AndreiM Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Exista "Altele (precizaţi)" . Votati acea optiune si intr-un raspuns specificati modelul. Simplu ca buna ziua! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambo Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 (edited) nenea se referea la faptul ca tre sa schimbi titlul. ca cica n-ar fi corecta intrebarea "ce masina aveti?" ci mai degraba trebuia "ce marca de autovehicul (autoturism) aveti?" el de fapt a inteles sensul intrebarii, dar... Edited September 19, 2010 by mambo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosorogu' Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 nenea se referea la faptul ca tre sa schimbi titlul. ca cica n-ar fi corecta intrebarea "ce masina aveti?" ci mai degraba trebuia "ce marca de autovehicul (autoturism) aveti?" el de fapt a inteles sensul intrebarii, dar...Multumesc pentru apelativul "NENEA". Asi putea, daca imi permiteti, sa va povestesc ceva din vremea cand nu ma prea interesa un alt tip de masina decat DACIA sau ARO (Ca nu eram Adr.Paunescu sa am BMW si sa fiu "marginalizat" ca voiam MB. Cenaclul FLACARA ii asigura bani pentru RRS dar, nu cadra cu politica de atunci. Asa ca - decizia CABINETULUI 2 a fost interzicerea activitatilor celui mai mare poet roman in viata dar si cel mai mare lingau). Pe o autostrada din occident, un "nene" cu un super VW - la vremea aia, trecea rapid de pe 3 / 2/ /1. L-am intrebat si, surprins, am aflat: VREA SA MA DEPASEASCA O MASINA. Era un BMW-MB-Volvo- si alte alea. Pai celelalte? Niste chestii cu 4 roti pentru incepatori, pentru oras, pentru someri sau pensionari ca mine". Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 ... Era un BMW-MB-Volvo- si alte alea. Pai celelalte? Niste chestii cu 4 roti pentru incepatori, pentru oras, pentru someri sau pensionari ca mine". Ei, lasati... Au mai evoluat lucrurile... iar altele au involuat. Multe nu mai sunt ce-au fost, iar unele "masini" inca se mai "hranesc" din marca castigata in timp. Cat despre "fiabilitatea" BMW-ului sa auzim numai de bine... De restul nu comentez, dar Volvo... stati sa ma gandesc... Cine a cumparat Volvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Cine a cumparat Volvo? Chinezii cine! Acum daca au ramas aceeasi ingineri e bine, dar daca s-au bagat chinezii peste ei.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikka Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Chinezii cine! Acum daca au ramas aceeasi ingineri e bine, dar daca s-au bagat chinezii peste ei.. Teoretic, Volvo a ramas autonoma, cu inginerii si oamenii lor. Cred ca si chinezii, in ciuda dorintei lor de a copia orice, vor intelege ca succesul investitiei lor in Volvo consta in a pastra cat mai mult imaginea si "puterea" Volvo. E o parere, dar daca intr-un an-doi vor aparea niste Volvo care dau rateuri, se cam duce pe apa sambetei investitia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosorogu' Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Teoretic, Volvo a ramas autonoma, cu inginerii si oamenii lor. Cred ca si chinezii, in ciuda dorintei lor de a copia orice, vor intelege ca succesul investitiei lor in Volvo consta in a pastra cat mai mult imaginea si "puterea" Volvo. E o parere, dar daca intr-un an-doi vor aparea niste Volvo care dau rateuri, se cam duce pe apa sambetei investitia...Pai prima prezentare a acelui sistem fabulos de oprire automata la obstacol tip pieton din China s-a soldat cu un posibil accident clasic. Ca nu a mers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiTZA Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Opel Astra G Kombi 2001 107.800Km 1,6, 16V, benzina, Z16XE, 101 CP, motor incredibil de silentios pentru varsta si kilometrii ei (sotia nu-si da seama daca a oprit motorul in intersectie sau nu, asa ca ii mai da cate o cheie din cand in cand sa fie sigura , asta in conditiile in care casetofonul e inchis si nici aerul nu merge). Pilot automat AC Jante/jenti/genti (cum le mai spune lumea) In rest...test drive in Decembrie pentru curiosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikka Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Off-topic, da' interesant: Primul proces-verbal întocmit de Poliţia din Galaţi ca urmare a contravenţiei la regulamentului legii privitoare la circulaţia automobilelor datează din anul 1923 şi a fost întocmit unui italian, Mocea Vicenzo, care se deplasa cu motocicleta proprietate personală cu viteza de 18 km/h. http://gl.politiaromana.ro/index.php?act=prezentare&id=42&item=1_3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Skoda Octavia II 1,9 TDI 2006 luata de noua, in prezent 150.000 km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusf Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Am BMW 320d si sunt foarte multumit de acesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Incepand de vineri sunt posesorul unui Hyundai i20 absolut rosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 Să-l stăpânești sănătos! Drumuri bune și liniștite Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Incepand de vineri sunt posesorul unui Hyundai i20 absolut rosu Sute de mii de km fara incidente neplacute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Multumesc, asa sa fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Mi-am cumparat saptamana trecuta propria-mi masina, in sfarsit...Un Opel Astra, din 2004.Si sunt foarte incantata:)iuhuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Motor, Kilometri? sau nu știi de-astea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Motor 1.7 DTI, 100.000km. Climatronic. Comenzi pe volan. Ceasuri in bord cu plasma alba. Semnalizare pe lateralele oglinzilor si alte diverse chestiuni:) M-a costat 4750 euro. Nu am reusit sa negociez foarte mult. Initial o vindea cu 4950E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Bravos. Nu-ți mai repet urările gen să o folosești cu plăcere și bla bla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Motor 1.7 DTI, 100.000km. Climatronic. Comenzi pe volan. Ceasuri in bord cu plasma alba. Semnalizare pe lateralele oglinzilor si alte diverse chestiuni:) M-a costat 4750 euro. Nu am reusit sa negociez foarte mult. Initial o vindea cu 4950E. Nice Job. daca ar fi avut sistem isofix, tot d-asta mi-as fi luat si eu. Dar aveam nevoie de ceva pentru agatat scaunului junioarei Drive on, sister! Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 thx, brother! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosorogu' Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Pentru ca deja v-ati suparat pe mine, am totusi o intrebare: de ce nu exista totusi acolo si MB pentru care sa votez? Stiu ca lista ar deveni cam lunga, dar fara MB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Nu s-a supărat nimeni. Am pus acum și Mercedes Benz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosorogu' Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 (edited) Merci. Nu sunt decat intrigat ca, atunci cand faci o selectie, trebuie sa tii seama nu numai de parerile colegilor ci si, uneori, de introducerea unor nume autorizate in domeniu. Acuma, sigur o sa fiti acuzat ca a-ti introdus asta ca aveti si dv. un oarecare exemplar. Dar marca este prea puternica si ieri si azi. Inclusiv la cele prezidentiale. De PROTOCOL. Mi se parea mai ieri aberant sa vorbim de RR, Bentley, Ferari, Bugati. Azi, sunt total depasit. De cand Ferari are prezenta la noi. Inainte de a o avea pe a mea, nu prea bagam in seama decat micile brek-uri. Acuma mi se pare ca peste tot vad un MB. Care, oricum, este mai reprezentativa decat Audi sau BMW. Edited January 7, 2011 by bosorogu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Vad ca Opelul tot singur a ramas. Va spun eu. E al meu. Chiar nici un foruist din Galati cu Opel? eu sunt din Braila. Dar cu toate ca sunt din Braila, ma simt galateanca. Inca un forumist deținător de Opel . Tigra. Si tunata , la naiba și neagra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts