mambo Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 la mai multi km fara incidente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 la mai multi km fara incidente. multam mult pariez ca incidente de genul celui povestit in alt topik voi mai avea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Când mă dai o tură? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambo Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 multam mult pariez ca incidente de genul celui povestit in alt topik voi mai avea. alea nu sunt incidente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Când mă dai o tură? nu vrei , crede-ma. Tu esti programat în februarie 2011. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Eh, dacă-i cu programări merg cu MB-ul ! Eu vreau să fiu special, number 1 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Eh, dacă-i cu programări merg cu MB-ul ! Eu vreau să fiu special, number 1 ! Pana una alta, nu pot pune o poza aici . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 (edited) Ea e Tigruta Edited January 7, 2011 by Rami Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 E varianta de 90 de cai? pare interesant! poate ne dăm... eu cu C1, evident . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 E varianta de 90 de cai? pare interesant! poate ne dăm... eu cu C1, evident . da, e varianta de 90 bucati cai . Destul , nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Cam puțin pentru gusturile mele ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Cam puțin pentru gusturile mele ! Pentru mine e perfecta. Am văzut multe mașini înainte de ea, dar când am văzut-o , a fost dragoste la prima vedere . Si asa a rămas. Cred ca 90 pentru mine e mai mult decât suficient. Nu prestez liniuțe Partea interesanta e ca e foarte ușoara ( ca greutate ) dar cu un motor ( zic eu ) puternic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Cred ca 90 pentru mine e mai mult decât suficient. Nu prestez liniuțe Cine a zis de liniuțe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 (edited) Cine a zis de liniuțe? aaa... scuze, probabil vorbeai de alte forme geometrice pentru ca ție nici nu îți place sa "alergi " . Edited January 8, 2011 by Rami Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Ai și luminițe sub mașină sau se reflectă ceva? Și spune-mi te rog că spălătoria în care este mașina în poză, nu este cea de lângă tine!!! Păi la burta care o am, crezi că mai pot „alerga”? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Ai și luminițe sub mașină sau se reflectă ceva? Și spune-mi te rog că spălătoria în care este mașina în poză, nu este cea de lângă tine!!! Păi la burta care o am, crezi că mai pot „alerga”? E tunata, Andrei, deci, da, am 2 bucăți neon sub ea. Si eleronul e cu neon . Da, acolo o spăl mereu . Doar ca eu nu mai stau acolo Da, cred ca trebuie sa alergi , la burta pe care o ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Păi vezi că eu am rămas fără certificat din cauza neoanelor. Aveam 4 bucăți sub mașină, unul în fața grilei și încă vreo 8 bucăți mai mici în interior. Eu m-am lecuit de tuning . Mi-am luat un Mercedes deja tunat, cu 200 de cai . Mă descurc eu cu alergatul.. pentru cine merită! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Păi vezi că eu am rămas fără certificat din cauza neoanelor. Eu sun un prieten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Eu m-am lecuit de tuning . Mi-am luat un Mercedes deja tunat, cu 200 de cai . Nu am tunat-o eu, asa am luat-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Eu sun un prieten Și eu puteam suna.. dar nu merita obligația . Păi știu că așa ai luat-o.. doar să nu mergi cu ele aprinse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Și eu puteam suna.. dar nu merita obligația . Păi știu că așa ai luat-o.. doar să nu mergi cu ele aprinse. Daca nu le aprind, de ce le mai am ? Nu intenționez sa le țin de decor. Pe riscul meu, bineînțeles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Fiecare cu piticii lui ! Eu și acum mai am neoanele alea.. și când mă gândesc că de banii ăia îmi luam cauciucuri sau băgam benzină să mă plimb . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Fiecare cu piticii lui ! Eu și acum mai am neoanele alea.. și când mă gândesc că de banii ăia îmi luam cauciucuri sau băgam benzină să mă plimb . Isteata replica . Faci psihologia inversa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 nu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosorogu' Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Maine la 2 la Ambasador, DA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts