Jump to content

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - FC Timişoara

Recommended Posts

Posted

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - FC Timişoara

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - FC Timişoara, care se va disputa duminică, de la ora 14.00, pe stadionul "Oţelul", contând pentru etapa XIII-a a Ligii I.

Oţelul, echipa probabilă: 12. Kolev – 16. Sârghi, 18. Costin, 31. Jelev, 23. Sălăgean –19. Vitaic, 5. Bourceanu, 37. Viglianti – 6. Iorga, 20. Pena, 9. Tănasă. Antrenor: Petre Grigoraş. Rezerve: 1. Gribauskas, 2. Cârjă, 20. Cojoc, 11. Gado, 10. Ioviţă, 14. S.Ilie, 28. Nikolic. Absenţi: Paraschiv (accidentat)

FC Timişoara, echipa probabilă: 29. Pantilimon - 30. Bădoi, 28. Cisovsky, 4. Brezinski, 25. Milhazes - 7. Stancu, 5. Alexa, 17. Borbely, 10. Karamyan - 27. Magera, 18. Gh. Bucur. Antrenor: Dusan Uhrin jr. Rezerve: 99. Taborda, 16. Luchin, 13. Sretenovici, 31. Abiodun, 19. Rusici, 21. Goga, 9. Parks. Absent: Vrsici (accidentat)

Oţelul Galaţi - FC Timişoara, duminică, ora 14.00, Gsp Tv

Palmares: 12 5 3 4 15-13. Primul meci: 2-2, la 2 noiembrie 2002. Ultimul meci la Galaţi: 3-1, la 9 aprilie 2008. Scor maxim: 4-1, la Galaţi, în anul 2003, şi 1-4, la Timişoara, în anul 2007. Singura victorie a oaspeţilor: 2-0, în anul 2005.

Arbitri: Augustus Constantin - Nicolae Marodin, Adrian Vidan - Georgian Ionescu. Observatori: Hacic Garabet, Valeriu Ioniţă.

Posted

Otelul Galati

Directorul general al clubului Otelul Galati, Marius Stan, a declarat ca ar fi fericit cu un egal in meciul de pe teren propriu ce se va disputa duminica, impotriva formatiei FC Timisoara, intalnire pe o considera mai grea decat cele cu CFR Cluj si Steaua: "Ne pupam daca scoatem si un punct. Din toate punctele de vedere, cei din Timisoara ne sunt superiori. Faptul ca Goga, unul dintre cei mai buni atacanti din tara, pentru transferul caruia au dat mai mult decat am cheltuit noi in total cu achizitiile din ultimii trei ani, nu joaca decat cateva minute pe meci, spune totul despre potentialul lor. Timisoara joaca in acest moment cel mai solid fotbal din Liga 1. Este evident ca ne va fi mult greu decat in precedentele doua meciuri de acasa. Pe CFR si Steaua i-am prins dupa meciuri in Liga Campionilor si le-a fost greu sa fie motivati in fata noastra. Dar Timisoara a scapat repede de Cupa UEFA si au concentrare maxima in campionat. Asta nu inseamna ca suntem batuti deja. Avem sansa noastra si vom lupta pentru ea".

Antrenorul Petre Grigoras a spus ca, desi echipa vine dupa meciuri cu CFR, Steaua si Dinamo, abia acum urmeaza cele mai dificile confruntari: "Timisoara si Urziceniul sunt cele mai in forma echipe si noi le intalnim in urmatoarele trei partide, cu Urzicenul jucam si in Cupa Romaniei. I-am vazut si pe viu pe cei de la Timisoara, in meciul cu Farul, este o echipa masiva, foarte valoroasa. Tinand cont de adversar, nu ar fi o catastrofa daca am obtine doar un punct, dar eu vreau ca jucatorii mei sa arate caracter si valoare. In ultimii ani i-am invins la Galati, sper ca istoria sa se repete. Timisorenii cam au un complex cand vin la Galati si sper sa continue si in etapa asta. Sper sa fiu fericit dupa meci, am incredere in jucatorii mei".

Singurul jucator galatean indisponibil pentru partida cu FC Timisoara este mijlocasul Gabriel Paraschiv, care sufera de ruptura fibrilara si ar putea rata toate meciurile din turul campionatului.

Echipa probabila: Kolev - Sarghi, Sg.Costin, Zhelev, Salagean - Viglianti, Bourceanu, L.Iorga, Vitaici - Pena, Tanasa; Antrenor: Petre Grigoras; Accidentati: Cojoc, G.Paraschiv; Suspendati: -; Rezerve: Gribauskas, Carja, Cojoc, Gado, Iovita, S.Ilie, Nikolic

In acest an Otelul Galati va mai juca cu Unirea Urziceni (deplasare), FC Brasov (acasa), FC Arges Pitesti (deplasare) & Pandurii Targu-Jiu (acasa) iar in "optimile" de finala ale Cupei Romanie va intalni pe Unirea Urziceni.

FC Timisoara

Dusan Uhrin a declarat ca ca se asteapta la un meci greu cu Otelul Galati: "Ne asteptam la un meci foarte greu, pentru ca Otelul joaca un fotbal foarte bun acasa. Jucatorii lui Petre Grigoras au invins pe Steaua (scor 2-0) si pe Rapid (scor 2-1) si au pierdut greu cu Dinamo (scor 0-1), meci in care au rezistat o repriza foarte bine.. Inca nu stiu ce lot voi deplasa. S-ar putea sa menajez unul sau doi jucatori care sunt la limita suspendarii: Alexa, Milhazes si Magera. Galati joaca foarte bine mai ales acasa. Imi doresc cel putin un punct la Galati, dar vom juca astfel incat sa putem aduce toate cele trei puncte. Nici nu concep sa plec fara cel putin un punct ".

Portarul Costel Pantilimon a declarat ca FC Timisoara va intalni un adversar valoros, Otelul Galati, condus de un antrenor foarte bun: "Vom avea un meci dificil duminica, ati vazut ca se castiga foarte greu la Galati. Otelul este o echipa buna, vine dupa un esec la Dinamo si ne gandim ca galatenii vor fi foarte montati pentru meciul cu noi. Trebuie sa fim concentrati la maxim pentru a scoate un rezultat bun. Otelul are o echipa buna si, de asemenea, un antrenor de valoare. Aceasta echipa a incurcat Steaua si Rapid si stie sa se mobilizeze in fata formatiilor mari. A dat dovada de caracter si vointa contra echipelor mari".

Capitanul Dan Alexa a declarat ca partida din deplasare cu Otelul Galati va fi una foarte dificila, deoarece galatenii au o echipa imprevizibila: "La Galati e o deplasare foarte grea. E o echipa imprevizibila, muncitoare, modesta, care face totul ca sa castige. Au si sprijinul publicul. E o deplasare care mie niciodata nu mi-a placut, la Galati. Dar asta e situatia, trebuie sa castigam, trebuie sa ramanem acolo in fata si trebuie sa profitam de forma noastra buna pana la finalul acestui tur de campionat".

Atacantul Winston Parks, care nu a participat joi la antrenament din cauza unei raceli a declarat ca FC Timisoara merge sa castige duminica, pentru a se mentine in carti pentru primul loc: "Ne gandim sa luam cele trei puncte din nou. Vrem sa adunam mai departe puncte pentru a ne apropia de primul loc. Nu stiu foarte mult despre Otelul, dar este intr-o pozitie buna in clasament. Cred ca este o echipa care vrea sa scoata cat mai multe in campionat. Nu am informatii multe despre ei, urmarim echipele mai cunoscute, Dinamo, Steaua sau Rapid, dar pozitia pe care o au galatenii in clasament arata ca acestia constituie o formatie buna".

Echipa probabila: Pantelimon - V.Badoi, Brezinsky, Cisovsky, Milhazes - S.Stancu, Alexa, Borbely, Artavazd Karamian - Magera, Gh.Bucur; Antrenor: Dušan Uhrin jr.; Accidentati: Vrsici; Suspendati: -; Va mai lipsi: Luchin (trimis la echipa a doua); Rezerve: Taborda, Sretenovici, Abiodun, Rusici, Goga, Parks

http://www.sport365.ro/Avancronica_meci ... 76221.html

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.