rety Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Am postat acest mesaj cu acest subiect pentru a obtine replici, povesti, experiente(placute, neplacute) in ceea ce priveste procesul de cumparare al unui apartament in proprietatea Primariei in care am stat in chirie mai bine de 10 ani si pe care as dori sa il cumpar acum. DAR....nu mi se da voie, sunt numeroase piedici si de la Fondul Locativ Galati si de la Loconfort care miros a spaga foarte groasa. Daca aveti experiente asemanatoare, va rog sa postati, pentru ca ma intereseaza motivatiile "subterane" pentru care se tergiverseaza cumpararea unui apartament aflat in proprietatea Primariei Galati. Va multumesc. Un om disperat.
Relu Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Poate că n-ar strica să ne povestiţi, în amănunt, piedicile pe care le întâmpinaţi. Poate se va găsi cineva să vă dea o îndrumare
rety Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Se gasesc din senin diverse nereguli in contractul de inchiriere, ma trimit pe Cuza la fondul locativ si de acolo la Loconfort ca pe o minge de ping-pong....iar incapatanarea de a vinde acel apartament mie este mai mult decat evidenta...ori este stipulat in acel contract de inchiriere ca il POT cumpara. Este ceva de cosmar....daca citeste vreun avocat acest mesaj, as vrea sa imi dea o sugestie cum sa procedez. Va multumesc.
Recommended Posts