Jump to content

Acrobaţiile în trafic nu pot fi amendate!


dcp100168

Recommended Posts

Un tânăr s-a agăţat de o maşină şi a mers pe parbriz mai bine de 100 de metri

Acrobaţii în trafic. Asta făceau doi tineri din Galaţi, în momentul în care au vrut să mute maşina 100 de metri mai în faţă, pe strada Tecuci. Cascadoria a fost filmată cu camera radar a unui echipaj de poliţie. Oamenii legii nu au avut ce să le facă, pentru că nu au la dispoziţie nicio lege pe baza căreia să-i amendeze. Poliţiştii au putut doar să-i sfătuiască părinteşte, pe cei doi tineri teribilişti, ca pe viitor să nu repete experienţa doarece riscă să îşi piardă viaţa.

http://www.realitatea.net/un-tanar-s-a- ... 82856.html

Link to comment
Share on other sites

Oamenii legii nu au avut ce să le facă, pentru că nu au la dispoziţie nicio lege pe baza căreia să-i amendeze.

:lol:

Cred că au avut doar norocul să dea peste un poliţist foaaaaaaarte îngăduitor. Dar dacă isteţul ăla de pe parbriz ajungea sub roţi?

Link to comment
Share on other sites

Senzatii tari in aburi de alcool: si-a plimbat prietenul pe capota masinii

Distractie fara limite si fara pic de minte pentru doi tineri din Galati care, bauti bine, s-au visat cascadori si au facut o plimbare cu masina: unul la volan si altul pe capota. Amuzamentul le-a fost stricat de un echipaj de politie care i-a tras pe dreapta. Agentii s-au speriat cand au vazut ca soferul avea o alcoolemie de unu la mie. Politistii au vazut pe aparatul radar cum un tanar se agata de o masina in mers. A fost tarat un timp, apoi a reusit sa se urce pe una dintre portiere si apoi pe plafonul masinii. A fost plimbat asa zeci de metri, pana cand echipajul de politie a facut semn soferului sa traga pe dreapta. Si tanarul de la volan si amicul lui au incercat sa fuga, dar au fost prinsi imediat. Soferul are acum dosar penal si permisul suspendat pentru ca a condus desi era baut. Prietenul sau care a vrut sa-si testeze limitele si s-a catarat din mers pe plafonul masinii a fost doar atentionat, pentru ca nu a comis nicio infractiune.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... sinii.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.