Jump to content

Bătută cu telecomanda, pentru că se uita la TV la 12 noaptea

Recommended Posts

Posted

Bătută cu telecomanda, pentru că se uita la TV dupa miezul nopţii!

O femeie de 57 de ani, dintr-o comuna din Galati, sustine ca a fost batuta de sotul ei, pentru ca a stat prea mult in fata televizorului. Victima spune ca a mai avut certuri cu sotul ei, dar ca de aceasta data, barbatul a intrecut masura. Econom nevoie mare, acesta n-a suportat sa vada ca televizorul merge si dupa miezul noptii. Asa ca a intrat in camera nevestei si a inceput sa o loveasca cu telecomanda in cap. Si nu s-a oprit aici. Ar fi incercat apoi sa-i bage pe gat dispozitivul. Cand a reusit sa scape din mainile sotului agresiv, femeia a chemat salvarea si politia. Barbatul jura insa ca el a fost cel atacat si n-a facut decat sa se apare. In plus, isi acuza sotia ca bea peste masura si este foarte agresiva. Desi ranita destul de serios, femeia spune ca s-ar putea sa isi ierte sotul. Au impreuna trei copii mari, care acum muncesc in strainatate. "Pacienta sustine ca i-a fost introdusa o telecomanda in faringe."dr.Dumitru Isfan - purtator de cuvant Spitalul de Urgenta Galati.

Si-a batut sotia cu telecomanda pentru ca nu l-a lasat sa se uite la meci

Un barbat din Galati si-a batut sotia cu telecomanda, exasperat ca aceasta nu-l lasa sa se uite la meci. Scandalul a inceput cand sotia barbatului a schimbat canalul in timp ce sotul ei, stelist, se uita la meci. Barbatul a reusit sa recupereze telecomanda dupa ce si-a imbrancit de cateva ori sotia, insa, peste putin timp, a avut parte de o noua intrerupere. Microbistul s-a dus spre tabloul de sigurante, unde si-a surprins sotia cu o siguranta in mana. Acesta a fost punctul culminant: barbatul a luat telecomanda si a infipt-o in gatul sotiei dupa care "i-a faramat-o in cap". "Mi-a bagat telecomanda in gat pana in gat. Am rani. Nu pot sa inghit", a spus victima, citata de Antena3. "Eu eram in alta camera, el era la televizor. S-a intrerupt lumina si eu m-am dus sa dau placa la loc", a mai spus aceasta. Femeia si-a chemat singura ambulanta si a fost dusa la spital. Ea spune ca nu va face reclamatie la Politie pe numele sotului sau.

http://www.ziare.com/Si_a_batut_sotia_c ... 64661.html

Posted

Furios ca nu poate urmari un meci de fotbal, un galatean i-a bagat sotiei telecomanda pe gat

Un barbat din comuna galateana Tulucesti i-a bagat sotiei sale telecomanda televizorului pe gåt, crezånd ca aceasta a intrerupt curentul electric in momentul in care el incerca sa urmareasca un meci de fotbal.

Sotii Drosu au avut un conflict marti seara, in timp ce luau masa. Barbatul si-a acuzat sotia ca bea si s-au luat la cearta. La scurt timp, cei doi s-au dus sa se uite la televizor, barbatul la un meci de fotbal, iar femeia la o telenovela turceasca. „La un moment dat s-a oprit curentul si m-am dus la tabloul electric sa vad ce se intamla. Am apasat o clapita si a revenit lumina. Chiar atunci a venit si el. Nu stiu ce a crezut ca facusem eu acolo A dat vina pe mine pentru ca se intrerupsese curentul, crezand ca eu nu vreau sa mai vada meciul. M-a strâns de gât si mi-a bagat telecomanda pe gura, in gât, pâna am lesinat si am cazut sub masa. Nu s-a lasat. M-a lovit apoi cu telecomanda in cap pâna s-au spart, si capul, si telecomanda”, a povestit Saftica Drosu prin ce a trecut. Cei doi sunt casatoriti de 37 de ani si femeia spune ca pâna acum, desi s-au mai certat, nu a primit nici macar o palma din partea sotului. De aceea nici nu ii vine sa creada ca a bagat-o in spital pentru atâta lucru. Saftica Drosu mai spune ca singura explicatie ar fi aceea ca omul ei o fi crezut ca ea a provocat pana de curent umblând la tabloul electric ca razbunare pentru ca o jignise la masa. Femeia va mai ramâne internata cel putin o saptamâna in Spitalul Clinic de Urgenta Galati. „Pacienta are o plaga la nivelul scalpului si este plina de zgârieturi. Zgârieturi are si in gât la nivelul faringelui de la telecomanda pe care sustine ca i-a bagat-o sotul pe gât”, a declarat dr. Dumitru Isfan, de la Spitalul de Urgenta Galati. In fata politistilor, Chrita Drosu, sotul agresor, a recunoscut ca ar fi avut probleme de la alegerea programelor la televizor. Femeia nu a depus inca oficial plângere impotriva sotului care a venit ieri la spital in incercarea de a se impaca cu sotia sa.

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=n ... e-gat.html

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.