Jump to content

Bătrână violată de un tânăr de 22 de ani


dcp100168

Recommended Posts

Batrana violata fara mila de un tanar de 22 de ani

La 75 de ani, o batrana din judetul Galati a avut parte de chinuri cumplite. Ea a fosta violata si batuta de un tanar de 22 de ani, care nu s-a oprit, pana cand nu a auzit sirena masinii de politie. Femeia este vaduva de 10 ani, iar cei doi copii ai sai sunt plecati in Italia. Luni noapte, a auzit zgomote suspecte in curte si a iesit sa vada ce se intampla. Nu a apucat sa paseasca mai mult de un metru din casa si a fost lovita de atacator. Pentru batrana, cosmarul era abia la inceput. A fost tarata dintr-o camera in alta si violata de mai multe ori. Strigatele femeii au fost auzite de unul dintre vecinii sai care a anuntat imediat politia. Agresorul a reusit sa se faca nevazut, dar politistii l-au prins repede. Cateva ore mai tarziu, oamenii legii l-au gasit ascuns sub patul tatalui sau. Batrana este inca in stare de soc. Tanarul a fost arestat pentru viol si risca 15 ani de inchisoare.

http://stirileprotv.ro/locale/31/batran ... e-ani.html

Bătrâneţe batjocorită

Septuagenară violată la Griviţa

Postul de Poliţie Griviţa din judeţul Galaţi, a fost sesizat luni, la ora 8,00, de către săteanca Tăsica S., de 75 ani, cu privire la faptul că, sâmbătă, 25 octombrie, la ora 21,30, localnicul Ionuţ H., de 22 ani, a intrat în locuinţa sa şi a obligat‑o să întreţină raporturi sexuale. Fiind examinată medico‑legal, s‑a concluzionat că bătrâna prezintă mai multe leziuni traumatice produse prin lovire şi comprimare, precum şi urmele unui raport sexual recent. Autorului i s‑a făcut dosar penal pentru violare de domiciliu şi viol. Individul a intrat în arestul Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, pe bază de ordonanţă de reţinere de 24 ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Lieşti cu propunere de arestare preventivă.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=27799

Link to comment
Share on other sites

Despre violatori s-ar putea spune multe. Incepand cu motivele pentru care un barbat ajunge sa isi satisfaca nevoile sexuale prin forta , pana la punerea acestora la zid.

Presupun ca in mintea lor nu a existat niciodata intrebarea :" ce impact va lasa gestul meu"?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.