dcp100168 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 "Tu esti primavara mea" - cea mai frumoasa melodie romaneasca in Top 80 Radio RomaniaMelodia "Tu esti primavara mea", interpretata de Aurelian Andreescu si compusa de Florin Bogardo, a ocupat primul loc in Top 80 cele mai frumoase cintece romanesti, difuzat duminica, 2 noiembrie, de Radio Romania Actualitati. Topul a avut cite o editie saptaminala incepind din iunie, cind la Radio Romania a inceput aniversarea a 80 de ani de la prima emisiune radio.Top 20:Locul 1: Aurelian Andreescu, Tu esti primavara meaLocul 2: Loredana Groza, Buna seara, iubiteLocul 3: Angela Similea, Sa mori de dragoste ranitaLocul 4: Holograf, Sa nu-mi iei niciodata dragosteaLocul 5: Pompilia Stoian, Prieten dragLocul 6: Mirabela Dauer, Te-astept sa viiLocul 7: Proconsul, CerulLocul 8: Gheorghe Gheorghiu, Unde dragoste nu eLocul 9: Mihai Traistariu, TorneroLocul 10: Mondial, Atit de fragedaLocul 11: Phoenix, Andrii PopaLocul 12: Aurelian Andreescu, OameniLocul 13: Mihaela Mihai, SalciaLocul 14: Andra, Ramii cu mineLocul 15: Stefan Hrusca, Un copac cu floriLocul 16: Aura Urziceanu, Mai ramii si nu plecaLocul 17: Gica Petrescu, Cel mai frumos tango din lumeLocul 18: Monica Anghel, SpuneLocul 19: Paula Seling, Ploaie in luna lui MarteLocul 20: Iris, Strada ta
Recommended Posts