Jump to content

Inca un forumist sofer

Recommended Posts

Posted

Pai de baut nu beau. Iar de lunea viitoare incep cursurile scolii de soferi. Cand o sa iau permisul facem de o intalnire? :d Poate reusim sa fixam intalnirea de decembrie sa serbam si Craciunul si permisul meu :d

Posted

Păi ce să-ţi spunem? Învaţă temeinic codul rutier, teste la greu, nu-l ierta pe intructor cu întrebările (vezi că mai era şi pe aici un topic ;) )...

Te aşteptăm să ne spui impresiile de la prima oră de curs :)

Posted

La mine se va face intai cursul de legislatie apoi se trece la cursul practic. Si eu abia astept sa va spun cum va fi prima ora de conducere.

• 3 weeks later...
Posted

Am venit de la prima sedinta. Nu va temeti ca scoala o fac aici in Braila nu in Galati. Deci cum a fost: traseu = un mic ocol. Din fata sediului pe Bd independentei-Calea Calarasi-Str Grivita-pana la sediul de legislatie apoi pe Calea Galati-Bd Independentei pana la sediu.

Cum i s-a parut instructorului: accelerez prea tare, franez prea brusc, coordonarile ambtreiaj-acceleratie si ambreiaj-frana tb lucrat la ele.

Posted

Ei, eşti la început... cu timpul te perfecţionezi. Nu pune la suflet ce-ţi reproşează instructorul ;)

Pe ce maşină faci şcoală?

Posted

accelerez prea tare, franez prea brusc, coordonarile ambtreiaj-acceleratie si ambreiaj-frana tb lucrat la ele

Stai linistit, asa e la inceput :d Sa vezi cand vei intra in poligon - pe rampa, sau printr-o piata la ora de maxima "audienta" :lol:

• 1 month later...