Jump to content

Mâncată de vie de şobolani


dcp100168

Recommended Posts

Mâncată de vie de şobolani

Este chinul prin care trece o batrana de 88 de ani din Galati, care a ajuns la spital cu rani produse de rozatoare si intr-o stare de mizerie cumplita. Femeia locuieste singura pentru ca are rudele plecate la munca, in strainatate. Batrana de 88 de ani a fost adusa la spital intr-o stare cumplita. Era plina de paduchi, insetata si cu rani cumplite la picioare. Medicii au fost socati cand au vrut sa o dezbrace. Vecinii batranei povestesc cu durere despre felul in care a ajuns aceasta sa traiasca. Spun ca mai e vizitata din cand in cand de un nepot, dar in rest e hranita din mila vecinilor. Batrana a fost internata in sectia de chirugie plastica si reparatorie unde medicii vor incerca sa-i trateze ranile. Doctorii spun insa ca organismul ei este macinat de boli, asa ca nu pot spune care sunt sansele de vindecare.

http://stirileprotv.ro/locale/31/mancat ... olani.html

Condiţiile mizere de trai i-au adus muşcături de şobolani

Trăind într-o mizerie cruntă, o bătrână din Galaţi a fost muşcată şobolani. Printr-o astfel de întâmplare a trecut o femeie de 88 ani, care a fost muşcată de picioare de nişte rozătoare, din cauza faptului că locuia într-un imobil insalubru. Din spusele cunoscuţilor, bătrâna era neglijată de familie, fiind adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe de către o vecină. “Locuiesc pe strada Războieni, şi aseară eram în casă, când, am auzit nişte zgomote. M-am dus să văd ce este şi am găsit nişte şobolani care m-au muşcat de picioare. M-a adus la spital o vecină“, a explicat victima. Din primele cercetări efectuate de medici s-a constat că femeia era deshidratată şi avea păduchi. În prezent, bătrâna se află internată în secţia de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din cadrul Spitalului Clinic “Sfântul Apostol Andrei“. “La Unitatea de Primiri Urgenţă (UPU) din cadrul spitalului nostru a fost adusă o bătrână de 88 ani, care a fost muşcată de şobolani. La internare pacienta prezenta o stare de deshidratare, având şi păduchi. Plăgile i-au fost dezinfectate şi suturate. În prezent, este internată în secţia de Chirurgie Plastică şi Reparatorie“, a declarat doctorul Dumitru Işfan, directorul medical al spitalului clinic de urgenţă “Sfântul Apostol Andrei“.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=5

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.