucurestiul de mult. M-am simtit bine pentru ca am stat doar doua zile si pentru ca am fost mult in natura altfel, Bucurestiul cum il stii... cah...
Recommended Posts