Jump to content

Cluburi gălăţene


dcp100168

Recommended Posts

Cluburi gălăţene

Pasha Club - Str. Domnească, Nr. 80

Club Peştera - Str. Nicolae Bălcescu, Nr. 3

Karma Club - B-dul G.Coşbuc, nr. 74, Complex Moldova

Club S - Str. Ştiinţei, colţ cu Cezar

Place Pub - Str. Brăilei, Complex Potcoava de Aur

Club X - Str. Brăilei, Complex Ţiglina

Monte Cristo - Str. Brăilei, vizavi de Biserica Catolică

Silver Club - str. Gabroveni nr. 20 (intrarea prin Pasajul francez)

Cine ştie mai multe este rugat să ni le spună şi nouă. Şi să ne povestească şi ce se întâmplă pe-acolo...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

un club de concerte live era club One(parc Eminescu) din pacate a dat faliment din cauza cheltuielilor foarte mari(intretinere ,chirie etc).pacat

din trupele care au concertat in acest club.Trooper,Hathor,Vita de vie,Byron,Y-grec(romania),Ancient Rites(belgia),Methedras,Necrodeath(italia) etc+trupe de hip hop.Erau seri de rock,hiphop,seara folk,seara de proiectii rock.

daca acest club era in Bucuresti ,Cluj sau Timisoara ar fi avut viatza lunga. R.I.P.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Vali Barbulescu laudă Club Divino

Asa cum am zis, incerc sa scriu dupa (aproape) fiecare weekend un scurt review. Vineri, 28.03 am mixat in Galati in club Divino. Am mai pus acolo chiar la petrecerea de deschidere si vreau sa zic ca am constatat o evolutie importanta. Daca prima oara oamenii erau speriati de opulenta locului (clubul arata excelent!) aseara a fost atmosfera OK. Lume pe ring, tipete, groupies, servetele aruncate, animatoare, caterinca... Era insa suspect ca pe plasme aparea un baiat (cica eu) cu parul luuung si in pupitru era unu chel... ma rog... Sunetul e impecabil, la fel si pupitrul. Piesele de rezistenta au fost Livio and Robby - "Flori on The Hill" (original mix) (piesa anului pana acum !!) si Nadia Ali - "Crash and Burn" (Dilamani and Rase remix) (o primisem personal de la ea cu o seara inainte ;-) )Am mixat de la 1 la 5. Fix. :) Un lucru e cert : Divino da ora exacta in Galati ! Oamenii sunt hotarati si au deja bookuit Lee Burridge, Scarett Etienne, Nadia Ali etc. Deci, se poate! Una peste alta m-am distrat!

http://valibarbulescu.blogspot.com/2008 ... eview.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...

Pestera a existat si inca exista, sub alt nume de cativa ani: X Cave. Am facut si aici petreceri frumoase. Recomandat in special amatorilor de break beat, drum and bass dar si celor care prefera latino, hip hop sau tech si house.De asemenea, un alt club, care a reinceput sa prinda foarte bine este Club Planet (acolo am petrecut foarte multe momente frumoase acum cativa ani in urma). Un design placut, lume multa si muzica buna. (in special amatorilor de tech, tech house si minimal).

LE: Foarte tare Mon Caprice-ul de pe vremuri, mai ales muzica, dj-ul si lumea.

Link to comment
Share on other sites

chiar asa karma mai exista?cand avea numele de redline stiu ca era foarte frecventat,dar acum ca a aparut divino majoritatea se duc aici...am fost si eu odata in divino,clubul arata misto,vine multa lume,baga doar house,dar oricum este mai mult un club de "fitze"(parerea mea)

Link to comment
Share on other sites

nu mai exista. Divino intradevar se vrea un club cu de fite,dar nu este chiar asa. La o asemenea capacitate nu ai de unde sa strangi atatia "fitosi". Muzica oricum este mult mai comerciala fata de cum era in Pasha care chiar era un club de "fite". Oricum Planetul vine din urma, deja se promoveaza foarte mult minimal si tech acolo (cam ce se asculta la One Fm), mult mai putina muzica comerciala si lumea de prin Pasha a inceput sa vina acolo. Se cunoaste ca unu din oamenii de baza de la Pasha a plecat si a venit la Planet.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
un club de concerte live era club One(parc Eminescu) din pacate a dat faliment din cauza cheltuielilor foarte mari(intretinere ,chirie etc).pacat

din trupele care au concertat in acest club.Trooper,Hathor,Vita de vie,Byron,Y-grec(romania),Ancient Rites(belgia),Methedras,Necrodeath(italia) etc+trupe de hip hop.Erau seri de rock,hiphop,seara folk,seara de proiectii rock.

daca acest club era in Bucuresti ,Cluj sau Timisoara ar fi avut viatza lunga. R.I.P.

dap!@! mi-a placut One!! capacitate de persoane mare!! videoproiector! clipuri bune, muzica se auzea bine! puteai sa urci si la etaj! chiar imi pare rau de club One ca sa inchis! :(

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Dezlegarea de primăvară la distracţie în cluburi

„Adevărul de Seară" vă prezintă în exclusivitate, harta celor 13 cluburi şi discoteci din Galaţi care organizează, constant şi profesionist, evenimente. În cele mai multe dintre cluburile din oraş, aglomeraţia nu ne duce deloc cu gândul la criză.

Când vine vorba despre distracţie, piaţa gălăţeană este plină de oferte tentante. De la cluburi care care organizează evenimente cu DJ renumiţi în ţară sau în străinătate, până la Pub-uri care aduc zâmbetul pe feţele gălăţenilor cu momente de stand-up-comedy, toate sunt aproape pline, chiar şi pe aceste vremuri de criză.

Materialul de faţă nu este un clasament al cluburilor din Galaţi, pentru că ar fi greu de făcut un astfel de top. Este mai degrabă o hartă a distracţiei, cu punctele fierbinţi de pe ea.

Divino, capitala DJ-ilor

Cei mai tari DJ din România au vizitat anul trecut Clubul Divino, de pe strada Calea Prutului. Rând pe rând, DJ Rosario Internullo, DJ Pagal, ConnectR, DJ Optick, Emil Lasaria sau BUG Mafia au încălzit atmosfera din clubul gălăţean. Pentru că este la mare căutare, de obicei locurile se rezervă telefonic din timp la acest club (0731.808.070). Pe hârtie, Club Divino are peste 1.000 de locuri.

Un alt club des frecventat, în special de studenţi, este "Club S", de la parterul Casei de Cultură a Studenţilor. „Motivul este extrem de simplu: toate au preţuri studenţeşti, de la intrare şi până la băuturile de la bar. Are aproape 700 de locuri, iar cel mai mare eveniment organizat anual este Balul Bobocilor din Universitate", spune Cristi Mortu, administratorul clubului. Prin "Club S" au trecut însă şi băieţii de la Paraziţii sau Crush şi Alexandra Ungureanu.

Stand-up-comedy

Deşi este un club relativ nou, "Scena Cafe" are deja un nume pe piaţa de profil. „I-am atras pe clienţi cu celebrul cocteil «Blue Lagoon», un amestec reuşit între vodcă, curacao şi lime, la un preţ de doar 12 lei, dar şi cu numere deosebite de stand-up-comedy. Cel mai grandios proiect pentru acest club a fost seria de spectacole cu Trupa Deko, la care au participat sute de gălăţeni", spune administratorul Pub-ului, Dragoş Stroe. Situat la parterul Casei de Cultură a Sindicatelor, clubul are 180 de locuri, care pot fi rezervate la 0757.109.802.

Viva Club este o altă locaţie des frecventată de tinerii din Galaţi. Departe de aglomeraţia urbană (la ieşirea din Galaţi spre Vânători, pe strada Aleea Meteo) clubul a devenit celebru prin concursul de Miss, organizat la sfârşitul anului trecut, dar şi prin faptul că este preferatul superbogaţilor oraşului.

Pe parte de clubbing, petrecerile sunt în Club Temptation, unde DJ Sabiutza este un obişnuit al mixerului, dar pe unde au trecut şi Dj Rhino şi Sylvia, Vank, Morandi sau Trei Sud Est. Petrecerile sunt de regulă vineri, sâmbătă şi duminică, încep undeva pe la miezul nopţii şi ţin până dimineaţă.

Planet(a) mireselor

Unul dintre cele mai vechi cluburi din Galaţi este Planet. Amplasat în centrul cultural al oraşului, pe strada Domnească, clubul beneficiaza de o parcare de aproximativ 40 locuri. Pe lângă trupe renumite sau DJ "pe val" cum ar fi Dana Nicula, DJ Zanga sau Vali Bărbulescu, Club Planet mai are o particularitate: este locul în care sunt duse miresele când sunt furate în noaptea nunţii! Informaţii şi rezervări se pot face la numărul de telefon 0745/PLANET.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Dezlegarea_de_primavara_la_distractie_in_cluburi_0_217178435.html

post-2782-126743799589_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ZOD!AR - noul club în care te distrezi după zodia în care te-ai născut

Începând cu 23 aprilie 2010 toţi gălăţenii vor avea un nou loc de distracţie denumit ZOD!AR CLUB. Clubul este situat în locaţia fostului Cinema Popular în incinta "Parcului Eminescu". Zod!ar înseamnă o locaţie de altă factură decât cele existente până acum în Galaţi. Conceptul care a stat la baza viitorului club este unul extrem de generos. S-a pornit de la oameni, de la tipologii diferite de oameni, de la diferenţele date de apartenenţa la zodii şi s-a ajuns la crearea unui ambient unic în care oameni diferiţi se simt la fel de bine.

Clubul îşi propune în general evenimente live, sloganul live "music & more" exprimă cu siguranţă această dorinţă a amfitrionilor. Ca genuri muzicale, administratorii îşi propun să promoveze jazz-ul, muzica rock, alternative, folk şi multe altele.

Dacă partea de concerte live este clar definită, „more" înseamnă promovarea şi a celorlalte arte. "Nimeni nu a uitat că acolo a funcţionat un cinema, că în Galaţi nu mai există cinematografe, de aceea într-un viitor apropiat vor exista proiecţii de filme şi festivaluri de scurt metraje în această locaţie. Clubul este de asemenea pregătit să gazduiască spectacole de teatru, prezentări de modă şi orice gen de manifestare artistică.

Zod!ar dispune de o scenă pentru concerte live, dotată cu aparatură profesională de lumini şi sunet. Acustica sălii este remarcabilă, iar artiştii care vor concerta vor dispune şi de dressinguri special amenajate.

Ambientul este unul deosebit de simplu, acordat la conceptul de bază. Mobilierul este minimalist, dar foarte funcţional, pe laterale sunt dispuse canapele circulare, iar spaţiul din faţa scenei este extrem de generos. Predomină culorile reci dar atent „încalzite" de jocuri de lumini.

Pentru deschidere, organizatorii au pregătit două concerte live din zona alternative: The MOOoD şi The Mono Jacks.

Pe 23 aprilie de la ora 22.00 vor urca pe scenă cei de la The Moood (intrarea este liberă) , iar sâmbătă 24 aprilie vor concerta The Mono Jacks. Duminică 25 aprilie se anunţă un party pe ritmuri brit-indie rock, unde toţi cei născuţi în zodia taurului vor primi surprize.

În viitorul apropiat vor concerta la Zod!ar Club trupa Grimus, Omul cu Şobolani şi bineînţeles trupe gălăţene, în planurile celor de la Zod!ar intrând şi promovarea muzicienilor din Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/ZOD-AR_-_noul_club_in_care_te_distrezi_dupa_zodia_in_care_te-ai_nascut_0_248375581.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.