Jump to content

Rachiul... arde!


dcp100168

Recommended Posts

Neatenţia provoacă arsuri

* Un bărbat de 63 ani din Galaţi a suferit arsuri de gradul II şi III în urma unui accident, fiind opărit cu boasca din care se pregătea să facă ţuică. Din neatenţie, fructele fermentate i-au căzut peste piciorul drept.

S-a opărit în timp ce făcea ţuică. Printr-o astfel de întâmplare a trecut un bărbat din Galaţi, de 63 ani, care la sfârşitul săptămânii trecute, se pregătea să-şi facă ţuică. Victima, Săulea Dăuş, a povestit că vineri, împreună cu un prieten, se pregătea să facă ţuică, când într-un moment de neatenţie, fructele fermentate, care erau fierbinţi, i-au căzut peste piciorul drept, provocând arsuri de gradul II şi III. “Eram vineri seară la mine acasă, şi împreună cu un prieten ne pregăteam să facem ţuică. Am pregătit cazanul şi boasca. La un moment dat, am fost neatent şi am mânuit greşit cazanul. Atunci, fructele fierbinţi, care erau în cazan, mi-au căzut peste piciorul drept. Nu am venit atunci la spital, pentru că mă gândeam că medicii sunt ocupaţi, aşa că am venit ieri seară“, a explicat Săulea Dăuş. În prezent, victima se află internată în secţia de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a spitalului “Sfântul Apostol Andrei“ din Galaţi. “În secţia de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din cadrul spitalului nostru, se află internat un pacient care a suferit un accident domestic având arsuri de gradul II şi III la nivelul gambei drepte. Acum este în afara oricărui pericol, dar va rămâne internat“, a declarat doctorul Dumitru Işfan, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă “Sfântul Apostol Andrei“.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=6

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.