LNM Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Buna ziua,As dori sa stiu si parerea dumneavoastra cu privire la avantajele si dezavantajele alegerii locatiei dintre Costi si Vanatori pentru construirea unei case avand in vedere ca pretul pe mp la teren in satul Costi e cu cel putin 20-30% mai mare decat in Vanatori iar infrastructura si utilitatile sunt cam la fel. Ar merita sa platesti mai mult doar ca sa fii mai aproape de oras unde poluarea e mai ridicata? Are satul Costi potential de dezvoltare mai mare decat Vanatori? Sunt conditiile de locuit si construit din satul Costi peste Vanatori? Va multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra!
dcp100168 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Cateva opinii pe aceasta tema au fost deja postate aici viewtopic.php?f=54&t=2059&p=8252&hilit=vanatori#p8252
LNM Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Multumesc pentru raspuns de mai sus care din pacate se refera la toata zona de nord iar eu vreau sa stiu unde anume in acea zona e cel mai potrivit sa locuiesti si sa investesti zona fiind destul de mare si preturile diferite la terenuri!
Recommended Posts