Jump to content

Arbitrul Marius Bocăneală a fost bătut ca în curtea şcolii

Recommended Posts

Posted

Arbitrul Marius Bocaneala a fost batut ca in curtea scolii la Suceava

Centralul galatean Marius Bocaneala a primit o instructie serioasa din partea jucatorilor formatiei Cetatea Suceava la finalul partidei cu Ceahlaul, contand pentru etapa a-XII-a din Liga a doua, pierduta cu 1-0 de suceveni. Arbitrul a fost taxat dupa ce a acordat o lovitura de la 11 metri oaspetilor in minutul 96. Penaltiul nu a putut fi executat minute in sir dupa ce toate baloanele au fost ascunse de catre copiii de mingi. Dupa mai multe amanari, Ceobotaru a punctat, iar din acel moment centralul a fost doborat la pamant si batut de fotbalistii formatiei gazda. Bocaneala a scapat de furia fotbalistilor numai dupa interventia fortelor de ordine. De mentionat ca Cetate Suceava a avut trei jucatori eliminati, Martin (44), Celpan (80) si Cojenel (95).

http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-49 ... uceava.htm

Posted

Arbitru gălăţean bătut la Suceava

* Arbitrul Marius Bocăneală a fost lovit de jucătorii suceveni după ce a acordat un penalti împotriva lor în minutul 6 de prelungiri.

Arbitrul gălăţean Marius Bocăneală, care a condus, ieri, la centru partida Cetatea Suceava - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-1, contând pentru etapa a XII-a a Ligii a II-a, a fost bătut de jucătorii formaţiei gazdă, după ce a acordat, în minutul 90A6, un penalti pentru oaspeţi. În minutul 90+6 al partidei, arbitrul Marius Bocăneală a acordat o lovitură de la 11 metri pentru Ceahlăul Piatra Neamţ, pentru un presupus henţ în suprafaţa de pedeapsă, moment în care jucătorii celor două formaţii au început să se îmbrâncească. Penaltiul nu a putut fi executat până în minutul 90A15, deoarece toate baloanele fuseseră ascunse de către copiii de mingi. În momentul în care s-a făcut rost de o minge, unul dintre jucătorii formaţiei gazdă a şutat-o în tribune. În cele din urmă, Cebotaru a transformat lovitura de la 11 metri, iar imediat după aceasta, arbitrul a fost culcat la pământ şi bătut de jucătorii formaţiei gazdă. Arbitrul Bocăneală a fost salvat doar după intervenţia forţelor de ordine. Sucevenii îl acuză pe Bocăneală că toată partida a condus-o într-o manieră clară favorabilă celor de la Ceahlăul, după ce echipa lor, Cetate, a avut trei jucători eliminaţi, Martin, în minutul 44, Celpan, în minutul 80, şi Cojenel, în minutul 90A5, toţi după ce au primit câte un al doilea cartonaş galben. De asemenea, cei de la Suceava susţin că în minutul 55 iniţial a indicat punctul de la 11 metri în favoarea lor, iar după mai bine de un minut de parlamentări şi după ce s-a consultat cu arbitrii asistenţi, a decis doar o lovitură liberă de la 17 metri. În urma acestei victorii dubioase a nemţenilor, Ceahlăul îşi menţine poziţia de lider în seria I a Ligii a doua. Este a doua partidă din deplasare din acest sezon în care Ceahlăul beneficiază de un penalti în minutele de prelungiri, după cea ratată în minutul 93 al partidei de la Sportul Studenţesc.

Marius Bocăneală susţine că nu a făcut altceva decât să respecte şi să aplice regulamentul. "Nu am făcut altceva decât să respect regulamentul, sunt faze clare. Eliminările au venit după faze la care nu se poate să dai acele cartonaşe galbene, acele şase minute de prelungiri se impuneau pentru că au fost trageri de timp greu de imaginat. Iar la faza la care am acordat penalti a fost un henţ, fază destul de clară", ne-a declarat Bocăneală.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=1

Posted

Stan spune că maşina sa a fost avariată în incidentele de la Suceava

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că maşina sa, pe care i-o împrumutase cumnatului său, arbitrul Marius Bocăneală, a fost zgâriată toată după partida Cetatea Suceava - Ceahlăul, la finalul căreia centralul a fost bătut. "Cumnatul meu a căzut in mijlocul altor interese. Ce să-mi mai povestească, faptul că e viu? Am văzut imaginile de acolo, este regretabil, asemenea fapte nu au ce căuta în fotbal. Acum trebuie să-mi duc maşina în service, Marius era cu autoturismul meu, a fost zgâriată toată. Probabil că am să i-o vând lui", a spus Marius Stan.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.