dcp100168 Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Cronica divorţurilorLibertatea se plăteşteDupă 20 de ani de căsătorie au hotărât că nu mai pot trăi împreună. Aşa că s-au prezentat în faţa instanţei pentru a divorţa. El, supărat că soţia sa s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, a apelat la judecători pentru ca aceştia să îl facă om liber.În faţa instanţei s-au prezentat ambii soţi - Ion şi Gabi - dar au avut, cum era şi de aşteptat, păreri diferite în ceea ce priveşte acţiunea. La termenul de vineri, Ion şi-a expus, pe larg, motivele divorţului."S-a schimbat, doamna judecător. Nu mai e femeia pe care au cunoscut-o şi cu care m-am însurat acum mulţi ani. S-a îngrăşat şi s-a făcut cât malul. Spuneţi şi dumneavoastră dacă arată a femeie. Am mai văzut şi eu femei măritate, colege de serviciu şi prietene de familie. Dar femeia care spune lumea că îmi e soţie nu mă reprezintă. Vreau să devin un om liber, ca să mă pot bucura de frumuseţile vieţii".Gabi nu s-a lăsat mai prejos şi, prin intermediul avocatei sale, i-a cerut bărbatului cu care şi-a împărţit jumătate din viaţă o pensie de întreţinere."Clienta mea a fost casnică toată viaţa. Nu a fost lăsată să lucreze pentru a avea grijă de casă şi de copii. Acum, dacă domnul vrea să se bucure de frumuseţile vieţii, clienta mea cu ce ar trebui să se întreţină? Să-i plătească o sumă de bani, lunar, care să-i permită să îşi asigure traiul de zi cu zi. Domnul trebuie să înţeleagă că libertatea sa costă. Şi nu e foarte scumpă. Dacă a vrut să aibă menajeră toată viaţa, acum să plătească", şi-a încheiat avocata pledoaria.Instanţa nu a luat nicio decizie în cazul celor doi, dar a stabilit ca la următorul termen să fie chemaţi spre audiere şi martorii.http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=21544Dacă n-ar fi o situaţie tragică şi din ce în ce mai des intâlnită, ar fi amuzant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Să fie lăsat liber, să facă ce pofteşte. Va avea exact ceea ce merită. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts