Jump to content

Libertatea se plăteşte


dcp100168

Recommended Posts

Cronica divorţurilor

Libertatea se plăteşte

După 20 de ani de căsătorie au hotărât că nu mai pot trăi împreună. Aşa că s-au prezentat în faţa instanţei pentru a divorţa. El, supărat că soţia sa s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, a apelat la judecători pentru ca aceştia să îl facă om liber.

În faţa instanţei s-au prezentat ambii soţi - Ion şi Gabi - dar au avut, cum era şi de aşteptat, păreri diferite în ceea ce priveşte acţiunea. La termenul de vineri, Ion şi-a expus, pe larg, motivele divorţului.

"S-a schimbat, doamna judecător. Nu mai e femeia pe care au cunoscut-o şi cu care m-am însurat acum mulţi ani. S-a îngrăşat şi s-a făcut cât malul. Spuneţi şi dumneavoastră dacă arată a femeie. Am mai văzut şi eu femei măritate, colege de serviciu şi prietene de familie. Dar femeia care spune lumea că îmi e soţie nu mă reprezintă. Vreau să devin un om liber, ca să mă pot bucura de frumuseţile vieţii".

Gabi nu s-a lăsat mai prejos şi, prin intermediul avocatei sale, i-a cerut bărbatului cu care şi-a împărţit jumătate din viaţă o pensie de întreţinere.

"Clienta mea a fost casnică toată viaţa. Nu a fost lăsată să lucreze pentru a avea grijă de casă şi de copii. Acum, dacă domnul vrea să se bucure de frumuseţile vieţii, clienta mea cu ce ar trebui să se întreţină? Să-i plătească o sumă de bani, lunar, care să-i permită să îşi asigure traiul de zi cu zi. Domnul trebuie să înţeleagă că libertatea sa costă. Şi nu e foarte scumpă. Dacă a vrut să aibă menajeră toată viaţa, acum să plătească", şi-a încheiat avocata pledoaria.

Instanţa nu a luat nicio decizie în cazul celor doi, dar a stabilit ca la următorul termen să fie chemaţi spre audiere şi martorii.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=21544

Dacă n-ar fi o situaţie tragică şi din ce în ce mai des intâlnită, ar fi amuzant

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.