dcp100168 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Lucian Bute: In Romania, doar ultima repriza a facut turul televiziunilorLucian Bute a sosit in tara la ora 14:00 si a sustinut o conferinta de presa la Aeroportul Henri Coanda. Boxerul se va duce la Galati pentru o meritata vacanta si se va apuca de antrenamente in decembrie. Bute s-a aratat dezamagit ca in Romania, s-au difuzat doar ultimele 30 de secunde din intalnirea cu Andrade si s-a creat falsa impresia ca mexicanul merita sa castige. "Cand am urcat in ring eram convins ca va fi totul bine. In Romania m-a deranjat ca nu s-a vazut meciul, doar ultimele 30 de secunde au facut turul televiziunilor. L-am batut in 10 reprize, stia ca sunt in avantaj, el a vrut sa dea totul in ultima repriza. Imi pare rau ca romanii au ramas cu impresia ultimelor 30 de secunde. In a zecea repriza si el a fost la podea", a declarat Bute, care a adaugat ca si-ar dori ca urmatorul meci sa il sustina in Romania, in Sala Polivalenta.Lucian Bute: "Nu mi-e frică de Andrade, sunt pregătit oricând să mă bat cu el"Campionul mondial versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat la sosirea în ţară, pe aeroportul Henry Coandă, că este dispus să îşi apere centura în faţa mexicanului Librado Andrade, pe care simte că îl poate învinge mult mai clar decât a făcut-o în urmă cu o săptămână. Doreşte să se retragă o perioadă în mijlocul familiei, la Galaţi, şi pune în vedere presei că va fi total indisponibil pentru interviuri şi declaraţii.http://www.gsp.ro/stire/lucian-bute-nu- ... 06166.html
Recommended Posts