Jump to content

Înmormântat cu întârziere, pentru că n-avea acte


dcp100168

Recommended Posts

Au trait o viata fara acte, iar asta se intoarce impotriva lor dupa moarte!

* Romii au fost nevoiti sa-i faca acte barbatului

Rudele unui barbat de entire roma din Galati s-au chinuit cateva zile sa-l ingoape, insa nu au reusit, pentru ca defunctul nu a avut in timpul vietii niciun act de identitate. Ionel Chiper, in varsta de 54 de ani, a murit in urma cu cinci zile. In momentul in care rudele au incercat sa faca demersurile pentru a obtine certificatul de deces, in baza caruia puteau sa-l ingroape, oamenii s-au izbit de nenumarate probleme, pentru ca omul nu avea acte. Disperate, rudele au apelat la reprezentantii Biroului Judetean pentru Romi din cadrul Prefecturii Galati. Cu ajutorul acestora, ei au reusit sa-l inmormanteze la trei zile dupa ce barbatul a decedat.

Liderii romilor spun ca sunt cateva mii de persoane fara acte de identitate in judetul Galati. Pentru a nu ajunge sa aiba probleme, ii roaga sa se prezinte la Biroul Judetean pentru Romi din cadrul Prefecturii, unde vor fi ajutati sa obtina documentele fara a fi nevoiti sa scoata vreun ban din buzunar.

http://stirileprotv.ro/locale/31/au-tra ... oarte.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.