Jump to content

Fenomenul vizoriştilor


Aiyana

Recommended Posts

Toata lumea are în bloc cel puţin un vizorist, o persoană care, în lipsa vieţii personale şi a oricărei activităţi productive, nu are nimic mai bun de făcut decât să stea să spioneze lumea care intră şi iese din bloc. Sunt genul ăla de persoane care ştiu cu exactitate ce blugi purtai săptamâna trecută când veneai acasă pe la trei dimineaţa şi genul de persoane care îţi pot spune cu eroare minimă de cate ori ai trântit uşa de la lift. Asta doar din punctul ăsta de vedere, pentru că, dacă se întamplă să dea buzna hoţii în apartamentul vecinului, când vine poliţia, nimeni n-a văzut şi nu ştie nimic. Nici vizoristu’ sef, nici vizoreii de pe la etaje. [sursa]

Mi s-a părut haios şi de actualitate :) Voi câţi vizorişti aveţi pe scară?

Link to comment
Share on other sites

Am avut unu'... da' s-a lăsat... că nu-l băga nimeni în seamă :lol:

Şi-l mai ştiu pe unu'... se dă şef de scară, îi vede pe toţi cei ce intră, unde intră şi pe urmă-şi dă cu presupusul: "Cred că ăla de-a intrat la Icsulescu era..." :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Eu am avut parte de unul "pozitiv". Ma despartisem de o tipa cu care eram la un moment dat si ma duc sa platesc intretinerea. Baba vizorista, la administratie. "Da' n-am mai vazut-o pe doamna in ultima vreme. Nu vreti sa o scoatem de la intretinere?" Si-asa am facut o economie de 10 lei :d

Link to comment
Share on other sites

Acelaşi lucru i se întâmplă fratelui meu. De-asta nu aduc eu pe nimeni acasă :P

... Am vrut să o pândesc şi eu pe respectiva (că am norocul să fie şi 'uşă-n uşă' cu mine), dar mi-am pierdut răbdarea. Oricum, mai nou, văzând că aria vizorului nu îi mai oferă subiecte de bârfă, şi-a făcut un obicei din a-şi plimba câinele de vreo 10 ori pe zi. Curios e că n-o vezi în parcul din faţă, ci fâţâindu-se pe etaje, chiar pe cele superioare că, deh, fuge căţelul şi trebuie să-l prindă. Are, deci, tot blocu-n agendă.

S-au mai plâns şi alţii, dar se pare că preferă să ia partea bună a lucrurilor: le păzeşte casa :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.