Relu Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Am o Dacia SuperNova, din 2002. Când am cumpărat-o, în 2005, avea 17. 000 km la bord.
Voolkhan Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Nu inteleg de ce Volkswagen nu e pe lista asta eu am un VW MK4, si sunt foarte multumit de "ea"....
Relu Posted February 10, 2008 Author Posted February 10, 2008 Din păcate nu avem decât zece opţiuni de vot Când am făcut sondajul, n-am făcut decât să listez maşinile din parcarea blocului
krys Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Avem dacie logan.Am vandut-o pe cea veche tot logan si luam alta noua,tot logan.
cristian10oronaldo Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Din păcate nu avem decât zece opţiuni de vot Când am făcut sondajul, n-am făcut decât să listez maşinile din parcarea blocului Puteai sa excluzi Oltcit si sa bagi Volkswagen Un Volkswagen detin si eu
Relu Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Am refăcut opţiunile sondajului. Cu regret, am scos Oltcitul (Trabantul românesc )din opţiuni, e din ce în ce mai rar văzut pe străzi. Până astăzi erau: 3 Dacia, 1 Daewoo, 1 Ford, 1 Opel, 7 Altele.
riaji Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Cam putine masini in Galati, n-ar trebui sa mai fie probleme cu parcarile. Sper sa apuc sa schimb daewoo-ul si eu <
lumy Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 dacia logan,dar nu e al meu e al parintilor pentru ca inca nu detin carnet
cristian10oronaldo Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Cam putine masini in Galati, n-ar trebui sa mai fie probleme cu parcarile. Sper sa apuc sa schimb daewoo-ul si eu < Putine masini in Galati ? Poti sa o mai spui o data
tomcat0 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 am avut un Mitsubishi Colt... super masinuta, insa din pacate a fost accidentata in asa hal incat nu merita sa investesc. Acum detin o dacia break din 86... abia astept sa scap de niste datorii si sa-mi iau altceva... ma lasa tablaria...
Relu Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Păcat de mâţ... priveşte parte bună a lucrurilor, piesăraie găseşti pe toate drumurile, ai por'bagaju' mai mare... dacă pleci în concediu, să faci turul ţării, bagi acolo o gospodărie întreagă
tomcat0 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Păcat de mâţ... priveşte parte bună a lucrurilor, piesăraie găseşti pe toate drumurile, ai por'bagaju' mai mare... dacă pleci în concediu, să faci turul ţării, bagi acolo o gospodărie întreagă sa stii ca anul trecut am facut turul Moldovei... cu break-ul... si n-am strans un surub la el desi e destul de batran... plus ca exact cum spuneai... am bagat in el cat nu mi-am putut imagina
Sheena Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Vad ca Opelul tot singur a ramas. Va spun eu. E al meu. Chiar nici un foruist din Galati cu Opel? eu sunt din Braila. Dar cu toate ca sunt din Braila, ma simt galateanca.
VicentiuA Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Si noi tot un Mitsubishi Colt avem, si suntem multumiti de ea. Consuma putin si pentru 2 e suficienta. Plus ca in traficul urban se strecoara bine, ocupa putin loc in parcare si in primul rand e noua
tigeratlantic9945 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Am o Dacia Logan Imi place genul de masina .
floriano Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Si eu tot robotel si pana sa votezi si tu eram cam singurel Eu abia m-am inscris pe clubc4.ro si vreau sa ma duc la intalnirile lor unde te invit si pe tine daca nu cumva esti deja membru cu vechime pe-acolo! PS: tocmai te-am vazut acolo retrag invitatia pentru ca te vad activ acolo si ne vedem probabil si fara invitatie
Recommended Posts