Jump to content

Oţelul Galaţi - FC Timişoara 2-2

Recommended Posts

Posted

Oţelul Galaţi - FC Timişoara 2-2

Formaţia Oţelul Galaţia a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), partida susţinută, duminică, pe teren propriu, în faţa echipei FC Timişoara, contând pentru etapa XIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Brezinsky 18 - autogol, Viglianti '26, pentru Oţelul, respectiv Artavazd Karamyan '6 şi Gh. Bucur '90+2.

0-1. În minutul 6, Stelian Stancu a pătuns în careu, i-a pasat lui Gigel Bucur, acesta a preluat cu spatele la poartă şi i-a lăsat balonul lui Karamyan, care a reluat în plasă, de la aproximativ opt metri.

1-1. Gazdele au restabilit egalitatea în minutul 18, în urma unei centrări de pe partea dreapta a lui Cârjă, deviată de Brezinski în propria poartă.

2-1. Oţelul a preluat conducerea în minutul 26. Viglianti a primit o pasă la aproximativ 18 metri şi a şutat pe jos, în dreapta portarului Pantilimon, rămas fără replică.

2-2. Cisovsky a şutat din interiorul careului, Sălăgean a deviat uşor balonul, portarul Kolev a reuşit cu un ultim efort să oprească balonul în faţa porţii, dar Gigel Bucur a împins balonul în plasă în al doilea minut de prelungiri.

Oţelul: 12. Kolev - 2. Cârjă, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 23. Sălăgean - 5. Bourceanu, 37. Viglianti, 19. Vitaici (11. Gado '63), - 17. M. Tănasă (14. S. Ilie '82), 27. Pena, 6. L. Iorga (16. Sârghi 90+1). Antrenor: Petre Grigoraş.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 30. Bădoi, 4. Brezinsky, 28. Cisovsky, 25. Milhazes - 7. Stancu (21. Goga '46), 17. Borbely, 27. Magera (11. Arm. Karamyan '79), 10. Art. Karamyan - 18. G. Bucur, 19. Rusici (24. Parks '60). Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Cartonaşe galbene: Bourceanu '53, Cârjă '80

Partida a fost condusă la centru de Augustus Constantin, ajutat la cele două linii de Nicolae Marodin şi Adrian Vidan, iar Georgian Ionescu a fost rezervă. Observatori au fost delegaţi Hacic Garabet şi Valeriu Ioniţă.

La partidă au asistat aproximativ 7000 de spectatori, între care şi un grup de circa 100 de fani ai echipei FC Timişoara.

Posted

Grigoraş: Rămân cu regretul că am pierdut două puncte mari

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, duminică, la finalul partidei Oţelul Galaţi - FC Timişoara, scor 2-2 (2-1), că rămâne cu regretul că a pierdut două puncte mari, după ce formaţia sa a fost egalată în minutul 90+2. "E greu să vorbeşti după un asemenea joc. E al doilea meci consecutiv când jucăm foarte bine, ne creăm situaţii de gol, dar nu reuşim să câştigăm. Am fost mai buni şi meritam victoria. Dacă înainte de meci aş fi fost mulţumit cu un punct, acum rămân cu regretul că am pierdut două puncte mari. La 2-1 am avut două-trei ocazii clare de gol şi ne puteam desprinde însă, pe final, poate şi din cauza lipsei de experienţă a elevilor mei, care nu au ştiut să fie şulfe, să tragă de timp pentru a menţine rezultatul, am primit un gol nemeritat", a spus Grigoraş.

Uhrin: Sunt bucuros pentru punctul de astăzi

Antrenorul echipei FC Timişoara, Dusan Uhrin jr., a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că este bucuros pentru punctul obţinut de jucătorii săi la finalul partidei cu Oţelul Galaţi, scor 2-2 (2-1). "Am avut un meci foarte greu, am început bine, după care am greşit permiţând gazdelor să intre în joc. Nu ştiu să spun dacă am avut sau nu noroc astăzi, cred totuşi că e un rezultat echitabil, pentru că am avut şi noi ocazii, iar în ultimul sfert de oară am pus o presiune mare. Sunt bucuros pentru punctul de astăzi, pentru că aici se câştigă foarte greu asta şi pentru că Oţelul joacă foarte bine acasă. Cu Dinamo trebuie să jucăm mult mai bine decât am făcut-o astăzi pentru a putea câştiga", a spus Uhrin.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.