Jump to content

Prostituatele - în topul datornicilor la buget

Recommended Posts

Posted

Prostituatele - în topul datornicilor la buget

Suma datorata primariilor de catre prostituate si cersetori se ridica la milioane de lei. Amenzile primite de aceste categorii sociale din partea oamenilor legii nu sunt si nu vor fi niciodata platite. Contravenientii nu au surse de venit, bunuri imobiliare sau averi impozabile care ar putea fi confiscate de catre primarii pentru achitarea datoriilor.

Traseistele nu-si platesc niciodata amenzile

O galateanca ce ofera sex contra bani a ajuns sa datoreze Administratiei Financiare a Primariei Galati nu mai putin de 91.078 de lei. Cea mai mica valoarea a unei amenzi pentru prostitutie este de 500 de lei pentru o femeie prinsa la prima abatere. Iar amenzile curg una dupa alta, dar nu le plateste nimeni. Viceprimarul Nicusor Ciumacenco a precizat ca numai pâna in prezent politistii comunitari au dat 204 de amenzi pentru prostitutie si 28 pentru cersetorie. Este insa sceptic ca acestea vor fi platite vreodata, ci mai degraba se vor aduna peste cele vechi. Moldovence de peste Prut ori de-ale noastre, femei din judetele limitrofe sau galatence ofera, la colt de strada sau prin cine stie ce cotlon ascuns, in masina sau prin tot felul de “cuibusoare de nebunii”, o gama diversa de placeri interzise. Unul dintre cele mai bune locuri este chiar vizavi de Palatul de Justitie. Dar primele locatii in topul preferintelor prostituatelor sunt in zona Portii Combinatului si in zona portului.

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=n ... torii.html

• 3 months later...
Posted

Ce nu inteleg eu, in situatiile astea, de ce nu sint pusi sa faca munca in folosul comunitatii, ca in vest...

Ca daca ma uit asa, in jur, ar cam fi de treaba...

Similar si pentru alte categorii de datornici... De ce sa faca inchisoare, ca sa stea la mincare si caldurica pe bani publici? Nu mai bine da cu matura prin parcuri?

Cit despre prostitutie... De disparut n-o sa dispara vreodata, de ce nu o legalizeaza? Vin si bani la buget, le controleaza si pe fete de sanatate, scade si numarul de violuri si agresiuni sexuale.

• 5 months later...
Posted

buna idee asta cu munca in folosul comunitatii.adica daca prindem o prostituata care nu si-a platit amenda...sa presteze in folosul comunitatii.bunnnnn...si noi contribuabili ,in folosul carora presteaza fata, cum facem? ne asezam la rand. in ordine alfabetica? ....ideea este buna da sa vedem normele de aplicare.eu votez pentru :lol::lol::lol::lol:

Posted
Ce nu inteleg eu, in situatiile astea, de ce nu sint pusi sa faca munca in folosul comunitatii, ca in vest...

Ca daca ma uit asa, in jur, ar cam fi de treaba...

Similar si pentru alte categorii de datornici... De ce sa faca inchisoare, ca sa stea la mincare si caldurica pe bani publici? Nu mai bine da cu matura prin parcuri?

Cit despre prostitutie... De disparut n-o sa dispara vreodata, de ce nu o legalizeaza? Vin si bani la buget, le controleaza si pe fete de sanatate, scade si numarul de violuri si agresiuni sexuale.

De fooarte multe ori mi-am pus si eu intrebarea asta.Nu neaparat in ceea ce le priveste pe prostituate,ci in general pe toti acei care nu isi platesc amenzile.Ar fi cea mai buna treaba daca s-ar da o asemena lege.Sunt o multime care au teancuri cu amenzi neplatite si nici nu se sinchisesc sa le plateasca pentru ca stiu ca nu pot pati nimic.Nu pot sa cred ca nu le-a dat prin cap la nici unul din parlament aceasta idee,si in plus am avea numai de castigat!

Posted

Din simplu motiv ca in sistemul nostru minunat nu exista o atare reglementare. Asa se considera, ca nu am avea nevoie. Din pacate.

Posted

Din simplu motiv ca in sistemul nostru minunat nu exista o atare reglementare. Asa se considera, ca nu am avea nevoie. Din pacate.

Există. Şi încă de ani buni. Dar, aşa cum am mai spus pe-aici, cea mai mare problemă a României nu o reprezintă legile, ci APLICAREA lor!

Vezi ORDONANŢA nr.55 din 16 august 2002, aprobată prin LEGEA nr.641 din 7 decembrie 2002

http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck. ... ?idt=37574

• 2 weeks later...
Posted

Curvele, puse să presteze pentru primărie

Pentru că prostituatele nu pot sau nu vor să-şi plătească sutele de amenzi, Poliţia a cerut înlocuirea sancţiunilor cu mii de ore în folosul comunităţii. Pe rolul Judecătoriei Galaţi se judecă aproape zilnic zeci de procese ce privesc înlocuirea amenzilor încasate de prostituate cu muncă în folosul comunităţii. Din 2007 când Poliţia a cerut în justiţie pentru prima dată acest lucru şi până în 2009 au ajuns pe rolul instanţelor de judecată gălăţene nu mai puţin de 2.232 de dosare cu acest obiect. În 2009 s-a consemnat recordul absolut, cu nu mai puţin de 1.942 de procese intentate „fetiţelor” de pe centură de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Galaţi. Şi dacă tot am ajuns la acest capitol, se cuvine să o amintim pe cea care deţine recordul în materie. Este vorba de Crina Georgiana Bujoreanu, care are nu mai puţin de 320 de amenzi încasate pentru practicarea celei mai vechi meserii din lume. Conform informaţiilor primite de la Judecătoria Galaţi, cele peste 2.000 de procese sunt împărţite între doar 10 femei care se prostituează pe centura Galaţiului sau în alte câteva locaţii din urbea noastră.

10 lei, preţul unei ore de muncă în folosul urbei

Severin Maricica, o altă prestatoare de servicii sexuale, are la activ 195 de sancţiuni contravenţionale iar Micu Adriana este pe punctul de-a o depăşi cu191 de amenzi. Facem precizarea că Adriana Micu a încasat iniţial 126 de amenzi pentru practicarea prostituţiei iar ca să scape de ele şi-a schimbat numele în Adriana Făcăleţ. Poliţiştii s-au ţinut scai de ea iar femeia a ajuns din nou în instanţă cu alte 65 de procese pentru înlocuirea amenzilor cu muncă în folosul comunităţii. La mare distanţă se găseşte Gianina Nechifor cu 87 de sancţiuni contravenţionale pentru prostituţie. Motivul pentru care IPJ Galaţi a cerut Judecătoriei Galaţi înlocuirea amenzilor încasate de prostituate este că acestea nu le-au plătit niciodată şi nici nu se gândesc să o facă.

Munca instanţelor de judecată este relativ simplă în ceea ce priveşte calculul orelor de muncă în folosul comunităţii raportat la amenzile primite de practicantele celei mai vechi meserii din lume din Galaţi. „O oră de muncă în folosul comunităţii este estimată la circa 10 lei. În funcţie de cuantumul amenzii, se calculează câte ore trebuie să realizeze în folosul comunităţii. Munca în folosul comunităţii se realizează pe raza primăriei unde persoana respectivă domiciliază”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Galaţi, judecătorul Robert Florea.

http://www.adevarul.ro/articole/galati- ... marie.html

• 1 month later...
Posted

Amendată de 1.000 de ori pentru prostituţie

O prostituată care îşi face veacul în zona Ploieştiului are cea mai mare datorie acumulată de o persoană la Serviciul Local de Finanţe Publice. Ionica Andrei (27 de ani) este originară din localitatea Pechea, judeţul Galaţi. Practicând cea mai veche meserie din lume, Ionica a adunat aproximativ 1.000 de amenzi care însumează 400.000 de lei.

http://www.click.ro/actualitate/din_tar ... 18622.html

Posted

Hai fetelor ca puteti si mai mult!Ia sa vedem puteti sa ne faceti onoarea sa intram si in cartea recordurilor? :evil:

Revin, si poate si enervez de acuma dar...DEGEABA LE DATI AMENZI!!!!!Nu vedeti ca le doare fix in locul de unde isi castiga painea??

La munca,la maturat strazi,la plantat castraveti...offff

Posted
Hai fetelor ca puteti si mai mult!Ia sa vedem puteti sa ne faceti onoarea sa intram si in cartea recordurilor? :evil:

Revin, si poate si enervez de acuma dar...DEGEABA LE DATI AMENZI!!!!!Nu vedeti ca le doare fix in locul de unde isi castiga painea??

La munca,la maturat strazi,la plantat castraveti...offff

:lol:

Mai bine la recoltat castraveti !!!

• 1 month later...
Posted

Prostituate sancţionate din nou cu câte 500 de lei

Prostituatele din centru au fost din nou "vizitate" la "locul de muncă" de mascaţii Poliţiei Comunitare şi din nou amendate cu câte 500 de lei. Din cauza gălăgiei pe care o făceau, cei din zonă i-au chemat pe poliţiştii comunitari. "Mascaţii" au adunat gaşca veselă şi i-au amendat pe domni cu câte 200 de lei pentru tulburarea liniştii publice şi pe doamne cu câte 500 de lei pentru că "atrăgeau persoane de sex masculin în vederea întreţinerii de raporturi sexuale pentru obţinerea de foloase materiale". Scandalagiii sunt vechi clienţi ai Poliţiei Comunitare şi sunt cunoscuţi pentru faptul că-şi fac veacul pe lângă cazinou, oferind protecţie prostituatelor. Fetele şi-au încasat procesele verbale, aşa cum fac de obicei, întorcându-se apoi la meseria lor, în speranţa că vor reuşi să mai facă nişte bănuţi până la apariţia zorilor. Important este că uneori fetele "se întâlnesc" cu poliţiştii comunitari şi de două-trei ori într-o săptămână şi de fiecare dată îşi primesc amenda de 500 de lei. Din spusele şefului Poliţiei Comunitare, Cristian Gâscă, există o evidenţă a amenzilor primite de "fete", unele având de plătit sume imense, de 75.000 chiar 100.000 de lei.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=3

Posted

sunt prosti si politistii astia ca dau amenzi la pers de genu....acelea nu or sa isi plateasca in veci amenzile... oricat s-ar aduna..case nu au ca sa aibe ce sa le ia, nu au nimic.... tot ce pot face e sa le bage la inchisoare... ca oricata educatie le-ai face nu se vor schimba... acum depinde de persoana la persoana.... nu pot sa cred ca toate prostituatele o fac din placere... dar mi-e greu sa cred ca cineva o face pentru bani..adik imi e sila pur si simplu numai cat aud... in fond e treaba lor ceea ce fac..e viatza lor, sanatatea lor... fac ce vor cu corpul lor..si spunea cineva mai sus ca e prost cel care da, care se duc la ele... pe de o parte ar fi indicata si legalizarea prostitutiei...macar s-ar tine sub control, acest lucru, ca ar fi obligate sa isi faca analizele periodic...

• 5 months later...
Posted

Două prostituate din Galaţi au de muncit aproape un deceniu în folosul comunităţii

* Una dintre prostituate a primit 150 de amenzi, cealaltă - 100

Două prostituate din Galaţi, care au acumulat amenzi de miliarde de lei vechi, au fost condamnate de instanţă la muncă în folosul comunităţii, iar amândouă vor avea de lucrat aproape un deceniu la întreţinerea spaţiilor verzi. Politistii au plecat dupa infractori periculosi, dar la final nu au prins decit citeva prostituate.

Una dintre prostituate a primit, de-a lungul timpului, 150 de amenzi în valoare totală de aproximativ patru miliarde de lei vechi. La o pedeapsă maximă de 300 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru fiecare amendă, ea ar trebui să lucreze la îngrijirea spaţiilor verzi din Galaţi 45.000 de ore, adică cinci ani de muncă neîntreruptă. Cealaltă prostituată, cu 100 de amenzi, ar trebui să lucreze 30.000 de ore, adică aproape trei ani şi jumătate.

În realitate, perioada de executare a pedepsei va fi mult mai lungă, întrucât persoanele condamnate la muncă în folosul comunităţii nu trebuie să muncească decât după programul de lucru şi nu mai mult de trei ore pe zi în zilele lucrătoare şi între şase şi opt ore în zilele nelucrătoare.

http://www.cotidianul.ro/una_dintre_prostituate_a_primit_150_de_amenzi_cealalta_100-111055.html

• 2 months later...
Posted

O prostituată gălăţeancă a fost depistată de poliţişti la Mărăşeşti

Poliţiştii au fost sesizaţi de un localnic din zonă însă este cunoscută şi în judeţul din care provine că practică prostituţia. Angelica Chivu, o tânără în vârstă de 29 de ani din comuna gălăţeamă Nicoreşti a fost depistată seara trecută de poliţişti în timp ce îşi vindea farmecele pe marginea unui drum din oraşul Mărăşeşti. Poliţiştii o ştiau de multă veme de pe femeie, dar au putut să o prindă în flagrant deoarece au fost anunţaţi de un localnic din zonă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea, subinspectorul Cătălina Olteanu, Angelica este cercetată acum penal pentru prostituţie urmând ca poliţiştii să ia măsurile legale. Tânăra a devenit o prezenţă „pitorească" în Mărăşeşti în urmă cu doar câteva săptămâni însă este cunoscută şi în judeţul Galaţi, unde a practicat prostituţia. În zona Mărăşeşti, au fost înregistrate în ultima vreme tot mai multe asemenea cazuri, unul dintre locurile preferate de tinere pentru a-şi vinde trupul fiind zona Mausoleului.

http://www.adevarul.ro/locale/focsani/O_prostituata_galateanca_are_dosar_penal_dupa_ce_a_fost_depistata_de_politisti_aseara_la_Marasesti_0_276572609.html

Prostituata bolnava de sifilis pe soseaua E 85

O tinara din judetul Galati a iesit la "produs" pe E 85 desi sufera de boli cu transmitere sexuala. Oamenii legii banuiesc ca aceasta a intretinut relatii sexuale cu mai multi barbati, in conditiile in care au gasit o suma de bani asupra sa. Luni dimineata, politistii de la Marasesti au depistat-o pe Angelica C., 29 ani, domiciliata in comuna galateana Nistoresti, care practica prostitutia in parcarea din fata Mausoleului. "Tinara are sifilis si este luata in evidente de catre medicii de la Spitalul Tecuci. Pina acum o saptamina a stat in spital. Periodic, tinara este internata pentru tratament in unitatea medicala din Tecuci. Aceasta s-a ales cu dosar penal", ne-a spus inspectorul Catalina Olteanu, de la biroul de presa al Politiei. Tinara a fost dusa la sediul politiei, unde i s-a facut perchezitie corporala. Oamenii legii au gasit banii foarte greu pentru ca prostituata ii ascunsese in snurul de la pantaloni. Cum suma era destul de consistenta, politistii banuiesc ca fata s-a intretinut cu mai multi barbati. In cadrul anchetei epidemiologice, politia ii cauta pe clienti pentru a-i trimite la analize medicale.

http://www.ziaruldeiasi.ro/regional/focsani/prostituata-bolnava-de-sifilis-pe-soseaua-e-85~ni6ec8