George Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Inca un forumist de aici urmeaza sa intre in randul soferilor. Ghiciti cine
Relu Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Păi... ne străduim :roll: Şi pe când ai să duci ultima oară paharul la gură fără nici o grjă? :mrgreen:
flieder Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Pai e cazul sa spunem FELICITARI?! Atunci sa-ti fie de bine si sa nu ai parte de evenimente in trafic [un emoticon cu o halba de bere]
George Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Pai de baut nu beau. Iar de lunea viitoare incep cursurile scolii de soferi. Cand o sa iau permisul facem de o intalnire? Poate reusim sa fixam intalnirea de decembrie sa serbam si Craciunul si permisul meu
Relu Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Păi ce să-ţi spunem? Învaţă temeinic codul rutier, teste la greu, nu-l ierta pe intructor cu întrebările (vezi că mai era şi pe aici un topic )... Te aşteptăm să ne spui impresiile de la prima oră de curs
George Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 La mine se va face intai cursul de legislatie apoi se trece la cursul practic. Si eu abia astept sa va spun cum va fi prima ora de conducere.
Aiyana Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Pacat ca nu stii traseul... sa ne previi cum trebuie!
George Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Am venit de la prima sedinta. Nu va temeti ca scoala o fac aici in Braila nu in Galati. Deci cum a fost: traseu = un mic ocol. Din fata sediului pe Bd independentei-Calea Calarasi-Str Grivita-pana la sediul de legislatie apoi pe Calea Galati-Bd Independentei pana la sediu. Cum i s-a parut instructorului: accelerez prea tare, franez prea brusc, coordonarile ambtreiaj-acceleratie si ambreiaj-frana tb lucrat la ele.
Relu Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ei, eşti la început... cu timpul te perfecţionezi. Nu pune la suflet ce-ţi reproşează instructorul Pe ce maşină faci şcoală?
Relu Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ai nimerit bine. E maşină bună, robustă. Am făcu şi eu şcoala pe un Cielo
Mikka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 accelerez prea tare, franez prea brusc, coordonarile ambtreiaj-acceleratie si ambreiaj-frana tb lucrat la ele Stai linistit, asa e la inceput Sa vezi cand vei intra in poligon - pe rampa, sau printr-o piata la ora de maxima "audienta"
Aiyana Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ce se mai aude despre ai noştri şoferi? Când să ne ferim?
Recommended Posts